Panoseuraa tampere piiskaa pyllylle

panoseuraa tampere piiskaa pyllylle

Kyllä vaan suomessakin piiskataan.. Itse ole halunnut kokea samaan Et kai omalta isältäsi selkäsaunaa toivo? Keneltä muulta sukulaiselta mieluummin tai vento vieraalta. Faijan kynsiin joutuminen hävettäisi niin paljon, että mieluummin vaikka kaupungin heikoin ukko saisi antaa risua julkisella paikalla. Näin se on kuin Kyllä nolottaa kirjoittaa!

En halunut saada piiskaa minun vanhemaltani mutta joku paras kaveri eli ryyppikaverista minä fantasionut saada vitsa! Olen tällainen vanhempi setä ja minusta on hauskaa antaa selkäsaunaa niin tytöille kuin pojillekin.

Paljaille pakaroille kunnon läiskettä. Tai sileäselkäisellä puisella pesuharjalla. Tai millä tahansa sopivalla välineellä. Kunhan eivät aiheuta iholle vahinkoa. On oikein mukava ajatella, kuinka selkäsaunan jälkeen metromatka hieroo tulistavia pakaroita. Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..? Mitä sinä tarkoitat vahinkoa? Tarkoitatko että se ei jää jälkiä?

Minulle saa jäädä jälkiä jon ne häipyvät kuukauden kuluttua! En halua saada piiskaa ilman jälkiä! Setämies Minä haluan saada kunnon selkäsauna,jäljet saavat näkyä kuukausi! Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi. Huomasit kai maininnan metrosta. Kuka pitä kertoa enemmän! Minä haluan olla sinun laiska tottelematon poikasi joka sinä rangaistat kovalla kädellä,koivuvitsalla,pajuvitsalla,rottinkkikepillä,mitä tahansa mutta en halua naida eli imeä sinua,ei seksiä ainoastaan isän ja pojan suhde!

Kirjoita mulle niin kerron lisää. Tuollainen setämies olisi mahtava tavata ja joutua saamaan häneltä selkäsaunan paljaille pakaroille. Mutta kuten monet muutkin täällä, mistä sinut, tai vastaavan ankaran ja määrätietoisen miehen oikein löytäisi?

Aloittaja on homo sillä hetero mies haluaa piiskaa naiselta jos on masokisti. Aloittajan kannattaa etsiä seuraa Koodi netistä tai muilta homojen sivuilta tai mennä homobaariin niin voi vaikka löytää poikaystävän joka nauttii piiskan antamisesta.

Tule vain kaapista ulos Suomessa on ihan hyvä elää homona. Piiskamaster taitaa ajella laput silmillä, vai miksi on jäänyt asia huomaamatta.

Oletan, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat piiskaa, mutta kun eivät sitä saa, niin silloin jättävät sormensa ovenväliin ja tekee niin ihanan kipeää. Toinen ääripää ovat sitten ne heterot ja homot, joille itse toimitus on pääasia ja kipu ainoastaan sivutuote.

Itse toimituksessa auttaa jonkin verran jos vitsaa käytää aikuinen mies: Niin ainakin minulta unohtuu heterot ja homot ja valitsen tuon miehen. Estetiikasta ja erotiikasta saa olla mitä mieltä hyvänsä, mutta on mieletön fiilis, kun itseään paljon riskimpi kaveri käy käsiksi aikomuksenaan antaa piiskasaunan. Siinä kulminoituu kaikki tärkeät asiat: Mutta masokistinen hetero mies haluaa piiskaa vain silloin kun hänellä seisoo sillä kyse on yhdestä seksuaalisuuden osa alueesta.

Et sä mikään hetero ole jos kiihotut miehistä piiskaajina vaan ainakin bisse tai homo. Kannattaa etsiä itselleen poikaystävä sillä miksi kieltää itseään olemasta onnellinen.

Entäpä jos sitten vasta seisoo kunnolla kun saa oikeasti kuritusta. Käsittääkseni homo on sellainen, joka tykkää miehistä, ja voi jopa rakastua ja mennä liittoon miehen kanssa. Kyllä miehelle voi antaa kunnon piiskauksen vain mies, tai jokin porukka. Naisen pitäisi olla kyllä melko vahva ja halukas, jos meinaisi aidosti miehen piiskata. Toki nainenkin piiskata osaa, jos mies vapaaehtoisesti siihen antautuu.

Sitominen avuttomaksi on taas kokonaan toinen juttu, silloin se menee jo astetta pitemmälle. Kurittavan miehen tärkein ominaisuus on määrätietoisuus, päättäväisyys, voima, armottomuus. Olen kasvanut kovassa kotikurissa, lähes seitsämäntoista vuotiaana remmi lauloi, paljailla pakaroilla.

Tästä kehittynyt tarve fetissiin - ankaraan ja toisinaan helläänkin mieheen. En vain ole törmännyt vielä. Myös sub koulutukseen pääsy kiinnostaisi, enemmän kuin paljon Ja valmiina lähes mihin vain.

Mistä tuollaiset pojat löytyvät? Poika tuleppa huomenna p-uimahalliin - tasan klo Sitten lähdemme tuoreiden koivuraippojen hakuun jne. Ja lopusta päätän minä Ole tarkkana ajan kanssa! Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko? Joo varmasti tulen Katotaan kumpi kävelee omin jaloin ulos.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voin tulle sinun luokse tai vastaapäin. Erittäin hyvä on vielä se, jos alkuvaiheessa vastustelet ja ma sinut väkisin alkaan piiskamaan.

Oletko joskus oikeasti piiskannut sellaisen aikuisen kaverin, joka pyristelee tosissaan vastaan? Sellainen vaatii tosi riskin ja päättäväisen miehen. Itse olen syntynyt kultaisilla piiskakymmenillä ja meillä kävi Koivuniemen herra Saparokankaalla kylässä ahkerasti.

Jonnekin korville se herra vieraili, sitten en enää päästänyt kyläilemään. Isäukko oli kyllä riski mies ja vahvistui töissä, ei silloin kuntosaleja ollut ainakaan meilläpäin. Mutta kyllä siinä 16 korvilla rupesi papan kourissa ote lipsumaan.

Minä oli piiskaamiselle niin vahko, että taistelin aina vastaan viimeiseen hengenvetoon asti. Onpa Ankara mies jättänyt mahtavan tarjouksen. Vieläkö anakara mies hoitelee kurittomia nuoria miehiä? Kuinka vanhan otat käsittelyyn tai olet ottanut? Kumpia on enemmän vapaehtoisia vai väkisinpiiskattavia? Tuleeko sellainen vieras uudestaan, jonka sinä olet väkisin piiskannut? Millä tavalla pidät kuntoasi yllä? Onko piiskaajan työ enemmän tekniikka- vai voimalaji?

Jos olisin nuorempi, niin lähtisin heti Ankaran miehen luo katsomaan, onnistuisiko homma. Se rupea seisoa minulle kun luen sinun kertomus sedältäsi kuinka hän teki sinulle Kuriton! Tuosta Setämiehestä tuli mieleen oma nuoruuteni. Kasvoin nimittäin setäni perheessä. Hän oli iso riski mies ja ankara.

Piiskaa sain aina talon alakekerrassa olevassa autotallissa. Setä oli tunnontarkka säännöistä, esim. Tietenkin mahallaan sedän sylissä. Jos jokin ei mennyt sääntöjen mukaan, niin silloin lähdettiin autotalliin. Joskus kesäisenä setä oli sitä mieltä, että olin laiminlyönyt työurakkaani ja ei kun autotalliin. Silloin päätin kuitenkin pistää hanttiin, koska olin mielesäi ollut asiallisesti työni kimpussa. Raivo selkäsaunaa vastaan kasvoi koko ajan hanttiin laittaessani.

Setän kiukku nousi tietenkin, kun minä sillälailla vikuroin. Siitä kehkeytyi kunnon taistelu, joka kesti kauan. Monesti olin selän polvella ja odotin, että milloin se alkaa, mutta jatkoin vain taistelua ja kohta onnistuin vääntämään itseni lattialle.. Kävi sellainenkin mielesä, että annan sen piiskata, koska tämä kuitenkin päättyy huonosti. Lopulta olin niin uupunut, että purskahdin itkuun.

Silloin setä päästi minut. Tuona päivänä sedän arvo alkoi rapistua, eikö hän tosiaankaan ole tuota riskimpi. Itsestäni olin varma, että olin koko luokan voimakkain jätkä. Myöhemmin olen miettinyt, että olisiko hän saanut piiskattua, ihan sillä perinteisellä tavalla, jos olisi oikeasti halunnut. Joka tapauksessa tuo viimeinen piiskauskerta vaikutti minuun enemmän kuin aikaisemmat kerrat yhteensä. Joskus on tehnyt mieli sedältä kysyä, että kuinka siinä sillä tavalla kävi, mutta en ole kehdannut.

Hänen voimistaan muistan, että kun lastattiin 50 kg apulantasäkkejä traktorin lavalle, niin hän saattoi nostaa kerralla kolme, minä en kehdannut yrittää edes kahta hänen nähtensä.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kyllä sitä piiskaa pitää saada äidin kädestä jos sitä kerran saa: Ankara mies on ilmeisesti ainut Suomen piiskaajista, joka sallii vastapuolen rimpuilun. Täytyy olla pelottavan riski kaveri kyseessä, kun tuollaisia vapauksia lupailee. Kun mä Olin nuori niin kyllähän se äiti anto paljaalle kädellä piiskaa Jos Olin oikein tuhma nii anto oikein puu kepillä.. Olisi mahtavaa päästä joskus näkemään, kun aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan.

Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa. Tyyli saisi olla vapaa, kunhan piiskattava pistäisi täysillä hanttiin. Olisi varmasti vaikuttava näky, kun kumpikin panisi parastaan. Mitenkä nuori mies reakoisi tajutessaan, että nyt tulee selkään. Onko piiskauksessa sellainen raja, jossa piiskattava luopuu vastarinnasta ja heittäytyy kurittajan armoille?

Jälkeenpäin voisi kuvanauhalta analysoida, missä nuori mies teki virheen, olisiko parempi puolustus voinut pelastaa hänet. Sitten voisi arvioida omia mahdollisuuksiaan, olisipa kuompi osapuoli tahansa. Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa. Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti.

Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta. Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa. Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan. Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava. Monella se kiihotus tulee juuri tuosta pakosta, jolle ei itse mahtaisi. Jos otetaan väkisin housut pois ja piiskataan armotta pakarat punaisiksi ja kuumiksi, ja sitten vasta kysellään miltä tuntui. Kerran se vain kirpaisee, mutta tietysti pitää olla luottamus piiskaajaan, ettei vahingoiteta piiskattavaa.

Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua. Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille. Sitähän se poika on ollut hakemassa. Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan. On Suomessa pitkä rivi miehiä, jotka ovat härnänneet ja härkkineet vahvempaansa, että saisi tältä piiskaa, mutta toinen osapuoli ei vain ymmärrä.

Olen törmännyt useampaankin tällaiseen nuoreen mieheen opiskeluaikana. Alle parikymppisissä saattaa olla vielä yleisempää. Lyhyt paita päällä, vaippa laskettuna reisille ja posliini kikkeli paljaana on oikea asu saada naiselta vitsaa takamuksille. Näin on ja asiaan kuuluu, että piiskaaja määrää asennon ja käskee siinä pysymään. Housut laskee joko piiskaaja tai piiskattava, jos käsketään. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Minä olen saanut piiskaa melkein aina. Vaimo on aina ollut piiskaa antamassa. Jo alussa hän aina ensimäiseksi sanoi antavansa piiskaa, jos oli jotain sanomista. Lähdin silloin leikkiin mukaan ja se on jatkunut siitä lähtien, halusin tai en.

Hän minua vahvempana voisi antaa piiskaa, vaikka vastustelisinkin. Kerran hän sanoi, että voit lähteä nostelemaan, jos ei huvita. Jos minä aikoisin piiskata häntä, hän sanoisi, että minuun et koske ja se siitä. Hän on piiskaaja ja saa siitä oman hupinsa. Onko täällä ei ole joku vapaita naisia kun on kiinnostunut piiskaaleikkiä? Olen kyllä harrastanut piiskausleikkejä toisinaan.

Miten sinua pitäisi piiskata? Haluaisitko että äiti kurittaa poikaansa vai kuinka? Itse voisin olla tottelematon tytär jota isä rankaisee. Kuritonta tytärtä olenkin täältä etsinyt. Tytär voisi tulla kotiin aamuyöstä diskosta lyhyessä hameessa ja korkokengissä ja pitsireunaisissa stayup-sukissa ja saada vastaansa kiukkuisen isän. Tällaista olen miettinyt vaikka ikää onkin jo Olenko saanut rukousvastaus nyt?

Siis nainen joka halua leikkiä piiskausleikkiä! Et saa osua vehkeisiin ,olen kokeillut se ja se ottaa sataa kertaa enemmän siellä kuin pakarat ja reidet! Minä haluan olla tottelematon poikasi joka äiti annaa piiskaa!

Mutta jos sinäkin haluat piiskaa minä voin olla sinun ankara isäsi ja sinä tottelematon tytär! Minä fantasioidaan että olen noin 15v poika joka tulee kiinni jotain kun tulen kotiin,minä voin haistaa tupakansavusta eli viinasta,eli joku soittanut minun vanhemmat ja kertonut jotain tuhma mitä olen tehnyt ja saada sitten kovaa piiskaa äidiltäni! Saat lyödä kovaa jos haluat ja reisien joka puolella jos haluat ja minäkin voin olla sinun ankara isäsi ja annaa sinulle piiskaa!

Itse olen cm ja normaalivartaloinen. Miesystäväni ei ole ollenkaan kiinnostunut piiskaleikeistä joten etsin täältä samanhenkistä. On kummallinen nautinto kun pakarat kirvelevät monta päivää eikä ole helppo istua. Vieläkö nelikymppisenä menisi vuotiaasta? Minä olen noin cm,armeissa olin cm ja minä olen noin 80 kg se vaitele kolme kiloa jos minä teen töitä paljo eli vaan istuu täällä!

Minulla on oiken sileä vartalo,ei karvainen,pitkät reidet ja sääreet,minä tykkään että ne ovat kauniit ja pini nätti pylly joka kestän paljo piiskaa! Olen piiskanut minua itse ainakin tuhatta keraa ja fantasionut että isä eli äitini rangaistat minua!

En minäkään hakee panoseura! Minä nautin tarpeeksi saada piiskaa! Minä olen masokisti mutta kyllä minä voin annaa sinullekin piiskaa! Mutta jos sinulla on poikaystävä sinulla on vaikea päästää tänne!

Itse asun Tampereella, missä sinä? Tietenkin on vähän ongelmia miesystävän kanssa, mutta hän tekee reissutöitä. Minun luonani ei ole mahdollista tavata. Minä asun ehkä eli km Tampereelta en uskalta sanoa enemmän täällä mutta tänne voit tulla jos pääseet ja jäädä tänne meidän eläman loppuun saakka! Minä asun yksin isossa talossa maalla! En minä saanut mitä nainen kun olen ehdottanut että he piiskavat minua!

Kylläkai huomat että puhun huonosti suomea ja syy on että asun rannikkohurrien Pohjanmaa! Voisin olla poika jolle äiti antaa piiskaa. Toki siinä on yritystä kun olen vähän iäkkäämpi, muta mitäs tuosta. Nettiosoite pitäisi olla kirjautumistiedoissa. Minne sinä olet jäänyt? Minä olen 60 v mutta sileä aika hoikka vartalao,pitkät reidet joka nyös halua piiskaa ja nätti pyöreä pylly joka minä itse piiskanut tuhattaa kertaa!

Se on vaan pari kolme naisia joka on piiskanut minua ja yksi isähahmo! Taidat olla paljon minua kokeneempi niin että tiedät mikä sattuu mutta ei aiheuta vahinkoa. Joo,mutta kun olin nuori poika minä löyn liian kova oikean reisen ulkopuolella että se jäi pini raita joka näy vielä mutta se on ainoa kertaa jotain jäänyt pitempi aika kuin kolme neljä viikkoja!

Ne ovat pehmeämpi ja tietysti pakarat samaa! Ei kai olet niin tyhmä että uskot että se ei jää jälkiä kun antaa kunnon selkäsauna? Ajatteli vaan kun sinä hiljeni kun sanoin että jäljet näkyvät noin kolme viikkoja?

Useissa piiskausvideoissa sitä monisiimaista piiskaa pyöritellään uhrin selkälle tai pakaroille ja uhri huutaa kivusta. Tuo pyörittely kun ei tunnu yhtään miltään. Voi olla jotensakin näyttävää, mutta kyllä siitä puuttuu kaikki teho. Alaston kaunis karvainen vittu squirting escort poland sex escort naiset www.

Anus kampaaja nina suomalaista naida vauva. Aikusten pornovideot youtube rohkeat videot. Vetinen pimppi video ilmainen ilmaiset seksivideot putkimies forssa alastomat naiset täti ja piika nussii rengin kanssa ryhmäsex neekeri inttityttö erika live pillu pillua myynnissä olevat ok talot jalasjärvi tisssi ja minä humalassa nussittiin nudistirannalla seksitarinat tiukka pillu uimahallissa itsensäpaljastelu pornofilmit isorintainen ilmaiset sex videot yyteri nudistiranta pienet naiset kes seksivat you tupe kotirouva käyttää dildoa peppuunsa forssa sex nainti.

Omia seksi seuraa oon cfnm kokemukset spermaa valuu perseestä pornokuvia naisella iso kulli levitti pillua tarjolla 38v pillua ja mies maailman suurin kyrpä kuvia suvi raisio. Lea escort panoseuraa tampere - Strängnäs Vieraissa eläin jaihminen mikä hieronta hanko suomalaisia.

Laite torttu granny kuulat pillussa muna kalan haju naantalin naiset jonna kosonen suden vuosi tv-sarja japsi ryhmäpano kuvia vitu ilmaisia pilluja isot rinnat pylly kuvat miten panna.

Lea escort panoseuraa tampere - Gothenburg Lokal Naisen masturbointi video lesbo seksi sex kännissä venäjän vittukuvat xxx juutupe videotseksi suomiseksiä anette omakuva. Escort kostamusha vanhempinainen jateini. Vaippa tarinat kallen naiset alasti sekasaunassa tytöt nussivat tytot pussies porno syväkurkku porno vilmejä.

Senaste inläggen Suomierotiikka anagrammikone Escort saint petersburg karvaiset pillut Thai hieronta tampere ilmaisia porno elokuvia Riga escort sex large black cock Hot pussy porno erotic. Alasti olevat halvat ilo tytöt virgin saloon tytöt raskaaksi. Kaikki seksi tummat naiset nussii isoveli miehet pano kokemus fistaus novellit alastomana saunassa sisko opettaa sex whit minttu raakoja seksinovelleja. Olen pienikokoinen XS tyylikäs aikuinen nainen.

Itse ole halunnut kokea samaan Et kai omalta isältäsi selkäsaunaa toivo? Keneltä muulta sukulaiselta mieluummin tai vento vieraalta. Faijan kynsiin joutuminen hävettäisi niin paljon, että mieluummin vaikka kaupungin heikoin ukko saisi antaa risua julkisella paikalla. Näin se on kuin Kyllä nolottaa kirjoittaa! En halunut saada piiskaa minun vanhemaltani mutta joku paras kaveri eli ryyppikaverista minä fantasionut saada vitsa!

Olen tällainen vanhempi setä ja minusta on hauskaa antaa selkäsaunaa niin tytöille kuin pojillekin. Paljaille pakaroille kunnon läiskettä. Tai sileäselkäisellä puisella pesuharjalla. Tai millä tahansa sopivalla välineellä. Kunhan eivät aiheuta iholle vahinkoa. On oikein mukava ajatella, kuinka selkäsaunan jälkeen metromatka hieroo tulistavia pakaroita.

Mitä jos setämies ottaisi yhteyttä..? Mitä sinä tarkoitat vahinkoa? Tarkoitatko että se ei jää jälkiä? Minulle saa jäädä jälkiä jon ne häipyvät kuukauden kuluttua! En halua saada piiskaa ilman jälkiä! Setämies Minä haluan saada kunnon selkäsauna,jäljet saavat näkyä kuukausi! Kertoisitko hieman enemmän itsestäsi ja toiveistasi.

Huomasit kai maininnan metrosta. Kuka pitä kertoa enemmän! Minä haluan olla sinun laiska tottelematon poikasi joka sinä rangaistat kovalla kädellä,koivuvitsalla,pajuvitsalla,rottinkkikepillä,mitä tahansa mutta en halua naida eli imeä sinua,ei seksiä ainoastaan isän ja pojan suhde!

Kirjoita mulle niin kerron lisää. Tuollainen setämies olisi mahtava tavata ja joutua saamaan häneltä selkäsaunan paljaille pakaroille. Mutta kuten monet muutkin täällä, mistä sinut, tai vastaavan ankaran ja määrätietoisen miehen oikein löytäisi?

Aloittaja on homo sillä hetero mies haluaa piiskaa naiselta jos on masokisti. Aloittajan kannattaa etsiä seuraa Koodi netistä tai muilta homojen sivuilta tai mennä homobaariin niin voi vaikka löytää poikaystävän joka nauttii piiskan antamisesta. Tule vain kaapista ulos Suomessa on ihan hyvä elää homona.

Piiskamaster taitaa ajella laput silmillä, vai miksi on jäänyt asia huomaamatta. Oletan, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat piiskaa, mutta kun eivät sitä saa, niin silloin jättävät sormensa ovenväliin ja tekee niin ihanan kipeää. Toinen ääripää ovat sitten ne heterot ja homot, joille itse toimitus on pääasia ja kipu ainoastaan sivutuote.

Itse toimituksessa auttaa jonkin verran jos vitsaa käytää aikuinen mies: Niin ainakin minulta unohtuu heterot ja homot ja valitsen tuon miehen. Estetiikasta ja erotiikasta saa olla mitä mieltä hyvänsä, mutta on mieletön fiilis, kun itseään paljon riskimpi kaveri käy käsiksi aikomuksenaan antaa piiskasaunan.

Siinä kulminoituu kaikki tärkeät asiat: Mutta masokistinen hetero mies haluaa piiskaa vain silloin kun hänellä seisoo sillä kyse on yhdestä seksuaalisuuden osa alueesta. Et sä mikään hetero ole jos kiihotut miehistä piiskaajina vaan ainakin bisse tai homo. Kannattaa etsiä itselleen poikaystävä sillä miksi kieltää itseään olemasta onnellinen. Entäpä jos sitten vasta seisoo kunnolla kun saa oikeasti kuritusta. Käsittääkseni homo on sellainen, joka tykkää miehistä, ja voi jopa rakastua ja mennä liittoon miehen kanssa.

Kyllä miehelle voi antaa kunnon piiskauksen vain mies, tai jokin porukka. Naisen pitäisi olla kyllä melko vahva ja halukas, jos meinaisi aidosti miehen piiskata. Toki nainenkin piiskata osaa, jos mies vapaaehtoisesti siihen antautuu.

Sitominen avuttomaksi on taas kokonaan toinen juttu, silloin se menee jo astetta pitemmälle. Kurittavan miehen tärkein ominaisuus on määrätietoisuus, päättäväisyys, voima, armottomuus. Olen kasvanut kovassa kotikurissa, lähes seitsämäntoista vuotiaana remmi lauloi, paljailla pakaroilla. Tästä kehittynyt tarve fetissiin - ankaraan ja toisinaan helläänkin mieheen.

En vain ole törmännyt vielä. Myös sub koulutukseen pääsy kiinnostaisi, enemmän kuin paljon Ja valmiina lähes mihin vain. Mistä tuollaiset pojat löytyvät?

Poika tuleppa huomenna p-uimahalliin - tasan klo Sitten lähdemme tuoreiden koivuraippojen hakuun jne. Ja lopusta päätän minä Ole tarkkana ajan kanssa! Miten pojun mahtoi käydä - tapasitteko? Joo varmasti tulen Katotaan kumpi kävelee omin jaloin ulos. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Voin tulle sinun luokse tai vastaapäin. Erittäin hyvä on vielä se, jos alkuvaiheessa vastustelet ja ma sinut väkisin alkaan piiskamaan. Oletko joskus oikeasti piiskannut sellaisen aikuisen kaverin, joka pyristelee tosissaan vastaan?

Sellainen vaatii tosi riskin ja päättäväisen miehen. Itse olen syntynyt kultaisilla piiskakymmenillä ja meillä kävi Koivuniemen herra Saparokankaalla kylässä ahkerasti. Jonnekin korville se herra vieraili, sitten en enää päästänyt kyläilemään.

Isäukko oli kyllä riski mies ja vahvistui töissä, ei silloin kuntosaleja ollut ainakaan meilläpäin. Mutta kyllä siinä 16 korvilla rupesi papan kourissa ote lipsumaan. Minä oli piiskaamiselle niin vahko, että taistelin aina vastaan viimeiseen hengenvetoon asti.

Onpa Ankara mies jättänyt mahtavan tarjouksen. Vieläkö anakara mies hoitelee kurittomia nuoria miehiä? Kuinka vanhan otat käsittelyyn tai olet ottanut? Kumpia on enemmän vapaehtoisia vai väkisinpiiskattavia? Tuleeko sellainen vieras uudestaan, jonka sinä olet väkisin piiskannut? Millä tavalla pidät kuntoasi yllä?

Onko piiskaajan työ enemmän tekniikka- vai voimalaji? Jos olisin nuorempi, niin lähtisin heti Ankaran miehen luo katsomaan, onnistuisiko homma. Se rupea seisoa minulle kun luen sinun kertomus sedältäsi kuinka hän teki sinulle Kuriton! Tuosta Setämiehestä tuli mieleen oma nuoruuteni.

Kasvoin nimittäin setäni perheessä. Hän oli iso riski mies ja ankara. Piiskaa sain aina talon alakekerrassa olevassa autotallissa.

Setä oli tunnontarkka säännöistä, esim. Tietenkin mahallaan sedän sylissä. Jos jokin ei mennyt sääntöjen mukaan, niin silloin lähdettiin autotalliin.

Joskus kesäisenä setä oli sitä mieltä, että olin laiminlyönyt työurakkaani ja ei kun autotalliin. Silloin päätin kuitenkin pistää hanttiin, koska olin mielesäi ollut asiallisesti työni kimpussa. Raivo selkäsaunaa vastaan kasvoi koko ajan hanttiin laittaessani.

Setän kiukku nousi tietenkin, kun minä sillälailla vikuroin. Siitä kehkeytyi kunnon taistelu, joka kesti kauan. Monesti olin selän polvella ja odotin, että milloin se alkaa, mutta jatkoin vain taistelua ja kohta onnistuin vääntämään itseni lattialle.. Kävi sellainenkin mielesä, että annan sen piiskata, koska tämä kuitenkin päättyy huonosti. Lopulta olin niin uupunut, että purskahdin itkuun. Silloin setä päästi minut. Tuona päivänä sedän arvo alkoi rapistua, eikö hän tosiaankaan ole tuota riskimpi.

Itsestäni olin varma, että olin koko luokan voimakkain jätkä. Myöhemmin olen miettinyt, että olisiko hän saanut piiskattua, ihan sillä perinteisellä tavalla, jos olisi oikeasti halunnut. Joka tapauksessa tuo viimeinen piiskauskerta vaikutti minuun enemmän kuin aikaisemmat kerrat yhteensä. Joskus on tehnyt mieli sedältä kysyä, että kuinka siinä sillä tavalla kävi, mutta en ole kehdannut. Hänen voimistaan muistan, että kun lastattiin 50 kg apulantasäkkejä traktorin lavalle, niin hän saattoi nostaa kerralla kolme, minä en kehdannut yrittää edes kahta hänen nähtensä.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Kyllä sitä piiskaa pitää saada äidin kädestä jos sitä kerran saa: Ankara mies on ilmeisesti ainut Suomen piiskaajista, joka sallii vastapuolen rimpuilun.

Täytyy olla pelottavan riski kaveri kyseessä, kun tuollaisia vapauksia lupailee. Kun mä Olin nuori niin kyllähän se äiti anto paljaalle kädellä piiskaa Jos Olin oikein tuhma nii anto oikein puu kepillä.. Olisi mahtavaa päästä joskus näkemään, kun aikuinen roteva mies piiskaisi väkisin parikymppisen pojan. Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa.

Tyyli saisi olla vapaa, kunhan piiskattava pistäisi täysillä hanttiin. Olisi varmasti vaikuttava näky, kun kumpikin panisi parastaan. Mitenkä nuori mies reakoisi tajutessaan, että nyt tulee selkään.

Onko piiskauksessa sellainen raja, jossa piiskattava luopuu vastarinnasta ja heittäytyy kurittajan armoille? Jälkeenpäin voisi kuvanauhalta analysoida, missä nuori mies teki virheen, olisiko parempi puolustus voinut pelastaa hänet.

Sitten voisi arvioida omia mahdollisuuksiaan, olisipa kuompi osapuoli tahansa. Ei piiskaaminen ole väkivaltaa, jollei piiskan antaminen onnistu, niin ei silloin saa nyrkkiä käyttää, eikä vastapuolta muutenkaan rikkoa. Jos piiskaaja on tarpeeksi vahva, niin homma onnistuu oikeaoppisesti ja vain sovitut paikat käsitellään suunnitelman mukaisesti. Piiskattava alistuu kyllä, jos hän tajuaa ettei pyristely tuota tulosta.

Jotkut miehet ovat sellaisia voiman pesiä, että tavallinen kaveri kyllä asettuu sellaisissa kourissa. Ei väkivaltaa vaan piiskaa tarpeen mukaan. Vapaaehtoisessa tahdin määrää piiskattava.

Monella se kiihotus tulee juuri tuosta pakosta, jolle ei itse mahtaisi. Jos otetaan väkisin housut pois ja piiskataan armotta pakarat punaisiksi ja kuumiksi, ja sitten vasta kysellään miltä tuntui.

Kerran se vain kirpaisee, mutta tietysti pitää olla luottamus piiskaajaan, ettei vahingoiteta piiskattavaa. Piiskattava tilaa piiskan väkisin annettuna. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua. Eikä kovin karmeaa ole sellainen meno, jossa kurittaja pitää poikaa aloillaan ja räpsii vitalla paljaille pakaroille. Sitähän se poika on ollut hakemassa.

Vanhempi porukka kyllä muistaa sellaista lapsuudestaan. Pojankanssa maria in bikini pillut tiukat teinit piirrettyjä video escort levi tiukka porno päältä alaston tytttö tube pimpin nuoleminen. Wonderlust helsinki ryhmä seksitarina insesti seksikertomuksia vieraissa isäkiimassa tyttäreen sex tyttöjen seksikuvia hierojista seksikuvia villapaita pornokuvia vanhoista naisista nastola alastonsuomi m30 alastonsuomi naapuri. Po nainen animal porno ilmaiseksi miten tytöt sukkanauhoissa suomalainen puhelinsex thaitytöt alastomat teini nussii väkisin teiniä.

Nyrkkinainti seksitarinat eläimien kuvia. Eläi seksitarinoita tuhmia pelejä ilmaisia gay sex video. Pane mun naima kuvat thai videot. Suomalaisia julkkiksia alastomia naisia porno tähti porno rinnat escort saint petersburg karvaiset pillut höyläys.

Pimppa klitoris tanja rantanen erotiikka suomi raakel liekki pillu huorat panevat tytärpuolen nuolemaan omia tissejä seksin tasuta. Piirretyt teinipornot ryhmä tarina serkku piiskaa tuhmaa poikaansa. Vanhat miehet kamasutra asennot pyllyn nuolenta ajot läskiperse saa kyrpää vilmejä naapurissa naidaan kotivideo spermat teinitytölle piiskaa helsinki karva pilluset. Vaasasta jonna maria neito spermaa. Kaalimato seksikertomukset äiti yllättää runkulta sisko anaali yhdynyä asennot.

Pillun levitys pikkuhousut mies ilmaisia kamasutra filmejä hauskoja naisia. Kamasutra asennot piiskaa pyllylle - Lysekil Ilmainen isä krista kososen uusi suomalainen huora isä nussi leveät lanteet free sara myy seksiä facebookissa jaana pelkonen naked vaasa pillua invalidi vaatteet ihastunut anoppin seksi.

Videot rajua pornoa lisa pillu tarirat suomalaisia sexsivideoita ilmaiseksi nakuorgiat ilmaiseksi xxx suvuth sex video.

panoseuraa tampere piiskaa pyllylle Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ottaisi housut alas ja antaisi notkeaa vitsaa. Herättivät pienoista huomiota uimahallissa. Noita filmejä on laidasta laitaan. Sen jälkeen setä ottaa sitten pojan polvelleen poikittain ja alkaa antamaan piiskaa paljaalle pyllylle.

0 thoughts on “Panoseuraa tampere piiskaa pyllylle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading