Alexandra bittencourt timea bella

alexandra bittencourt timea bella

Ei sellaista itsevarmuutta, että voi sanoa mitä haluaa ajattelematta toisen tunteita, tai sellaista itsevarmuutta, joka lepää sen varassa, paljonko elämässä tapahtuu, onko huomion keskipisteenä ja mikä on yleinen asema. Sellaista, että ihan oikeasti alkaa tuntemaan itseään, tietämään enemmän ja koheltamaan vähemmän.

Sellaista, joka ei enää pakota ottamaan maailmaa haasteena, muita ihmisiä itsensä mittarina ja asemaansa missä tahansa asiassa, itsensä arviointina. Sellaista, joka sallii kantaa itsensä selkä suorana katsomatta alas muita ja sellaista joka saa haaveilemaan, koska haaveista tulee totta. Tätä elämää piti vähän kertakäyttöisenä, että se kuitenkin päättyy kohta, että pitää elää joka sekunti täysillä. Kyllä mä edelleen ajattelen, että jokainen päivä saattaa olla viimeinen, mutta ei ehkä ihan niin konkreettisesti.

Kaikkea ei ehkä tarvitsekaan saada tänään, ei tavaroita, ei kokemuksia. Koska osa tässä päivässä elämistä on se tulevaisuudesta haaveilu.

Nyt on kohellettu ja seikkailtu, on huijattu kohtaloa ja vauhti on edelleen kovaa, mutta kyydistä saa nykyään jotenkin enemmän otetta. Vaikka vielä olen raakile, puolivalmis, niin jotenkin tää matka on muuttunut. Nyt kipitän perheeni kanssa syömään ja sitten ehkä yhdelle skumppalasille Vivven kanssa, viikonloppuna voidaan sitten juhlistaa tätä vanhenemista, tätä tietynlaista aikuisuutta, joka numeroilla on nyt tullut kai saavutettua.

Scary, yet somehow very tranquil: D Oot aivan sairaan kauniin ja itäeurooppalaisen näkönen tummilla hiuksilla!!

D Melkein alusta asti on roikuttu mukana: Kiitos ja paljon onnea! En nyt voi kirjoittaa olevani ylpeä susta, kun en sua tunne, mutta tää postaus sai mut vain jotenkin hyvälle tuulelle! I like your dark hair! Mitäs tykkäsit silloin, opettajat, meininki yms? Opettajia oli toki laidasta laitaan, mutta timantteja siellä oli mun mielestä poikkeuksellisen paljon: Aina itku silmässä naurusta luen meidän vuosikirjaa: D Meininki oli vähän urheilulajeittain klikkeilevää, mut niihän se noissa menee: Oot jo tossa iässä oppinu näköjään olemaa kunnolla mahaltes pää hyvin ylhäällä: Mut tosi ihania kuvia ja pienestä pitäen olet ollut saman luontonen: Mut siitä sitte laskee 5 v ni on 30 v, se mulla odottaa 2 vuoden päästä: Ja joo, mulla oli ihan saatanasti hiuksia pieneksi lapseksi, äitiä hieman närästi kuulemma mun raskausaika: Tää oli kiva ja koskettava postaus ja mulle tuli tämän luettuani semmoinen fiilis, et haluan kommentoida, vaikka se harvoin tapoihini kuuluu..

Pidä kiva synttäripäivä, oot sen ansainnut! Toi mielettömästi positiivisuutta tähän päivään: Oikein onnellista ja hyvää syntymäpäivää sulle ja kiitos siitä, että oot jaksanu pitää yllä näin upeaa blogia!: Sä vaan kaunistut vuosiesi varrella! Ja todellakin kannattaa elää siinä hetkessä! Elämäänsä ei voi täysin käsinkirjoittaa. Tulevaa on turha stressata. Se on sen ajan murhe tai ilo. Ja tässä on hyvä olla. Muistan hyvin ton kuvan Mötleyn keikalta, muuton tuohon kämppään ja eron siitä poikaystävästä silloin.

Jotenkin on tullut niin kauan jo seurailtua sun menoa, että ei tästä kelkasta enää osais edes hypätä pois: Ja hyvää synttäriä tietenkin! Ja on se aika hauskaa huomata, että tossa ku luetteli, niin viidesosaa elämästään on tähän antanut: Iloinen yllätys, että tämmöinen tänne tuli: Teille tulee varmasti mahti synttäribileet: Tiedän, että et halua olla mikään roolimalli mutta sussa on jotain, josta jokaisen pitäisi oppia: Ihan aluks, aivan loistavaa syntymäpäivää!!

Vaikka tää kuulostaaki tosi kliseiseltä, ni mä oon seurannu sun elämää blogin puolella jo useamman vuoden niin se aika vierähtää!! Ihanaa ja omanlaatuista tekstiä, johon pystyy samaistumaan todella kivasti: Oot kyllä ainaki mun mielestä ansainutkin kaikki ihanat ja upeat asiat sun elämässä!

So keep on going girl ;. Ihanaa aina tunnistaa tuo sun nicki sekä täällä että Instan puolella: Moni sinun ikäinen on ihan hukassa elämänsä suhteen vaikka olisikin naimisissa ja saanut jo monta lasta. Silti heillä ei ole elämässään mitään tavoitteita, päämäärää tai suunnitelmia, ollaan ihan hukassa.

Sinä, hieman erilaista, kiireellistä elämää elävä sinkku pystyt olemaan uskomattoman vahva ja luomaan oman onnesi itse olematta riippuvainen muista. Minusta se on todella hienoa ja olen todella iloinen puolestasi. Itse olen vasta kohta vuotias, hyvin nuori, elämä edessä. Kuitenkin vaikka olen ollut suhteessa kohta neljä vuotta, minulla on muodostunut niitä omia haaveita ja tavoitteita mitä haluan ehdottomasti saavuttaa sitten kun niiden aika tulee. Ja ainahan saa toki haaveillakin mahdottomistakin asioista!

Kaikkea hyvää sinulle elämääsi ja isot onnittelut vielä! Haluaisin kysyä tuosta ennustuksesta, oliko siis kyse jostain selvännäkijästä vai täh? Itsellä tällä hetkellä menossa hyvin sekava elämäntilanne. Painaa ikäkriisi, mitä haluan tehdä isona, parisuhdekriisi.. Joten oli ihana lukea, että ehkä tästä sekamelskasta voikin selvitä. Tsemppiä ja onnea kaikkeen tulevaan! Oli ihan sellainen selvännäkijä, mutta osui kumman oikeeseen kaikille muille, tosi erikoisissakin jutuissa, ehkä siksi sitä mietti vielä 6 vuotta sen jälkeenkin: Ja kyllä siitä sekamelskasta voi selvitä, ja voin jopa antaa vinkin.

Se voi tuntua turhalta, mutta here it comes. Let your heart overrule your mind ; Kyllä aina tietää mitä oikeesti haluaa, sitä vaan herkästi valehtelee itselleen toisin: Vuosi sitten olisi ollut mahdollisuus mutta hannasin. Harmittaa vieläkin etten mennyt. Kiitos vinkistä, uskon ja toivon että kyllä sydän kertoo miten asioiden kuuluu mennä. Mahtavasti kirjoitettu postaus, juttujasi on ilo lukea kun on niin laadukasta tekstiä.

On myös kiva miten värikkäästi osaat kirjoittaa arkisistakin jutuista: Sitä kirjaa odotellessa siis! Niin sitä vaan asiat selvii ja jotkut jutut tekee enemmmän järkeä retroperspektiivissä: Kiitos rohkeasta elämänasenteestasi, jonka avulla olen myös uskaltanut olla rohkea: Toivottavasti saan seurata elämääsi yhtä läheltä vielä monenmonta vuotta! Ihan ennustajahömppää vai oletko sairastanu jonku sairauden? En nääs tienny ainakaan tuosta asiasta. Ihan kauhee, ku omaa tukkaa näkyy juuresta….

Voisit hieman mennä itseesi ja miettiä vaikka a mitä tarkoittaa kasvupyrähdys ja b mitä lauon julkiseen blogiin, jota bloggaajan äitikin seuraa. Olen nyt kolme kertaa vastannut asiallisesti, että se näkyy tarkoituksella, ja aion sen myös niin pitää, samaten kuin blondin värin, jossa viihdyn paljon paremmin. D minunkin kaikki lapsuuskuvat ovat mustavalkoisia, kun kaverit täällä suomessa ovat ikuistettu jo ihan värillisiin kuviin.

Sitä en sano, ettei anoreksiaa tuolloin jo olisi ollut, mutta en usko että paineet lapsia kohtaan laihduttamisessa yms ulkonäköön liittyvässä ovat olleet ihan noin julmia kuin nykyisin. D Me saatiin onneksi elää kuitenkin todella erilaista lapsuusaikaa vielä tuolloin luvun alussa laman jälkeen: Ja varsinkin Neuvostoliitossa oli todella erilaiset näkökannat tuolloin ja anoreksia oli aivan eri tavalla esillä tuolloin: Ihan nyt vaan asiaan muuten mitenkään kommentoimatta.

Miten muuten ku oot käyny kontulassa koulua tms niin missä vaiheessa oot Vantaalla asunut ;o vai ovatko vanhempasi muuttaneet sinne koulu-urasi jälkeen? Mä olen ihan oikeesti siinä 1,5 kk, ainakin mummini mukaan: Mulla oli tosi pitkä tukka ku synnyin, äiti manas sitä: D Me ollaan asuttu Mellunmäessä, ku menin kouluun, se oli mun lähikouluni: Vantaalle porukat muutti ku olin viidennellä: Se ennustus oli ihan joku tällanen selvännäkijä -juttu: Ja ihailen sua suunnattomasti.

Sellainen video on jo, mutta ehkä teen toisen: Mulle tuli sun 21 v-kuvasta ikäkriisi: D että enpä oo enää itsekään ton ikänen… Just tuohon aikaan taisin aloittaa blogisi lukemisen. Ja kiva kun jätit Aussivuoden näkyviin, toikin kuvanosto pinkissä mekossa on aivan ihana, täytyy talvemmalla selailla niitä postauksia ja haaveilla: Olit kyllä erittäin kaunis teininä, ja toki sitä ennen ja jälkeen: Tuossa teini-iässä ehkä viehättää juuri hiukset, ovatko ne siis noin tummat ja tuuheat oikeasti kun rippileiri kuvassa vai onko siinä värjätyt?

Sulla on aika vahvat ja myös tummemmat piirteet niin minusta tumma tukka sopii paremmin sulle! Imeisesti silmien värikin on muuttunut: D Ihme miten jollain luonnostaan muttuu ulkonäkö, kun itse olen suunnilleen saman näköinen kun syntyessään toki vaan vanhempi versio.. On ihan oma tukka tossa rippileiri-kuvassa: D En ainakaan ihan heti kyllä oo palaamassa tummaan, ja joo, silmien väri muuttu vasta kolmannella luokalla, ja hiukset oli pikimustat ku synnyin, sitten vaaleni: Nyt on oma väri paljon vaaleempi ku lapsuusaikaan: Vaikutat hyvin erilaiselta ihmiseltä kuin minä esimerkiksi muoti ei kiinnosta minua lähes lainkaan , mutta ehkä juuri siksi on kiinnostavaa lukea elämästäsi ja ajatuksistasi.

Jotenkin olen jäänyt vähän koukkuun blogiisi. Olen kaksi vuotta sinua vanhempi, joten emme ole pyörineet samoissa piireissä, mutta oli hauska lukea, että samaan aikaan olemme Kuliksen käytäviä tallanneet…: Sun postauksia ja ajatuksia on vain niin kiva lukea. Vaikka pari vuotta nuorempi olenkin, niin paljon tullut itsekin samalla tavalla mietittyä mennyttä: Aivan älyttömän kaunis kuva susta! Mulla tulee loppuvuodesta 30 v täyteen ja osaan jo ehkä pikkasen samaistua suhun, levoton sielu, mut ehkäpä kaikki kuitenkin käy ihan hyvin, niin kun on tarkoitettu: Ja kiitos lukuhetkistä joita suot meille lukioille.

Sun blogi on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin suosittuihin ja luetuimpiin blogeihin. Kiitos kun jaksat kirjottaa näitä pitkä postauksia, etkä ainoastaan laita postaukseksi kuvaa lenkkareista ja Starbucksin kahvimukista, kuten monissa blogeissa nykyisin tuntuu olevan tapana ;.

D ihanasti oot kirjottanu tän, tykkään mielettömästi. Oot hurjan kaunis nainen. Oon lähestulkoon alusta asti lukenut sun blogia, ja on upea huomata miten oot kasvanut näiden vuosien aikana ja mikä tärkeintä, sä olet nainen uskaltanut elää täysillä! Oon itse asustellut myös Enkussa ja sanoisin että siellä alkoi löytyä se kaikista omin tyyli.

Niin paljon upeita vaateliikkeitä ja katumuoti on aivan huikeella tasolla siellä. Kiitos Anna, saan sulta kovasti inspiraatiota. Kylmiä väreitä vaan pitkin ja poikin! Ihanaa Anna, paljon onnea, ihanaa, että olet elossa, olet kultainen tyttö!

Elämään pätee niin hyvin toi sääntö, että asioilla on tapana järjestyä. You understand thus significantly in terms of this topic, made me in my view consider it from a lot of varied angles. Your own stuffs excellent. All the time maintain it up! Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have developed some nice practices and we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an e-mail if interested.

I every time used to study paragraph in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web. Good replies in return of this issue with genuine arguments and explaining everything concerning that. My issues have been very similar, with my family.

But, we made some different decisions. It is perfect time to make a few plans for the longer term and it is time to be happy. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to learn more issues approximately it!

Aw, this was an exceptionally good post. Hello my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with approximately all significant infos. Hey there are using WordPress for your site platform? Do you require any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated! Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other websites? I know my subscribers would appreciate your work.

If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog.

I know this website presents quality based articles and other stuff, is there any other site which provides these kinds of information in quality? I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. This is the type of info that are meant to be shared around the web. Shame on the search engines for no longer positioning this submit higher! Come on over and seek advice from my website. I love your blog.. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?

Normally I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great post.

I really like it whenever people come together and share views. Great blog, continue the good work! I need an expert in this space to unravel my problem. May be that is you! Having a look ahead to peer you. Hi there, I log on to your new stuff like every week. I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog wordpress was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup. Do you have any methods to stop hackers?

If you are going for best contents like me, just go to see this site daily as it gives quality contents, thanks. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.

Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission. Hi mates, nice piece of writing and good arguments commented here, I am really enjoying by these. I am not sure where you are getting your info, but great topic. I want to say that this post is amazing, nice written and come with almost all vital infos. I would like to peer extra posts like this. I found it while searching on Yahoo News.

Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? S My apologies for being off-topic but I had to ask! Also, the blog loads super fast for me on Internet explorer. I savor, cause I found just what I was taking a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. You are very intelligent. You already know therefore significantly when it comes to this matter, produced me in my view consider it from so many numerous angles.

Your individual stuffs great. All the time take care of it up! I cannot thank you more than enough for the blogposts on your website. I know you set a lot of time and energy into these and truly hope you know how deeply I appreciate it. Hi, I do think this is a great web site. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.

I simply could not depart your site before suggesting that I extremely loved the standard info a person supply on your guests? Is going to be back steadily in order to inspect new posts. I was very pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your web site. But, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the source?

I have just forwarded this onto a colleague who was doing a little homework on this. And he actually bought me dinner due to the fact that I found it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this topic here on your site. I have read this publish and if I could I desire to counsel you few fascinating things or tips.

Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read even more issues approximately it! Hello are using WordPress for your site platform? Do you need any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated! Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.

Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise? I was extremely pleased to discover this great site. I want to to thank you for ones time due to this fantastic read!!

I definitely loved every part of it and i also have you saved as a favorite to check out new information on your blog. I understand this is somewhat off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website such as yours take a massive amount work?

I am completely new to blogging but I do write in my journal every day. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog owners. Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days.

These are truly great ideas in about blogging. You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that I have really enjoyed surfing around your blog posts. It sort of feels too complicated and extremely huge for me. Hi friends, its wonderful piece of writing concerning educationand fully explained, keep it up all the time. Executive berarti jajaran direksi. Definisi dari CEO berarti seseorang yang dipercaya untuk memimpin jajaran direksi suatu perusahaan.

Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work. Just wanted to say keep up the great work! Hello, I enjoy reading through your article. Does one offer guest writers to write content for you? Pretty section of content.

I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal.

I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept. I was checking constantly this weblog and I am impressed! I used to be seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck. I am actually thankful to the owner of this site who has shared this wonderful article at here. S Sorry for getting off-topic but I had to ask! I dont think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do. Youre truly well informed and very intelligent.

You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog youve got here. Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work! I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. You should proceed your writing. Ahaa, its nice dialogue concerning this post here at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting here. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.

Numerous people will be benefited from your writing. Nonetheless, the posts are very short for newbies. Whats up are using WordPress for your site platform? Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Thanks for every other excellent post. Where else may just anyone get that type of information in such an ideal manner of writing?

I every time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for content, thanks to web.

I have learn this submit and if I may just I desire to suggest you few fascinating things or advice. Maybe you could write next articles regarding this article. I want to learn even more issues about it! I found your weblog the usage of msn. That is an extremely well written article.

Thanks for the post. I will definitely comeback. You understand a whole lot its almost hard to argue with you not that I actually will need to…HaHa. Wonderful stuff, just excellent! Hi there, its nice paragraph regarding media print, we all be aware of media is a enormous source of information.

Do you use Twitter? Do you have any points for rookie blog writers? Why visitors still use to read news papers when in this technological globe all is existing on web? Thank you, I have just been searching for information about this topic for a while and yours is the best I have came upon so far.

However, what about the conclusion? Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate? I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?

It is appropriate time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I have read this put up and if I may just I wish to counsel you some fascinating issues or suggestions. I love reading through a post that can make people think. Also, thanks for allowing me to comment! I found your blog using msn.

This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and return to read extra of your useful info. I just want to offer you a big thumbs up for your great info you have here on this post. Hello Dear, are you truly visiting this website on a regular basis, if so after that you will without doubt get good knowledge. I need to to thank you for this fantastic read!! I absolutely loved every bit of it.

I have got you book-marked to check out new stuff you post…. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. Please send me an e-mail if interested. Simply wish to say your article is as astounding. Fine together with your permission allow me to snatch your feed to keep up to date with imminent post. Hi there friends, pleasant paragraph and nice urging commented at this place, I am really enjoying by these. Keep up the excellent work! Its such as you learn my thoughts!

You seem to grasp a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe that you could do with a few p. I am genuinely thankful to the holder of this website who has shared this great paragraph at at this place. A person essentially assist to make seriously articles I might state. This is the first time I frequented your website page and thus far?

I amazed with the research you made to make this particular submit incredible. Please stay us informed like this. Very good website you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed here? If you have any suggestions, please let me know. Some very valid points!

I appreciate you writing this article plus the rest of the site is really good. Your way of describing all in this paragraph is truly pleasant, all be capable of easily be aware of it, Thanks a lot. I blog quite often and I genuinely thank you for your information.

The article has truly peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well. A lot of people will be benefited from your writing. This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? Do you have any points or suggestions?

I always used to read article in news papers but now as I am a user of internet therefore from now I am using net for content, thanks to web. Hi, I do think this is an excellent blog. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others. Hello Dear, are you genuinely visiting this web page daily, if so then you will absolutely take nice knowledge.

Wonderful, what a website it is! This weblog presents valuable information to us, keep it up. Hello very nice site!! I will bookmark your website and take the feeds additionally? This blog looks just like my old one! Wonderful choice of colors!

Hello there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I need an expert in this area to unravel my problem. Its such as you read my thoughts! You seem to know so much approximately this, like you wrote the guide in it or something. I think that you just could do with some p. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price?

Thanks a lot, I appreciate it! I simply could not go away your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person provide to your guests?

Is going to be again continuously to check out new posts. Does running a blog such as this require a large amount of work? Anyhow, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic nevertheless I just had to ask.

Just wish to say your article is as astonishing. Well along with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thank you a million and please keep up the rewarding work. I was recommended this website through my cousin. Hi friends, good paragraph and fastidious urging commented at this place, I am genuinely enjoying by these. This article will assist the internet users for building up new website or even a weblog from start to end.

I found your weblog the use of msn. That is a really smartly written article. I will definitely return. I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?

I would be great if you could point me in the direction of a good platform. So great to discover somebody with unique thoughts on this issue. This web site is one thing that is required on the web, someone with some originality! Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. I look forward to hearing from you!

Awesome blog by the way! We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with helpful information to work on. You have performed a formidable job and our entire community shall be thankful to you.

This is a topic which is close to my heart… Many thanks! Exactly where are your contact details though? I truly love your site.. Did you build this amazing site yourself? It seems like some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?

If you would like to take much from this paragraph then you have to apply such techniques to your won blog. The sketch is attractive, your authored material stylish. Hi, I desire to subscribe for this webpage to get most recent updates, thus where can i do it please assist. I quite like reading an article that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment! Also, I have shared your web site in my social networks. Hi there, this weekend is fastidious in support of me, because this occasion i am reading this impressive informative piece of writing here at my home.

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? The overall look of your web site is excellent, as well as the content! If you are going for best contents like myself, only pay a visit this website all the time for the reason that it offers feature contents, thanks. I am very satisfied to look your article. Will you kindly drop me a e-mail? I am sure this piece of writing has touched all the internet users, its really really pleasant post on building up new blog.

Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was truly informative. Your site is very useful. If you want to obtain a great deal from this post then you have to apply such techniques to your won web site. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it! Your site offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

It seems like some of the text in your content are running off the screen. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this kind of house. Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. I most undoubtedly will make certain to do not omit this web site and provides it a glance on a relentless basis.

First of all I want to say fantastic blog! I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints?

A couple of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this issue? This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading your posts.

Barcelona House EUR. La Rambla lähellä Ciutat Vella source flickr: La Rambla lähellä Ciutat Vella - Mikä on lähellä? Historiallisia paikkoja Palau Güell source: Heritage Tämä paikka sijaitsee länsipuolella Espanja center. Carrer Nou de la Rambla Barcelona. Muistomerkin, pienen Tämä paikka sijaitsee Kaakkois- Espanja center.

Fossar de les Moreres source: Centre Cívic Pati Llimona source: Arkeologiset kaivaukset Tämä paikka sijaitsee Koillis-kaupungin Espanja.

A Galceran Marquet source: Muistomerkki Tämä paikka sijaitsee keskellä Espanja itäpuolella. Homenatge als castellers source: Muistomerkki Tämä paikka sijaitsee Koillis-kaupungin Espanja. Portal del Bisbe source: Portilta Tämä paikka sijaitsee Pohjois- Espanja center. La Rambla lähellä Ciutat Vella source:

Great blog, continue the good work! I need an expert in this space to unravel my problem. May be that is you! Having a look ahead to peer you. Hi there, I log on to your new stuff like every week. I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog wordpress was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no backup.

Do you have any methods to stop hackers? If you are going for best contents like me, just go to see this site daily as it gives quality contents, thanks. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

Hi mates, nice piece of writing and good arguments commented here, I am really enjoying by these. I am not sure where you are getting your info, but great topic. I want to say that this post is amazing, nice written and come with almost all vital infos.

I would like to peer extra posts like this. I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? S My apologies for being off-topic but I had to ask! Also, the blog loads super fast for me on Internet explorer.

I savor, cause I found just what I was taking a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. You are very intelligent. You already know therefore significantly when it comes to this matter, produced me in my view consider it from so many numerous angles.

Your individual stuffs great. All the time take care of it up! I cannot thank you more than enough for the blogposts on your website. I know you set a lot of time and energy into these and truly hope you know how deeply I appreciate it. Hi, I do think this is a great web site. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people. I simply could not depart your site before suggesting that I extremely loved the standard info a person supply on your guests?

Is going to be back steadily in order to inspect new posts. I was very pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your web site.

But, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the source? I have just forwarded this onto a colleague who was doing a little homework on this. And he actually bought me dinner due to the fact that I found it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this topic here on your site. I have read this publish and if I could I desire to counsel you few fascinating things or tips.

Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read even more issues approximately it! Hello are using WordPress for your site platform? Do you need any html coding knowledge to make your own blog?

Any help would be really appreciated! Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.

Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise? I was extremely pleased to discover this great site. I want to to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you saved as a favorite to check out new information on your blog.

I understand this is somewhat off-topic however I needed to ask. Does running a well-established website such as yours take a massive amount work? I am completely new to blogging but I do write in my journal every day. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog owners.

Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days. These are truly great ideas in about blogging.

You have touched some nice factors here. Any way keep up wrinting. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that I have really enjoyed surfing around your blog posts. It sort of feels too complicated and extremely huge for me.

Hi friends, its wonderful piece of writing concerning educationand fully explained, keep it up all the time. Executive berarti jajaran direksi. Definisi dari CEO berarti seseorang yang dipercaya untuk memimpin jajaran direksi suatu perusahaan. Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.

Thanks a million and please continue the enjoyable work. Just wanted to say keep up the great work! Hello, I enjoy reading through your article. Does one offer guest writers to write content for you? Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site?

The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept. I was checking constantly this weblog and I am impressed! I used to be seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck. I am actually thankful to the owner of this site who has shared this wonderful article at here. S Sorry for getting off-topic but I had to ask! I dont think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do.

Youre truly well informed and very intelligent. You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog youve got here. Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!

Carry on the outstanding work! I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. You should proceed your writing. Ahaa, its nice dialogue concerning this post here at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting here.

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Nonetheless, the posts are very short for newbies. Whats up are using WordPress for your site platform? Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Thanks for every other excellent post. Where else may just anyone get that type of information in such an ideal manner of writing?

I every time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for content, thanks to web. I have learn this submit and if I may just I desire to suggest you few fascinating things or advice.

Maybe you could write next articles regarding this article. I want to learn even more issues about it! I found your weblog the usage of msn. That is an extremely well written article. Thanks for the post. I will definitely comeback. You understand a whole lot its almost hard to argue with you not that I actually will need to…HaHa. Wonderful stuff, just excellent! Hi there, its nice paragraph regarding media print, we all be aware of media is a enormous source of information.

Do you use Twitter? Do you have any points for rookie blog writers? Why visitors still use to read news papers when in this technological globe all is existing on web? Thank you, I have just been searching for information about this topic for a while and yours is the best I have came upon so far. However, what about the conclusion? Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you!

However, how can we communicate? I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? It is appropriate time to make a few plans for the future and it is time to be happy.

I have read this put up and if I may just I wish to counsel you some fascinating issues or suggestions. I love reading through a post that can make people think. Also, thanks for allowing me to comment! I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and return to read extra of your useful info.

I just want to offer you a big thumbs up for your great info you have here on this post. Hello Dear, are you truly visiting this website on a regular basis, if so after that you will without doubt get good knowledge. I need to to thank you for this fantastic read!! I absolutely loved every bit of it. I have got you book-marked to check out new stuff you post….

You have some really good articles and I believe I would be a good asset. Please send me an e-mail if interested. Simply wish to say your article is as astounding. Fine together with your permission allow me to snatch your feed to keep up to date with imminent post. Hi there friends, pleasant paragraph and nice urging commented at this place, I am really enjoying by these.

Keep up the excellent work! Its such as you learn my thoughts! You seem to grasp a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe that you could do with a few p. I am genuinely thankful to the holder of this website who has shared this great paragraph at at this place. A person essentially assist to make seriously articles I might state.

This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular submit incredible. Please stay us informed like this. Very good website you have here but I was wondering if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed here? If you have any suggestions, please let me know. Some very valid points! I appreciate you writing this article plus the rest of the site is really good.

Your way of describing all in this paragraph is truly pleasant, all be capable of easily be aware of it, Thanks a lot. I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well. A lot of people will be benefited from your writing. This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog?

Do you have any points or suggestions? I always used to read article in news papers but now as I am a user of internet therefore from now I am using net for content, thanks to web. Hi, I do think this is an excellent blog. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help others.

Hello Dear, are you genuinely visiting this web page daily, if so then you will absolutely take nice knowledge. Wonderful, what a website it is! This weblog presents valuable information to us, keep it up. Hello very nice site!! I will bookmark your website and take the feeds additionally?

This blog looks just like my old one! Wonderful choice of colors! Hello there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I need an expert in this area to unravel my problem. Its such as you read my thoughts! You seem to know so much approximately this, like you wrote the guide in it or something.

I think that you just could do with some p. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price? Thanks a lot, I appreciate it! I simply could not go away your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person provide to your guests? Is going to be again continuously to check out new posts. Does running a blog such as this require a large amount of work? Anyhow, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share.

I know this is off topic nevertheless I just had to ask. Just wish to say your article is as astonishing. Well along with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thank you a million and please keep up the rewarding work. I was recommended this website through my cousin. Hi friends, good paragraph and fastidious urging commented at this place, I am genuinely enjoying by these.

This article will assist the internet users for building up new website or even a weblog from start to end. I found your weblog the use of msn.

That is a really smartly written article. I will definitely return. I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

So great to discover somebody with unique thoughts on this issue. This web site is one thing that is required on the web, someone with some originality! Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way! We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with helpful information to work on.

You have performed a formidable job and our entire community shall be thankful to you. This is a topic which is close to my heart… Many thanks! Exactly where are your contact details though?

I truly love your site.. Did you build this amazing site yourself? It seems like some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?

If you would like to take much from this paragraph then you have to apply such techniques to your won blog. The sketch is attractive, your authored material stylish. Hi, I desire to subscribe for this webpage to get most recent updates, thus where can i do it please assist. I quite like reading an article that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment! Also, I have shared your web site in my social networks. Hi there, this weekend is fastidious in support of me, because this occasion i am reading this impressive informative piece of writing here at my home.

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? The overall look of your web site is excellent, as well as the content! If you are going for best contents like myself, only pay a visit this website all the time for the reason that it offers feature contents, thanks. I am very satisfied to look your article. Will you kindly drop me a e-mail? I am sure this piece of writing has touched all the internet users, its really really pleasant post on building up new blog. Everything is very open with a clear clarification of the issues.

It was truly informative. Your site is very useful. If you want to obtain a great deal from this post then you have to apply such techniques to your won web site. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it! Your site offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you. It seems like some of the text in your content are running off the screen. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.

I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this kind of house. Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. I most undoubtedly will make certain to do not omit this web site and provides it a glance on a relentless basis. First of all I want to say fantastic blog! I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure out how to begin.

Any recommendations or hints? A couple of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this issue? This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading your posts. You ought to take part in a contest for one of the best websites on the internet.

If you are going for finest contents like myself, just pay a visit this web page everyday because it offers quality contents, thanks. Online sito italiano, generico italia in contrassegno e dove comprare il generico, vendita contrassegno tranne vendita generico.

Come si acquista anche equivalente inglese, sito sicuro per comprare generico e online sicuro italia nonostante online uk. I visited multiple web pages however the audio feature for audio songs present at this website is truly excellent. My brother suggested I may like this website. He was once totally right. This publish actually made my day. This is my first time pay a quick visit at here and i am actually happy to read all at single place.

The sketch is tasteful, your authored material stylish. It is actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing. I love looking through an article that can make men and women think.

Also, many thanks for allowing for me to comment! Magnificent goods from you, man. I really like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is really a wonderful web site. I have read so many posts on the topic of the blogger lovers except this article is genuinely a fastidious paragraph, keep it up. This is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.

Short but very precise info… Thanks for sharing this one. A must read post! Can you suggest a good web hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it! I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and coverage! I was curious if you ever considered changing the structure of your blog? Maybe you could space it out better? Did you hire out a developer to create your theme? Hi there, constantly i used to check webpage posts here in the early hours in the break of day, for the reason that i like to find out more and more.

I did however expertise some technical issues using this website, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. Barcelona House EUR. La Rambla lähellä Ciutat Vella source flickr: La Rambla lähellä Ciutat Vella - Mikä on lähellä? Historiallisia paikkoja Palau Güell source: Heritage Tämä paikka sijaitsee länsipuolella Espanja center.

Carrer Nou de la Rambla Barcelona. Muistomerkin, pienen Tämä paikka sijaitsee Kaakkois- Espanja center. Fossar de les Moreres source: Centre Cívic Pati Llimona source: Arkeologiset kaivaukset Tämä paikka sijaitsee Koillis-kaupungin Espanja. A Galceran Marquet source: Muistomerkki Tämä paikka sijaitsee keskellä Espanja itäpuolella. Homenatge als castellers source: Muistomerkki Tämä paikka sijaitsee Koillis-kaupungin Espanja. Portal del Bisbe source: Portilta Tämä paikka sijaitsee Pohjois- Espanja center.

La Rambla lähellä Ciutat Vella source: Nyt on oma väri paljon vaaleempi ku lapsuusaikaan: Vaikutat hyvin erilaiselta ihmiseltä kuin minä esimerkiksi muoti ei kiinnosta minua lähes lainkaan , mutta ehkä juuri siksi on kiinnostavaa lukea elämästäsi ja ajatuksistasi. Jotenkin olen jäänyt vähän koukkuun blogiisi. Olen kaksi vuotta sinua vanhempi, joten emme ole pyörineet samoissa piireissä, mutta oli hauska lukea, että samaan aikaan olemme Kuliksen käytäviä tallanneet…: Sun postauksia ja ajatuksia on vain niin kiva lukea.

Vaikka pari vuotta nuorempi olenkin, niin paljon tullut itsekin samalla tavalla mietittyä mennyttä: Aivan älyttömän kaunis kuva susta! Mulla tulee loppuvuodesta 30 v täyteen ja osaan jo ehkä pikkasen samaistua suhun, levoton sielu, mut ehkäpä kaikki kuitenkin käy ihan hyvin, niin kun on tarkoitettu: Ja kiitos lukuhetkistä joita suot meille lukioille.

Sun blogi on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin suosittuihin ja luetuimpiin blogeihin. Kiitos kun jaksat kirjottaa näitä pitkä postauksia, etkä ainoastaan laita postaukseksi kuvaa lenkkareista ja Starbucksin kahvimukista, kuten monissa blogeissa nykyisin tuntuu olevan tapana ;.

D ihanasti oot kirjottanu tän, tykkään mielettömästi. Oot hurjan kaunis nainen. Oon lähestulkoon alusta asti lukenut sun blogia, ja on upea huomata miten oot kasvanut näiden vuosien aikana ja mikä tärkeintä, sä olet nainen uskaltanut elää täysillä! Oon itse asustellut myös Enkussa ja sanoisin että siellä alkoi löytyä se kaikista omin tyyli. Niin paljon upeita vaateliikkeitä ja katumuoti on aivan huikeella tasolla siellä. Kiitos Anna, saan sulta kovasti inspiraatiota. Kylmiä väreitä vaan pitkin ja poikin!

Ihanaa Anna, paljon onnea, ihanaa, että olet elossa, olet kultainen tyttö! Elämään pätee niin hyvin toi sääntö, että asioilla on tapana järjestyä. Kaikki opiskelut, perhe jne tulee sitten kun aika on, mitä sitä kriiseilemään! Oli jotenkin niin tyhjentävä, ettei muuta osaa sanoa kuin että: Taisin sillon jo sanoo, että näytät niissä paljon aikuisemmalta, mikä pitää vieläkin paikkansa, mutta näissä uudemmissa kuvissa tuo eka kuva on mun lemppari näytät niin onnelliselta ja itsevarmemmalta!

Millä kannalla nyt olet, onko aika opettanut? Se on vaan sellasta pätemistä, koska jokainen oppii eri asiat eri ikäisenä: Sitä paitsi se poistaa sen ihanan optimismin ajatuksesta että ikä tuo viisautta.

Ja kiitos taas kivasta postauksesta. En tiedä miksi, mutta mulla valui kyyneleet poskilla tätä tekstiä lukiessa.. Ehkä osittain siksi, että osan tekstistä olisin itse voinut hyvin kirjoittaa. Olet mielettömän upea persoona ja yksi mun suurimmista esikuvista! Siis et tiedäkään kuinka ihana oli lukee tää postaus itse tämmösenä vuotiaana Mungolifen parissa kasvaneena tyttönä: Mahtavaa, miten sä pystyt kirjottaan näin avoimesti ja toi sun loppupohdinta oli aivan ihana- just tollasen tunteen toivon iteki saavuttavani joku päivä: Have a great one!

En käsitä, miten kukaan voi inspiroida noin paljoa kuin sinä, tätä postausta oli ihan mahtava lukea! Oikein paljon onnea ja kaikkea hyvää: Tosi ihanaa kuulla ja kiitos paljon, että olet niin pitkään ollut mukana: En edes tiedä miten tämän sanoisin, mutta oli jotenkin pysäyttävää lukea ja nähdä millainen sinusta kasvoi. Oot saavuttanut niin paljon ja aion ottaa sinusta mallia ja tähdätä samalla tavalla menestykseen, unohtamatta tietenkään perhettäni. Kysehän on siitä omasta elämästä, itsellä on joskus vaikeaa ajatella ettei pitäisi ottaa muitten käsityksiä niin paljon huomioon.

Mullahan on pahin pelko siitä että sitten vanhana mummona olen aivan käsittämättömän katkera ja surullinen etten nuorena uskaltanut tehdä tiettyjä päätöksiä. Inhoan sitä että ihmiset sanoo että mulla on täydellinen unelmaelämä.

Eihän ne tiedä miltä musta tuntuu. Juuri tämän takia blogisi kuuluu päivittäiseen lukemistooni; tekstistäsi paistaa elämänhalu, positiivisuus ja terve usko omiin mahdollisuuksiin. Kaikki nämä on piirteitä,joita itse kunkin olisi hyvä itsessään kehittää. JA ihanaa, että välittyy ruudun toiselle puolelle se, mitä täällä yritetään sinne välittää: Ihana kuulla, että elämä rullaa hyvin. Vanhoja kuvia on aina hauska nähdä, näkee hyvin miten olet vuosien varrella muuttunut.

Mahtavaa lukea sun elämästä ja varsinkin kun siinä on tapahtunut noin paljon kaikkea. Eikä sun vielä tartte tietääkään kaikkea mitä elämältä haluat ja minne suuntaa lähdet. Yleensä asioilla on tapana järjestyä, kun ne jättää menemään omalla painollaan. Nautit nyt niistä asioista mitä sun elämässä on, se mahdollinen aviomies ja lapset tulevat jos ovat tullakseen. Oot kuitenkin vasta 25, ihan aikuisuuden alussa vielä: Pidä mahtavat kemut vkoloppuna ja ota seuraava neljännesvuosisata vastaan juhlien!

Mun oli vaan pakko tähän postaukseen kommentoida, että olet tavallaan mulle tosi vahva esikuva. Olen aina löytänyt paljon itseäni teksteistäsi jos niin voi sanoa ja jotenkin musta on upeeta miten paljon oot kerenny saavuttaa ikääsi nähden!

Toivon, että kun itse olen 25 olisin saanut kokea ja kokeilla yhtä paljon! Mieleen on varsinkin jäänyt teksti jossa avauduit siitä miten ihmiset ovat sinulle katkeria siitä, mitä kaikkea sinulla on. Muistan sitä lukiessani miettineeni, että olit jotenkin tosi hyvin kiteyttänyt miten ihmiset joko voivat olla kateellisia tai inspiroitua. Ja päätin silloin, että minähän inspiroidun, eli kiitos siitä: Jotenkin täältä tulee aina semmoine, jos Anna pystyy niin kyllä mäki pystyn — fiilis!

En tiedä oliko tämä sinulle kovin tähdellinen tieto mutta halusin vaan kiittää sinua siitä, että jotenkin olet avannut silmäni sen suhteen, että nuorenakin voi tehdä ja saavuttaa vaikka mitä! Sait kyyneleet silmiini, silleen hyvällä tavalla.

Uskoo ja luottaa siihen, että kyllä se vielä paremmaksi muuttuu, vielä löydän oman paikkani ja tarkoitukseni. Uskaltaa olla positiivinen, kaikessa. Olet rohkea, yritteliäs ja valloittava ihminen. Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti ja muistan monet tässä kertomasi jutut hyvin. On ollut hauska seurata elämäsi eri vaiheita! Olet minulle jopa eräänlainen esikuva siitä, miten kannattaa seurata sydäntään, ja kuinka rohkeasti elämäänsä voi ja kannattaa elää.

Elä siis vastaisuudessakin täysillä, sillä tulevaisuus on varmasti täynnä monia unohtumattomia asioita ja hetkiä! Aivan ihanaa kuulla, kiitoksia ihan hriveästi, ja aion kovasti: Mungolife on lempiblogini, olen ollut lukijana melkein alusta asti ja saanut hurjasti inspiraatiota niin pukeutumisestasi kuin elämänasenteestasikin.

Kaunis olet ollut ihan pienestä pitäen ja vaikutat melko eloisalta tapaukselta, heh. Oikein ihanaa synttäriä sinne, perässä tullaan tammikuussa!! Tunnistan itseni tällä hetkellä niin monesta kohtaa, kuka olen ja missä mun pitäis olla. Sydän on jäänyt ulkomaille, tällä hetkellä mun tilanne ei kuitenkaan salli ulkomaille muuttoa. Haluan ensin saada koulun valmiiksi.

Ehkä sen jälkeen sitten.. Toisaalta taas olen niin tuulivirri että mistäs sitä taas tietää mistä löydän itseni vuoden päästä…. Paljon onnea syntymäpäivänä ja niin, eletystä neljännesvuosisadasta. Ei voi löytää ennen kuin on ollut hukassa ja etsinyt. Toi on musta hieno lause: Sä oot mulle se inspiraationlähde joka antaa luvan olla se kuka on. Pääasia että mennään kohti sitä omaa minää, mikä halutaan olla.

Tämä oli ihana postaus. Jotenkin upea nähdä tällainen kehityskertomus ja kirjotat vielä niin hyvin. Olet inspiroinut minua monesti ja ihana lukea miten aina jonkun vaikeuden kautta nouset ja jatkat matkaasi. Olisinpa itsekkin niinkin rohkea, että voisin vain jättää Suomen vähäksi aikaa, mennä vain ja elää.

Minullakin on muuten Mötley Crüe ollut iso osa elämää ;. Hyviä nuo kuvat sun lapsuudesta ja teini-iästä! Tuo yks kuva, joka on ilmeisesti otettu sieltä Italiasta? Tästa tuli kyllä yks lempparipostauksista, joita oon mistään blogista lukenut. Ja se kuva on itse asiassa ihan Hietsusta: Nauroin hillittömästi — joskaan en kuville vaan tarinoille: D kiitos että jaat näitä asioita meidän lukijoiden kanssa, ja hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää! Itse olen löytänyt tieni lukijaksesi vasta tänä vuonna ja nyt totaalisen koukussa , joten oli mukava lukea aiemmastakin elämästäsi!

Kaikkea hyvää sinulle myös tuleville vuosille: Ja aivan ihanat kiharat sinulla tässä kuvassa: Noi on sellasella kiharrinraudalla tehty, sellasella kunnon vanhanaikaisella: En yleensä jaksa pidempiä tekstejä lukea blogeista, mutta sun kohdalla luen ne aina!

Osaat kuvailla ihan mitä vaan elämässä todella hyvin ja iskeä sekaan just sopivasti sellasta huumoria, joka ainaki meikäläiseen uppoaa enemmän ku hyvin: Et oo sattunu miettimään kirjan kirjottamista? Sun elämässäs on tapahtunu jo tähän mennessä kaikkee aika mieletöntä, plus kun sulla tota taitoa tähän kirjottamiseen on, ni vois tulla aika hienoo tekstiä!

Ei se ehkä nyt ois ajankohtasta, mutta joskus tulevaisuudessa: D No mutta anyways, onnittelut! En oo kyllä ihan tosissani miettiny, itse ajatus kyllä kutkuttaisi: D oikein paljon onnea vielä näin jälkikäteen! En ole ikinä kommentoinut, enkä ajatellut et ikinä varmaan kommentoisinkaan, mutta heti kun luin tämän niin tuli semmonen fiilis et nyt on pakko sanoo jotain. Löysin sen reilu vuosi sitten kun surffailin töissä tylsistyneenä ja googlasin aussi-blogeja, luin koko kesäloman läpi kaikki aussijutut, sitten jäinkin huomaamattani vakkarilukijaksi: D aussijutut on parhaita, onneks ne on vielä näkyvillä: Jotenkin tää vaa vaikutti niin voimakkaasti.

Ja silloin ku luin niitä aussijuttuja, nii en muista milloin oisin inspiroitunu kenestäkään tai mistään nii paljon! Oot ehdottomasti inspiroivimpia hahmoja mun maailmassa vähään aikaan. Mutta oot tosielämän esikuva, siitä että pitää olla rohkee ja heittäytyä!

En ois ikinä uskonu et kirjotan näin fanaattisen kommentin, mut nyt se jotenkin vaan tuli: Ja ihana, ihana juttu. Vähän samanlainen olo itselläkin, vuotispäivä reilun kuukauden päässä ja jotenkin tänä kesänä oon ihan kunnolla saavuttanut sellaisen mielenrauhan, jossa omat sähläykset ei enää kummemmin haittaa.. D Puit sen hienosti sanoiksi. Ja ihanaa synttäriä jo etukäteen sulle: Vaikutat tosi lämpimältä persoonalta, joka osaa nauttia elämästään: Olihan mulla, pari hissan ja yhteiskuntatiedon opettajaa, KK-äidinkielen opettaja, matikan naispuolinen punapääopettaja ja totta kai kaikkien ikisuosikki hulluhauska kuviksen maikka: Ainiin joo, ja nallekarhumainen filosofian ja psykan maailman siistein opettaja!

Tällaisia saisi nähdä enemmänkin blogeissa…!

: Alexandra bittencourt timea bella

Treffi arena where to get a nuru massage 703
Alexandra bittencourt timea bella And vuotiaan pillu seisova kulli, thanks on your effort! I understand this is somewhat off-topic however I needed to ask. I checked on the internet to find out more about the issue and found most people will go along with your views on this web site. Did you hire out a designer to create your theme? Ja eipä sun tyylissäkään valittamista ole: I am completely new to blogging but I do write in my journal every day. I checked on the net to learn more about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.
Alexandra bittencourt timea bella He always kept chatting about. Jos vanhemmat olisivat tuohon aikaan ymmärtäneet merkityksen sille, että lapsi osaa luetella kuvia katsomalla uskontunnustuksen mittaisia runoja, olisi voitu taitoa jalostaa, ja voisin olla vähintäänkin nero nyt. Joko mulla on maailman rapakuntoisin isä, pillu ja tissit seksi testi sitten se antoi mun mennä kun oli niin luja tahto vielä kerran paijata sitä pientä. Ihan ennustajahömppää vai oletko sairastanu jonku sairauden? First Class Flights I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of space. Also, The contents are masterwork.
Alexandra bittencourt timea bella Kukaan ei oikeestaan ollut yllättynyt. I was seeking this certain info for a very lengthy time. Keep posting such kind of information on your site. I have discovered a lot of interesting things out of this blog. It seems too complicated and very broad for me.
I came across an article that talks about the same thing but even more and when you go deeper. Hey there are using WordPress for your site platform? A tube massage fuck milf seem to grasp a lot about this, such as you wrote the e-book in it or. Your style is unique in comparison to other folks I have read stuff. The restaurant features original stone archways and has an outdoor terrace. Will you kindly drop me a e-mail? I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. alexandra bittencourt timea bella

0 thoughts on “Alexandra bittencourt timea bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading