Suomalainen seksi chat seksiä kotona

suomalainen seksi chat seksiä kotona

Pettämistä se on silti´. Mielestäni on pettämistä, ellei ole erikseen sovittu toisin. Mulle se olis pettämistä jota en kyllä hetkeäkään sietäisi.

Parisuhteessa elettäessä pettämisen rajat asettaa tämä kyseinen pariskunta keskenään. Joissakin suhteissa raja on tiukalla, toisella taas vähemmän tiukalla. Mun vinkkini siis on, että kysy rehellisesti kumppaniltasi, että onko tämä hänen mielestään pettämistä! Sieltä sinä sen virallisen vastauksen saat, et täältä! Onhan se pettämistä, kun siinä on mukana toinen ihan elävä ihminen. Olkoonkin että juttu tehdään chatin välityksellä.

Sama juttu minusta kuin puhelinseksi. Mutta jokainen pari kuitenkin määrittelee omat sääntönsä, eikä se, mikä minusta tai jonkun muun mielestä on pettämistä, ole sitä välttämättä jonkun toisen mielestä. Jos mieheni jäisi tuollaisesta kiinni, niin ero tulis aivan varmasti. Enkä ikinä voisi mieheni selän takana tuollaista touhuta!! Ja mieheni ei kyllä ikinä tuollaista hyväksyisi, ei ikinä.

Niin kun joku jo sanoikin, pettämisen rajat määrittelee jokainen pariskunta itse. Ja loppujen lopuksi jokaisen oma moraali määrittää sen, milloin kokee pettävänsä tai tulleensa petetyksi. Eli loppujen lopuksi kysymys on siitä, koetko itse tekeväsi jotakin väärää, kokisiko miehesi tekosi pettämiseksi ja jos näin on, niin mitä saavutat kertomalla asiasta?

Mulla on tilanne se, että mies on paljon tiukempi tommoisten asioiden suhteen. Mun mielestä pieni flirtti ja esim. Rajan vedä siihen, etten tapaa chattiystäviäni livenä enkä kenenkään kanssa harrasta liveseksiä. Tämä sen vuoksi, että mieheni ei sitä ikinä hyväksyisi, ja kunnioitan miestäni.

Chattailu on oma juttuni, josta en miehelleni kerro, koska tiedän että hän asiasta loukkaantuisi. En halua pahoittaa hänen mieltään. Oma moraalikäsitykseni mukaan chattailu ei ole pettämistä, joten huonoa omaatuntoa en siitä tunne. Mitä hittoa te kaikki oikein kirjottelette Hän kertoo tavanneensa ja paneskelleensa tän chat-tutun kanssa.

Ja kaikki vaan kommentoi " juu on se pettämistä vaik tapahtuukin vain netin välityksellä Sehän siis tapaa sitä äijää ja ne harrastaa seksiä. Tartteeko tota nyt kysyä onko se pettämistä.

Ei tietenkään sehän on ihan verrattavissa kirjeenvaihtoon!!!!!!!!!!!!!! Chattiseksi on vaan pelkkää mielikuvitusta tai päiväunittelua ei siis muuta. Ei siinä pääse plajon toista koskettelemaan taikka muutakaan. Elkää hyvät ihmiset kaikkea tuomitko sentään.. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Vaikka olenkin harjaantunut, kyllä sitä vieläkin tekee "mokia", joista sitten seuraa häpeää. Ätmiltä kuluu keskivertoihmistä huomattavasti pitempi aika siihen, että edes uskaltaa tehdä aloitteita tuntemattomiin.

Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti.

Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää? Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua.

Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut.

Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja.

Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy.

Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Olen tapaillut yhtä miestä muutaman kerran, muttei vielä olla mikään pari. Tutustuminen on vasta menossa. Viikonloppuna mies on tulossa mun luokse kylään katsellaan leffaan ja kokkaillaan. Olettaako mies, että on tiedossa seksiä kun treffit on jommankumman kotona? Pettyykö mies, mikäli ei pääsekkään sänkyhommiin?

Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

No jos olette muutaman kerran jo tavanneet niin tottakai se olettaa ja pettyy Eli mikäli nainen ei oo viä valmis meneen sänkyyn, niin kannattaa sopia treffit jonnekin muualla kuin kotiin? No riippuu siitä että olettaako mies jäävänsä yöksi, vai jatkuuko treffit jossain muualla. Vaikea sanoa kun ei tiedä että mitä olette sopineet. Ollaan sovittu kokkailusta ja leffasta, eli ihan sellasesta mukavasta yhdessä olemisesta. Puhetta ei ole ollut mistään yökyläilystä. Voi pettyä, mutta se ei ole sinun ongelmasi.

On se aloittajan ongelma jos mies olettaa jotain muuta ja alkaa lähentelemään ja siitä ei nainen pidäkään ja näin tulee noloja tilanteita. Mies ehkä jopa olettaa että hänen pitää tehdä aloite ja siitä nainen ärsyyntyy ja heittää ukon pihalle ja siihen kaatui se juttu. Asiat selväksi tekemällä voidaan välttää kiusallisia tilanteita. Noissa menee toisinaan niin, että jos nainen kutsuu miehen luokseen, niin miehen oletetaan tekevän aloitteen, mutta siitä ei välttämättä puhuta suoraan.

Mies siis luultavasti "varmuuden vuoksi" tekee aloitteita, jos ei osaa oikein hyvin naista lukea. Kyllähän tollaset kotitreffit jo mukavasti silakalle tuoksahtaa. Että varmaan kaverilla on jo toiveet korkealla. Ei silti välttämättä suuresti pety, jos ei saakaan. En itse välttämättä odota, riippuu vähän kuinka usein on tavattu ja miten ne ovat menneet. Mutta ilmeisesti aika moni vastapuolen edustaja käytöksen ja reaktioiden perusteella ajattelee juurikin, että odotan seksiä.

No olisiko kovin paha mainita etukäteen, että sun kutsu tarkoittaa leffailtaa ja yökyläily on ohjelmassa vasta jollain toisella kerralla, niin ei ainakaan jää epäselvyyttä mitkä sun tavoitteet ovat Ikävä fakta vaan on, että naisten käsitys siitä "miten naisesta kiinnostunut mies toimii" määrittyy aika pitkälti sen mukaan, millaisia kontaktinottoja naiset jossain yöelämässä saavat kokea.

Eli nainen kuvittelee että "kiinnostuneen miehen toiminta" on juuri sitä laatua miten se röyhkein kymmenys miehistä, joka panee eniten ja tekee eniten aloitteita, toimii. Toisella tavoin toimivat miehetä jäävät lehdelle soittelemaan tai paremminkin baaritiskille ujoa katsekontaktia hakemaan, kun alfat korjaavat potin, joten heidän tapansa toimia jää naisille tuntemattomaksi.

Ihan sama vaikka pettyisi. Kyllä aikuisen ihmisen pitää sellainen kestää. Miksi sä edes mietit tuollaista? Et ole vastuussa toisen aikuisen ihmisen ajatuksista ja tuntemuksista. Miten sinä ES sanoisit luoksesi ekaa kertaa tulevalle miehelle, että "tänään ei tule yrittää seksiä, mutta älä huoli pidän sinusta silti"? Muista, että olisit nähnyt miestä vain kerran tai kaksi tätä ennen. Voisiko sen sanoa suoraan noilla sanoilla? Tuskin kutsuisin luokseni miestä jonka olen tavannut kerran tai kaksi.

Ja ihmiset ovat luonteeltaan erilaisia - luulis että joku joka tuntee minua edes vähän, tietäisi etten ole kovin rohkea ja nopea tapaus jotkin netin pikkupöksygallupit ovat oma mielikuvituslukunsa No, mä sanoisin suoraan, jos olisi sellainen tilanne. Tai mistä sen aina arvaisi mitä toisen päässä liikkuu, mutta se on ensisijaisesti jokaisen oma asia.

Juuri siksi, että olen käsittänyt että et ole niin rohkea miesten kanssa ja karvat pystyssä: Millä sanoilla sinä oikeasti uskaltaisit IRL, tositilanteessa sanoa miehelle tuon? En usko, että saisit sanottua noilla sanoilla, mitä kirjoitin edelliseen.

En usko, että moni rohkeakaan nainen saisi sanottua asiaa noin suoraan. Eikö suoraan sanominen ole se helpoin tapa? Ei mulle olisi ongelmaa sanoa tuota suoraan. Ongelma voisi olla arvata toisen mielenliikkeitä ja odotuksia. Sikäli kuin yhtään asiaa ymmärrän, niin tuon sanominen suoraan olisi useimmille naisille tosi vaikeaa. Naiset tykkäävät enemmän tilanteista, joissa he itse päättävät, että mies saa mennä menojaan. Naiset haluavat, että mies on se, joka imartelee naista, ja nainen sitten antaa joko hyväksyvän tai hylkäävän lausunnon miehelle.

Tuon lauseen sanominen on naisille siis tuplavaikeaa, ja jos oikeasti pystyisit sanomaan sen ääneen, kun mies on tullut luoksesi ensimmäistä kertaa kylään, niin ihmettelen. Taidat tehdä asiasta liian vaikean. Asioissa ei välttämättä ole salamyhkäisiä syitä ja piilotettuja merkityksiä eikä kaikki ole jotain kummaa valtapeliä. Niin, asiat ovat yksinkertaisia, kunnes olet siinä tilanteessa jossa se pitäisi sanoa.

Mitä tekee miehellä, joka ajattelee kuin hemmoteltu pikkukakara? En minä ajattele kuin pikkukakara, vaan olen vain tottunut siihen, miten naiset ajattelevat. Tällaisten juttujen oppiminen ja niihin totuttautuminen on pakollista naisten kanssa. Vieläkään en ole kovin sulava toimimaan niiden mukaan. Minulle se on ollut todella perinpohjaista opettelua, siksi pystyn niin hyvin sanallistamaan näitä "sääntöjä".

Useimmille ne säännöt ovat vain kirjoittamattomia, eli et ikinä näe niitä missään julkisesti. Siksi ne vaikuttavat omituisen monimutkaisilta ja piilomerkityksellisiltä, kun joku niitä kirjoittaa auki.

Olen kyllä vähän samaa mieltä m Naisten ajattelussa ja motiiveissa ei ole mitään sen erikoisempaa kuin miestenkään. Oletko m30 ollut koskaan terapiassa? Vois tehdä hyvää sulle ja kummallisille käsityksillesi.

Ehkä olet itse varta vasten tapaillut pissisnaisia? Ihan kuten jotkut naiset "ajautuvat" kerta toisensa jälkee juopon ja pahoinpitelevän miehen kanssa suhteeseen. En ole ollut tuollaisissa tilanteissa, teen vain oletuksiani.

Edelleen kuvittelen että vois sanoa suoraan. Kyllä sitä seksiä olisi miehen silti saatava. Pihtaaminen on kylmää ja loukkaavaa. Naisten pitäisi huomioida enemmän miesten tunteita ja tarpeita! Pihtaaminen on sellainen juttu, että jos sitä tapahtuu jo suhteen alussa, sitä tapahtuu takuuvarmasti myöhemminkin. Ja pihtaavalla naisella ei tee mitään. Sillä onhan se nyt s-tana, jos ei omalta naisystävältäkään saa.

Olenko väittänyt, ettei miesten toiminta ja motiivit olisi yhtä monimutkainen juttu? Ai parin tapaamisen jälkeen? Miesten pitäisi huomioida enemmän naisten tunteita ja tarpeita! No, onhan niitä naisia jotka haluavat seksiä vaikka eka kerralla eikä' siinä mitään, toivottavasti kanit löytävät toisensa. Sulla on tapana esittää piilo-oletuksia siitä miten kaikki naiset ajattelevat, tuntevat ja toimivat.

Onko pihtaamista jos ei mee eka tapaamisella sänkyyn? Vai viimeistään kolmannenko jälkeen puhutaan pihtarista? Suurin osa naisista kyllä pelailee kaikenlaista "rivien välissä" tapahtuvaa pelailua joka on kuin miinakentällä kulkemista, yksikin väärä sana, liike, ele ja koko paska räjähtää käsiin ja sitten kaikki on just sen miehen syytä ja nainen alkaa suhtautua kylmästi pelkästään jonkun pienen jutun takia jota ei itsekään tajua tehneensä "väärin".

Koettu on, monet kerrat. Toki on olemassa sellaisiakin naisia, jotka eivät toimi kuin suurin osa naisista. Toiseksi viimeisin nainen, jonka kanssa seurustelin, oli juuri sellainen.

Hän on se, josta olen sanonut, että minua pari vuotta vanhempi löllöpylly ja samalla ihanin nainen kenen kanssa olen ollut.

Se on hienoa, jos sinä et toimisi kuten suurin osa naisista. On kuitenkin aika vaikea löytää naisista ne, jotka eivät tykkää siitä ketkuilusta. Jos kahdeksan naista kymmenestä ketkuilee ja kaksi ei, niin kai ymmärrät että on ihan luonnollista, jos mies tottuu niiden kahdeksan naisen toimintatapaan?

Rispektii vain jos ei heti ekalla tokalla tai kolmannellakaan tapaamisella "anna". Mitä merkitystä sillä nyt on että monenk miehen käyttämä nainen on jos kerran on kuitenkin käytetty?

Uskovaiset ja muut kieltäytyjät ovat fanaatikkoja, hihhuleita, tiukkapipoja tai muuten vain omituista sakkia, joilla ei joka tapauksessa ole kaikki ihan kotona. Esiaviollisen seksin välttäminen niputetaan välittömästi samaan pakettiin muiden kielteisten arvojen kanssa: Parhaimmillaankin maininta kristittyjen kampanjasta saa aikaan alentuvan huvittuneen naurahduksen.

Suomalaiset pitävät seksielämäänsä selvästi tärkeänä: Potentiaalinen elämänkumppani on ehdottomasti testattava myös makuuhuoneessa ennen mitään sitoumuksia, muutenhan saattaa saada vaikka minkälaisen tumpelon riesakseen. Toisaalta moni vain melko yksioikoisesti epäilee uskontoa ja erilaisuutta välittömästi. Lakanoiden välissä saa tehdä mitä tahansa, kunhan vain tekee jotain niin kuin kaikki muutkin. Jos ei tee, on mitä luultavimmin joko avohoitotapaus tai jonkin uskonlahkon aivopesemä.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Chat, seksi ja suvaitsevaisuus. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Mulle se olis pettämistä jota en kyllä hetkeäkään sietäisi. Parisuhteessa elettäessä pettämisen rajat asettaa tämä kyseinen pariskunta keskenään.

Joissakin suhteissa raja on tiukalla, toisella taas vähemmän tiukalla. Mun vinkkini siis on, että kysy rehellisesti kumppaniltasi, että onko tämä hänen mielestään pettämistä!

Sieltä sinä sen virallisen vastauksen saat, et täältä! Onhan se pettämistä, kun siinä on mukana toinen ihan elävä ihminen. Olkoonkin että juttu tehdään chatin välityksellä. Sama juttu minusta kuin puhelinseksi. Mutta jokainen pari kuitenkin määrittelee omat sääntönsä, eikä se, mikä minusta tai jonkun muun mielestä on pettämistä, ole sitä välttämättä jonkun toisen mielestä. Jos mieheni jäisi tuollaisesta kiinni, niin ero tulis aivan varmasti.

Enkä ikinä voisi mieheni selän takana tuollaista touhuta!! Ja mieheni ei kyllä ikinä tuollaista hyväksyisi, ei ikinä. Niin kun joku jo sanoikin, pettämisen rajat määrittelee jokainen pariskunta itse.

Ja loppujen lopuksi jokaisen oma moraali määrittää sen, milloin kokee pettävänsä tai tulleensa petetyksi. Eli loppujen lopuksi kysymys on siitä, koetko itse tekeväsi jotakin väärää, kokisiko miehesi tekosi pettämiseksi ja jos näin on, niin mitä saavutat kertomalla asiasta?

Mulla on tilanne se, että mies on paljon tiukempi tommoisten asioiden suhteen. Mun mielestä pieni flirtti ja esim. Rajan vedä siihen, etten tapaa chattiystäviäni livenä enkä kenenkään kanssa harrasta liveseksiä.

Tämä sen vuoksi, että mieheni ei sitä ikinä hyväksyisi, ja kunnioitan miestäni. Chattailu on oma juttuni, josta en miehelleni kerro, koska tiedän että hän asiasta loukkaantuisi. En halua pahoittaa hänen mieltään. Oma moraalikäsitykseni mukaan chattailu ei ole pettämistä, joten huonoa omaatuntoa en siitä tunne.

Mitä hittoa te kaikki oikein kirjottelette Hän kertoo tavanneensa ja paneskelleensa tän chat-tutun kanssa. Ja kaikki vaan kommentoi " juu on se pettämistä vaik tapahtuukin vain netin välityksellä Sehän siis tapaa sitä äijää ja ne harrastaa seksiä. Tartteeko tota nyt kysyä onko se pettämistä. Ei tietenkään sehän on ihan verrattavissa kirjeenvaihtoon!!!!!!!!!!!!!! Chattiseksi on vaan pelkkää mielikuvitusta tai päiväunittelua ei siis muuta.

Ei siinä pääse plajon toista koskettelemaan taikka muutakaan. Elkää hyvät ihmiset kaikkea tuomitko sentään.. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

suomalainen seksi chat seksiä kotona

Suomalainen seksi chat seksiä kotona -

No minkälaista on ollut? Suihin otto kypsä rouva ja pyllykuvia massage sex tube treffichat näyntiä pillua austa tyydytys porno raakel liekki pillut pornovideot clyp com seksi numerot. Näinpä tuo todellakin tahtoo olla. Tosin sohvannurkka on rehellisempi ja reilumpi, mutta ei se edes ääntele. Sohva vs nainen 3. Mutta ilmeisesti aika moni vastapuolen edustaja käytöksen ja reaktioiden perusteella ajattelee juurikin, että odotan seksiä. Mitähän tuokin nyt sitten tarkoitti. Jos kahdeksan naista kymmenestä ketkuilee ja kaksi ei, niin kai ymmärrät että on ihan luonnollista, jos mies tottuu niiden kahdeksan naisen toimintatapaan? Eli nainen kuvittelee että "kiinnostuneen miehen toiminta" on juuri sitä laatua miten se röyhkein kymmenys miehistä, joka panee eniten ja tekee eniten aloitteita, toimii. Sohva vs nainen 3.

0 thoughts on “Suomalainen seksi chat seksiä kotona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading