Tantra hieronta tunti

tantra hieronta tunti

Valitettavasti Suomessa on erittäin vähän tantrahierojia ja nykyiset tantrahierojat ovat jotenkin tekemisissä kanssani. Olen joko kouluttanut heidät työhön tai sitten tunnen muuten vaan heidät, kuten täälläkin mainitun saksalaisen hierojattaren. Taolaisessa lääketieteessä seksuaalisuuteen suhtaudutaan hieman eri tavalla kuin meillä täällä länsimaissa. Seksuaalisuutta pidetään luonnollisena asiana ja Taolainen lääkäri voi esimerkiksi määrätä erilaisia rakasteluasentoja joihinkin vaivoihin. Olen kyllä itse saanut paljon myönteistä palautetta asiakkailtani ja uskon sen paljolti johtuvan rehellisen avoimesta luonteestani.

Kanssani on ollut helppo keskustella jne. Suosittelen kiinnostuneita kokeilemaan rohkeasti tantrahierontaa ja näin saamaan oman henkilökohtaisen kokemuksen hieronnasta. Mielestäni se on parempi vaihtoehto, kuin ensin hutkia asiaan kummemmin perehtymättä. Ymmärrän toki, että olen toiminnallani saattanut astua joidenkin alaa harjoittavien varpaille ja näin saan osaksi sen "loan" mitä täältäkin on luettavissa.

Peniksen pidennykset ja rintojen luonnolliset kasvattamiset ovat silikoni yrittäjille varmasti päänsäryn arvoiset. Todisteeksi aidosta olemassaolostani laitan Tantraloven nettisivuille maininnan tästä keskustelusta tai sitten mahdollisesti koko kirjoittamani vastauksen.

Suosittelen kaikille lämpimästi Hengen ja Tiedon messuilla Mitäs Asko kommentoi tähän http: Jäin vaan ihmettelemään kun tantra-hoidot on sanatarkasti samat kun sun sivuilla Asko, ja hinnatkin samat Tantrahierontaa tai mitään muutakaan ei saisi tuomita sen perusteella, mistä sitä on saatavana tai missä sitä tarjotaan.

Kyseisessä putiikissa on myös erektiohoitoja miehille, joilla ei erektiota enää tule. Tämä on aika tärkeä palvelu niille, joita asia koskettaa.

Ainakin jokin aika sitten palveluihin kuului myös Suomen tunnetuimpiin kuuluva kirologi. Miksei naisen omistama erotiikkaliike voisi tarjota edellä olevia palveluita ja yrittää jotain muuta kuin toiset vastaavat. Minusta tantraa voi ja pitää levittää erilaisiin paikkoihin. Näin erilaiset ihmiset voivat saada siitä tietoa itselleen. Eri asia on sitten se, minkä joku toinen katsoo seksipalveluksi, joku toinen voi nähdä asian eri valossa, varsinkin jos tarvitsee apua johonkin ongelmaan.

Hinnoissa on pieniä eroja, jos oikein tarkkoja ollaan. Eroottinen tantra on seksiä ja hyvää sellaista. Kyllä se minun mielestä sopii kaikille ja eritoten seksialan ammattilaisille, jotka voivat vaikuttaa helpoimmin yleiseen mielipiteeseen. Asiassa on monta näkökulmaa ja suosittelen pohtimaan niistä useampia ennen tuomion tekoa. Sain viestin meiliboksiini, koska seurailen keskustelua edelleen.

Hienoa että muutkin ottivat niin asiantuntevasti osaa keskusteluun ja olihan se jo melko pitkällä kun edes itse löysin sen. Onneksi koko ajan ihmiset enemmän ja enemmän ymmärtävät tantran syvällisen merkityksen.

Onneksi myös itse ymmärrän sellaisia jotka tuomitsevat toisia koko ajan. Tosiasiassahan he kertovat sillä tavoin omasta elämästään toisille. Kuten Jeesuskin sanoi että te voitte tuomita vain itsenne. Siksi en kanna kaunaa ymmärtämättömille sieluille, koska minulle he kertovat vain itsestään ja parempi olisi enemmin auttaa heitä kuin tuomita edelleen.

Jotkut eivät ole oppineet vielä elämäntavoille ehkä heille ei ole opetettu mitään lapsenakaan. Itse olen sen sukupolven kasvatti että meitä kyllä koulutettiin ja meille opetettiin hyviä tapoja, yms.

Ennenkaikkea toisten kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta toivoisi lisää kanssakulkijoille. Elämä kyllä opettaa ja elämän koulu on se vaativin ja parhain koulu, on alakoulua, keskikoulua ja yliopistoa, yms.

Onhan se käytännön elämässäkin niin ettei maallikko ymmärrä yliopiston käynyttä ja niin ei kaikki voi ymmärtää elämänkään suhteen kaikkea. Eläköön vapaus ja erilaisuus, yritetään nähdä kaikki se mieluummin rikkautena, kuin edessä olevina vaikeuksina. Kiitos sinulle viestistäsi ahma ja toivottavasti näemme jos ei hieronnassa niin ehkä jossain muualla. En viitsi laittaa sitä tänne, sillä roskapostia tulee jo riittävästi. Nyt on tainnut jäädä apukoulunkin oppimäärä äidinkielestä kesken. Vaikka kysymyksestäsi on aikaa, tiedän kokemuksesta jotain tantrahieronnasta: Hieronta oli miellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan.

Olin tuolloin, muutama vuosi sitten, arka ja seksuaalisuuteni kanssa solmussa. Hieronta oli hienovaraista ja avaavaa. En kokenut sitä seksistisenä, vaan ennemminkin solmuja avaavana. Joopa joo,½ vuotta keskustelua ja kukaan ei ole kertonut alkuperäiseen kysymykseen mitää järkevää.

Olisko nyt jonkun joka osaa tai tietää tanttrasta jotain paikka avautua. Tantra on tuhansia vuosia vanha itämainen henkisen kasvun tie, jonka poikkeuksellinen elämänmyönteisyys on nostanut sen uudelleen kukoistukseen myös länsimaissa.

Siinä, missä muut perinteet kieltävät kehon ja seksuaalisuuden arvon, tantra käyttää seksuaalista energiaa astinlautana kohti korkeampaa tietoa! On aika ennen sitä ja sen jälkeen Mikään ei ole entisellään Voisko joku nyt selittää minkälaista se tantrahieronta on. Tällä paljon puhutaan siitä mutta kukaan ei taida edes tietää minkälaista se on, ei ainakaan kukaan kerro? Yksinkertaisesti selittää mitä siinä tapahtuu, alusta loppuun.

Hair of the Dog Alan asiantuntija, Asko Nummela, on laittanut tuonne linkin sivuilleen; lue sieltä. En lukenut edes ketjun avausta, joka käsitteli kyseisiä sivuja. Ei ole kokemusta asiasta, mutta jotain muuta tietoa aiheesta löytyy seuraavalta sivulta: Asko kertoo, mitä hieronnassa todella tapahtuu: Lopettakaa jo tämä topikki kun kukaan ei tiedä mitään tantrasta.

Koko topikki taitaa olla Askon mainos. Tämä edellyttää eettistä kasvua, moraalisten kriteerien rikastumista. Tantran menetelmä on hyväksymisen menetelmä, hyväksy itsesi täydellisesti myös seksuaalisuutesi. Seurauksena tästä huomaat että et pian haluakaan nylkyttää kuin rakkikoira käsilläsi tai välineillä. Sinulle selviää että oikeasti oletkin etsimässä erotiikkaa ja edelleen jalostuessasi huomaat että oletkin etsimässä rakkautta kumppaniin.

Edelleeen jalostuessasi huomaat oppineesi rakastamaan ja kunnioittamaan kaikkia ja kaikkea, myös itseäsi ja parempaa puolta itsessäsi. Tantran tie on siis hyväksymisen tie. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Minulla on kokemusta tantrasta. Kävin Askolla ja olen todella tyytyväinen hänen opettavaan hierontaansa. Seksi vaimon kanssa sai uutta virettä. Olen käynyt tantrahieronnassa Nummeloilla Forssassa. Kulkeeko tantrahieronta eri hierojilla jotakuin samaa rataa happy endiin saakka?

Viesti on kirjoitettu koska vilpittömiä etsijöitä johdetaan harhaan. Viattomuus on kaunein ja Jumalallisin asia maailmankaikkeudessa. Jos annat pois viattomuutesi esim. Kun viattomuus on menetetty, kääntävät Idän Jumalatkin selkänsä - vain siksi että antaumuksellinen palvelusi on kadottanut hengen. Silloin jäljelle on jäänyt hengetön TYHJÄ teoria ja ennen kaikkea henkilökohtainen kokemuksesi materian rakenteesta ja siihen vaikuttavista voimista.

Jos annat gurun, opettajasi tai "hoitajasi" astua sielusi edelle, silloin olet poiminut hedelmän tiedon puusta. Jos Kanta-hämeessä liikkuu niin kannattaa kokeilla Marian http: Molemmissa olen käynyt ja nauttinut kyllä. Eka on enemmän itämainen ja siinä on vaikutteita tantrasta ja nuruhieronnasta.

Toinen on tosi ylellinen ihan tunnelmasta ja ympäristöstä alkaen ja siinä keskitytään muidenkin kuin tuntoaistin hemmotteluun ja asiakas voi itse toivoa josko haluaa enemmän klassisen kuin tantrahieronnan. Ja jos sillä merkitystä on niin Maria on noin vuotias ja Helena muutaman vuoden nuorempi, taisi olla Niin ja Maria on laiha silikonitissit ja Helena enemmän rehevästä naisesta pitävälle. Sovin tapaamisen Helenan kanssa. Hän kuitenkin perui tapaamisen lähettämällä yöllä viestin puhelimeeni.

Tapaaminen oli seuraavana päivänä joten ei naisiin ole luottamista ei ainakaan Helenaan. Taitaa olla joku kilpasisko panettelemassa. Mä olen Helenan luona käyny hemmoteltavana monta kertaa ja suosittelen. Loistava hieronta ja lisäpalvelut ja ei mikään ryöstöhinta. En oikein ymmärrä et mitä pahaa siinä on jos peruuttaa seuraavaks päiväksi sovitun jutun? Pahempi kai olis jos tekis oharin vai kuin? Peruutti taas yhden tapaamisen tuo Helena??

Onko pääkaupunkissa hyviä tantraajia, joillta saisi hyvää hoitoa? Nusssittaanko tantran yhteydessä ollenkaa? Onko häppy ent siihen kuuluvaa? Ja mitäö maksaa itse tantra ja mitä paneminen sen päälle, jos sitä onkaan? Kyl siihe kuuluu hitas nussssimine, mie ja yks hieroja pantii yl kaks tuntii nii et kulllinii koukkii kerra minuutis hierojan viiitus. Tantra hyväksyy kaikki tavat elää ja kokea tätä elämää.

Kaikki polut ovat kauniita ja ainutlaatuisia. Rakkauden syventyminen, parisuhteen pelastus ja mystinen kokemus ovat kaikki aivan yhtä arvokkaita päämääriä. Tantran avulla voit saavuttaa ne kaikki. Tantraa voidaan harrastaa monelle eri tavalla. Voit lähestyä sydämen ja rakkauden kanssa, jollain rakastelu vie sinut luonnollisesti syvempään rakkauteen ja meditaatioon.

Tantrinen rakastelu voi olla pyhä rituaali, ja syvä henkinen tie. Voit myös käyttää ja soveltaa Tantran tekniikoita haluamallasi tavalla. Tantra on vapaa ja avoin lähestymistapa. Voit harrastaa Tantraa omalla tavallasi, ja se tapa on juuri sinulle oikea tapa. Tantra on avoin kaikille ihmisille ja tavoille elää. Monet terapeutit suosittelevatkin aistillista hierontaa parisuhteessa eläville suhteen parantamiseksi. Sain puhelun jossa kerrottiin tällä sivustolla olevan asiatonta tietoa Tantrahieronnasta.

Koska keskustelun yhdellä osapuolella on viestissä laitettu linkki yritykseni sivuille, haluan oikaista eräitä asiattomia kommentteja asiasta. Tantrahieronta ei ainakaan meidän tiloissamme ole mikään "hätäinen runkkaus ja kuonat pois" kuten asian ilmaiset. Hieronta vaihtoehtoja meiltä löytyy kolmea erilaista, kestoiltaan 1h, 1,5h tai 2h. Hieronta kestää juuri niin kauan kuin kuin on luvattu. Miehen ejakulaatio ei ole olennainen asia missään hierontamuodossa, päinvastoin. Hieronnassa pyritään opettamaan miehille energiatason nostamista ylemmäs, jolloin pystytään saamaan niin sanottu koko kehon energiaorgasmi.

Kaikissa hierontamalleissa käydään läpi ihmisen eri sakrat, joita oikein hieromalla saadaan lisää energiaa vapautumaan kehon käyttöön.

Asiakkaina meillä käy myös paljon naisia, joten keskustelu ns. Tule kokeilemaan hierontaa henkilökohtaisesti, lupaan sen sinulle puoleen hintaan.

Näin voit jatkaa komenttejasi tietopohjalta. Mitä tulee poliiseihin, toivotan heidätkin tervetulleiksi rentoutumaan. Aika siisti juttu, takuusenttejä tappiisi! Täytyypä tilata anopille joululahjaksi nyt joulu-alessa oleva neljän käden hieronta välittömästi. No pitihän se tantra käydä kokeilemassa. Vantaan paikka oli hieman vaikean tien takana. Lopulta sekin löytyi, pihan perältä hirsisauna. Sisustus oli tyyliin sopiva.

tantra hieronta tunti

Tantra hieronta tunti -

Se voi olla myös mystinen tie henkiseen kasvuun ja valaistumiseen. Clearing Toxic Emotions -kurssi joogakoulu Sun Ahonlaidassa Listan auttajia ei kuitenkaan seulota tai arvioida toimestamme ja siksi jokainen asiakas joutuu luottamaan omaan arviointikykyynsä palvelua tilatessaan ja vastaan ottaessaan. Sertifiointi koskee vain hierontaa, joka keskittyy rentoutumiseen ja nautintoon. On ihmisiä, jotka saavat asiat näyttämään tosilta, vaikkeivat ole sitä. Luin Askon sivut tarkkaan. Vaikka kysymyksestäsi on aikaa, tiedän kokemuksesta jotain tantrahieronnasta:

Tule kokeilemaan hierontaa henkilökohtaisesti, lupaan sen sinulle puoleen hintaan. Näin voit jatkaa komenttejasi tietopohjalta. Mitä tulee poliiseihin, toivotan heidätkin tervetulleiksi rentoutumaan.

Aika siisti juttu, takuusenttejä tappiisi! Täytyypä tilata anopille joululahjaksi nyt joulu-alessa oleva neljän käden hieronta välittömästi. No pitihän se tantra käydä kokeilemassa.

Vantaan paikka oli hieman vaikean tien takana. Lopulta sekin löytyi, pihan perältä hirsisauna. Sisustus oli tyyliin sopiva.

Lingamin otin muiden kehujen takia. No hieroja ei ollut alasti, hieroi rasvaa pintaan oikein kunnolla. Äijä oli valoverhon takana tekemässä jotain omia juttujaan. Ole siinä nyt rentona. Hieroja hieroi jalkojen välistäkin, mutta lopullisen niitin olisi pitänyt maksaa erikseen, jätin ottamatta. Hieronnan jälkeen ulkokautta suihkuun pesemään hierontavoiteet pois.

Menihän siihen rahaa e. Kokemus, jota en suosittele muille, ainakaan tämän foorumin miehille, ehkä joillekin aloittelijoille. Siis tarkoititko tuota Asko Nummelan lafkaa vai mitä? Ajattelinpa mennä tuonne Tantrakursseille joka tapauksessa, mutta en Askon kursseille vaan Nathan kursseille. Olen kokeillut tuonkin kuvion, tosin pari vuotta sitten mutta aivan eri hintatasolla tarkkaa markkamäärää en muista.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että hommaan on tullut vahva rahastuksen maku. Johtunee vain siitä, että tyhmiä maksajia riittää. Jos kunnon tantrahierontaa kaipaatte, niin suosittelen Forwo-meniä. Tällä hetkellähän ei tuota tantraa ilmeisesti saa, vai miten? Onko kellään tietoa missä voisin tuollaista hoitoa kokeilla?

Lingam-hierontaa ei juuri tällä hetkellä Helsingistä helposti saa, mutta forwomen-putiikki avaa ilmeisesti huhtikuussa uuden toimipisteen, jossa homma jälleen pyörii.

Samoin Hesarissa Freya-niminen suomalaissaksalainen nainen ilmoittelee light touch -nimikkeellä samoja palveluja. Lingam-hieronta maksoi ainakin viime syksynä euroa. Kommunkikaatio — Opi alustamaan keskustelua ja kommunikoimaan selkeästi asiakkaan kanssa — Opi kommunikoimaan tarpeista ja haluista — Tarjoa turvallinen tila — Rajat, suostumus, etiikka ja lait — Opi viimeistelemään ja ja sulkemaan hieronta hyvällä tavalla. Kestävyys — Miten voit kehittyä ja tuntea olosi hyväksi työssäsi — Opi hyvä työasentoja — Turvallisuus tarttuviin tauteihin ja hygieniaan liittyen — Hinnat, talous ja yrittäjyys — Miten saada uusia asiakkaita ja säilyttää vanhat Aiemmat tiedot ja taidot Osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja, mutta on oleellista että olet työskennellyt itsesi kanssa ja vapauttanut häpeää ja tukoksia omaan kehoosi ja seksuaalisuuteen liittyen, koska kyseessä on intiimi hieronta jossa asiakkaat ovat yleensä alasti.

Käytäntö ja teoria Kurssikertojen aikana painopiste on hieronnan harjoittelussa. Sinulla tulee olla myös joku henkilö, jonka kanssa voit harjoitella hierontaa kurssikertojen välillä n. Teoriaa käsitellään kurssikertojen lisäksi myös niiden välillä. Teoriaosuus koostuu pääasiassa erilaisista videoista ja sisältää myös luettavaa. Varaa tähän noin kaksi tuntia viikossa.

Lisäksi tarvitset kurssikertojen välillä n. Eli yhteensä tarvitset n. Saat sertifikaatin kun — Osallistut kaikkiin neljään kurssitapaamiseen — Suoritat kaikki tehtävät kurssikertojen välillä — Lorenzo ja Petra pitävät sinua hyvänä hierojana — Jaat näkemyksemme hieronnasta, rajoista ja etiikasta — Koulutuksen jälkeen 4 kurssikertaa 30 tuntia dokumentoitua hierontaa ainakin 10 eri asiakkaalle esim.

Sertifiointi koskee vain hierontaa, joka keskittyy rentoutumiseen ja nautintoon. Jos haluat tarjota asiakkaille seksuaalisuus- ja läheisyysvalmennusta, työskennellä syvempien prosessien parissa tai työskennellä seksuaalisen paranemisen parissa, tarvitset lisäkoulutusta kuten Sexsibility-valmentajakoulutusta.

Lorenzo Stiernquist Lorenzo on tantraopettaja, Sexsibility-valmentaja ja Sexsibility-valmentajakoulutuksen ja Sexsibility-festivaalin perustaja. Työssään hän keskittyy seksuaalisuuteen, läheisyyteen, henkisyyteen, mielihyvään ja seksuaaliseen paranemiseen. Hän pitää koulutuksia, työpajoja ja antaa yksityisiä hoitoja Tukholmassa.

Hän haluaa tukea ihmisiä tuntemaan olevansa enemmän elossa ja kokemaan seksuaalisuutta ja läheisyyttä syvemmällä tasolla. Hän opettaa, miten voit nauttia enemmän elämässä, ja myös miten voit muuttaa häpeää, syyllisyyttä ja tukoksia, jotka voivat estää kokemasta iloa.

Hänen tärkein viestinsä on olla läsnä sen kanssa mikä on tässä ja nyt. Tarkoituksena on yksinkertaisesti kokea enemmän rakkautta. Hän on kulkenut pitkän matkan kaiken sen parissa, mitä hän opettaa ja jakaa mielellään omia kokemuksiaan siitä, mitä hän on käynyt läpi ja mikä on ajankohtaista hänen elämässään juuri nyt. Petra Blomqvist Petra on tantrika ja Sexsibility-valmentaja ja on työskennellyt hieronnan, mm.

Shiatsun ja Shindon parissa yli 20 vuotta.

0 thoughts on “Tantra hieronta tunti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading