Päivä sievä pillu

päivä sievä pillu

Hei, hei , Niin, eli siellä on naisen kiihoittumiseen vaikuttava pisti. Minusta g-piste nimitys on sille paljon parempi, kuin clitoriksen takapuoli. Clitorikseksi nimitetään varsinaisesesti sitä pientä nyppylää, hermopäät ovat sitten ihan eri juttu. Tutkijoiden väite, ettei g-pistettä tai sellaista vaikuttavaa pistettä ole, on ihan hanurista. Koska se nyt vaan tuppaa olemaan joillakin naisilla. Otanta tutkimuksissa on ilmeisesti liian suppea.

Josko tuon hermoryppään koko vaihtelee kuten miesten peniksetkin. Toisilla ylettyyy häpyluun taakse pillunetuseinään, toisilla ei. Epäilen , että semmoista ei vielä ole kasvatettu? Ainakin yksi tuollainen löytyy. Ystävättäreni ihanaa pimppiä saa näplätä, nuolla ja naida milloin vain ja muuten pitää siitä. Jos hän pitkään joutuu odottamaan niin muistuttaa asiasta. Ainakin yksi löytyy , Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Hei sinä sievä,yksin asuva opiskelijatyttö Jyväskylästä tai Tampereelta.

Voisin maksaa puolestasi vuokran, mikäli sinä tarjoat pilluasi minulle kerran viikossa. Ja terveysalan opiskelija tampereelta. Kerro tarkemmin mitä haluaisit,ikäsi jne. Jospa vaikka pääsisimme sopimukseen. Maksan jo nyt opiskelukämpän vuokran pillulla. Mut mun ei tarvii antaa kuin kerran kuussa.

Mitäkö haluaisin, no panna sinua tietenkin. Kerro lähemmin ulkonäöstäsi ja varaudu valokuvasi lähettämiseen ennen sopimusta. Vaalea cm 63kg d-kuppi. Taidat tosin olla sen verran vanha että kuulut sydäri riskiryhmään.

Joten liekkö kestät kyydissä? Olen opiskelija tyttönen tampereelta,en tarvitse vuokranmaksajaa sen sijaan vetelisin mielelläni tälläisia limanuljaska ""jammuja""perseeseen vesimeloonilla. Mikä parasta voisin maksaa sulle muutaman euron. Luuletko jumalauta että joku minun kaltaiseni haluaisi tavaransa tärvellä sinun vehkeilläsi hyi helvetin fabu! Mies parhaassa iässä ja tuon ikäiset yleensä tietävät miten naista käsitellään.

No voisihan noita vuokria maksella nuorille nais -opiskelijoille täällä Rovaniemelläkin, meinaan edellä esitetyin perustein. Lapin mies , Niinpä niin taisi olla limanuljaskan oma kirjoitus.

Mikä ihmeen typerä kuvitelma viisikymppisillä miehillä on kun ihan oikeastikko ne luule että me parikympphset naiset haluttais niitä naida. Voit Sanna itse maksaa vuokrasi,vittuilusi takia en tee kanssasi diiliä. Ehkä saan ikääni ja kokemustani arvostavia tarjouksia toisilta opiskelijatytöiltä.

Ei sillä ole väliä, Sanna sanoi, ja jatkoi imemistä entistäkin kiivaampaan tahtiin. Nyt mällit tulevat, ajattelin ja niin sitten kävikin. Laukesin ähkien hänen ihanan samettisen pehmeään suuhunsa.

Sanna pyyhki enempiä sperma roiskeita kasvoiltaan, tuulipuvun takin hihaan, ja sanoi naurahtaen, kohta mä haluan että nussit mua, haluan nussia. Totesin mitäpäs jos mennään mun kämpille ja jatketaan siellä? Lenkkiä tässäkin oli, en tosin voinut mitenkään aavistaa, mitä Sannalla oli mielessään. Olemme tunteneet toisemme jo jonkin aikaa, sillä olemmehan naapureita, ja on tullut käytyä kahvilla puolin ja toisin.

Matka sujui leppoisasti kävellessä, ja niitä näitä jutellessa, vaikka huomasi ihan selvästi että Sanna on puutteessa edelleen ja kiihottunut, eikä minullakaan ollut valittamista, sillä pullistuma alkoi housuissani olla melkoinen, ja päällepäinkin näkyvä.

Ilma ulkona oli syksyisen kolea, kello läheni kymmentä, harmaa sumuverho peitti tienoota ja tihutti vettä. Päästyämme kämpille, sanoin, että lämmin suihku tekisi terää ja Sanna oli miettinyt ihan samaa. Joten kävimme pikaisesti suihkussa, molemmat yhtä aikaa, oli vaikeata luopua ajatuksesta olla harrastamasta Seksiä Sannan kanssa tässä ja nyt.

Sanna Katseli minua läpitunkevin katsein, ja sanoi, Sä taidat haluta tässä ja nyt. Enpä voinut kieltääkään, joten sanoin että Kyllä haluan, mutta mennään kuitenkin makuuhuoneen sänkyyn.

Suihkun jälkeen kuivasimme toinen toistamme hetkisen, kunnes kumpikaan ei enää pystynyt pidättelemään himojaan. Sanna Kävi selin makuulle sängylle, polvet hieman koukussa, ja levitettynä. Sannan pillu tarjoutui eteeni puhtaana ja kiimasta turvonneena, hieraisin kevyesti sormella klitorista, ja nautinnon ilmeet Sannan kasvoilla olivat paljon puhuvat. Nuolaisin klitorista, ikään kuin kiusoitellen ja kohta tulikin kommentti, Mä haluun nussia, älä kiusaa mua enempää.

Kehotuksesta lopetin nuolemisen ja aloin hitaasti mutta varmasti työntämään kulliani Sannan märkään pilluun. Se tuntui todella ihanalle, aloin työntelemään, pikkuhiljaa tempoa muuttaen ja tunsin kuinka sannan pillun lihakset kouristelivat kullini ympärillä.

Huohotukset muuttuivat nautinnon kiljahduksiksi, ja tunsin kyrvässäni tykytystä sen merkkinä että pian tulisi. Onneksi vaihdoimme asentoa, ja Sanna kävi istumaan kyrpäni päälle, ja alkoi ratsastaa sellaisella tahdilla että sitä ei voisi kunnon orikaan kauaa kestää. Sannan nautinnon kiljahdukset lisääntyivät, ja seasta erottui sanoja, »rakas, haluan sinua, älä lopeta, tahdon sua». Nyt rupesi tosissaan olemaan vaikea pidätellä mällejä, Sanna vain yltyi ja riehaantui semmoiseen raviin, että »Oksat ja männynkävyt pois alta».

Sanna laukesi voimakkaaseen orgasmiin ja lysähti päälleni huohottaen, ja minä tulin ähkien hänen sisäänsä. Kun Sanna toipui hengästyksestänsä, kuiskasi hän minun korvaani, sä olet rakas, rakastatko minua? No ei siinä kieltäminen auttanut, koska oikeasti halusin juuri hänet. Rakastan mä, sain sanotuksi, ja lisäsin, menisinkö keittämään kahvia, kai sä voit jäädä siksi aikaa vielä?

Juu, keitä vain, Sanna tuumi, ja lisäsi, ei mulla ole mihinkään kiire, eihän sinullakaan rakas? Taas tuo outo lausahdus »Rakas». Enää sen ei voitu sanoa johtuvan seksin kiihotuksesta. Kahvipöydässä otin asian puheeksi, ja selvisi että se oli sitten poikamiehen viimeinen aika, poikamiehenä, Sanna halusi jakaa elämän minun kanssani…. Eiks se oo silloin taskulamppu. Hei pientä tarkkuutta tohon kirjotteluun!!! Etkö ole ikinä nähnyt semmoista otsalamppua, mikä laitetaan päähän, siinä on semmoiseen kuminauhaan laitettu pieni lamppu, mitä suunnistuksessa yleisesti käytetään, joka mahtuu taskuun.

Taskulamppu on pienehkö lamppu joka tuottaa useimmiten melko kirkkaan ja kapean valokeilan. Se on suunniteltu mukana kannettavaksi, jotta sillä voisi valaista kohteita myös siellä, missä kiinteä valaistus ja sähköverkko puuttuu. Perinteisessä taskulampussa on polttimena pieni hehkulamppu ja voimanlähteenä paristo.

Polttimen takana on parabloidinen heijastin, jonka etäisyyttä valonlähteestä voi säätää ja näin muokata valokeilan muotoa. Ledien etuna perinteisiin polttimoihin on pienempi sähkönkulutus, mikä mahdollistaa pidemmän toiminta-ajan. Ne kestävät myös iskuja hehkulamppuja paremmin sekä kuumenevat vähemmän. Nykyään on käytössä myös erilaisia vaihtoehtoisia energianlähteitä mm.

Otsavalo eli otsalamppu on pään ympärille kiinnitettävä valaisin, jonka avulla on helppo toimia pimeässä kädet vapaina. Otsalamppujen kaksi yleisintä tyyppiä ovat halogeenivalaisin erillisellä selkään kiinnitettävällä akulla ja LED-valaisin pattereilla, tai ladattavalla akulla.

Otsalamppuja käytetään erityisesti yösuunnistuksessa. Hanki elämä, ennenkun alat toisille aukoon. No ei helvetissä voi tapahtua! Tämä oli niin imelää, että alko ihan ällöttää Eipä olis uskonu, että sekin päivä vielä koittaa kun saan itseäni kyynikoksi kutsua.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Aamulenkillä Oli kaunis syksyinen Aamu. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä jänkäjoonas , Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Paras pillu naitavaksi Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä jänkäjoonas , Tällä palstalla on kovasti arvioitu ja arvosteltu miesten kaluja,eritoten naiset ovat ottaneet kantaa kullin kokoihin. Minäpä kysyn nyt vuorostani minkälainen on hyvä pillu? Toivoisin myös naisten vastauksia,niin saisimme lukea mitä mieltä naiset ovat omista vehkeistään!

Ihanin pillu on lihaisa ja eläväinen. Sellainen joka puristaa kalua tiukasti koko matkaltaan ja alkaa ennen orkkua rytmisen lypsämisen. Sellaisen, jossa on g-piste normaalilla paikalla, heti siinä häpyluun yläpuolella. Eikä muuten auta takaa nainti välttämättä missään kulmassa, varsinkin kun kalun pitäisi jäädä suurimmaksi osaksi ulkopuolelle, jotta terska pääsisi osumaan g-pisteeseen.

Sarjaorkun taikakin on kyseenalainen. Toiset saa kerran ja kunnolla ravistaen, kuin viimeistä päivää, niin että miehelläkin silmissä mustenee. Se riippuu kuinka tavara tarjotaan. Ei se niin yksiselitteistä ole Huonopillu voi olla hyvää kuin daami osaa hommansa. Semmonen joka on helposti saatavilla.

Ompahan pojilla puheet, ei voi kun nauraa!!! Onhan meitä ainakin kolme naista, jotka olemme asiallisesti vastanneet alkuperäiseen kysymykseen.

päivä sievä pillu

Päivä sievä pillu -

Annoin Johannan maistaa omaa kiimansa. Sileät pitkät sääret, muodokas kiinteä peppu sekä sopivan uhkeat rinnat tekivät Johannasta lähes täydellisen. No ei siinä kieltäminen auttanut, koska oikeasti halusin juuri hänet.

Päivä sievä pillu -

Hän nousi ylös hengästyneenä, ihana virne kasvoillaan ja puki stringit sekä shortsinsa jalkaansa. Nätti nainen sievä perse ihana vittu. Lenkkiä tässäkin oli, en tosin voinut mitenkään aavistaa, mitä Sannalla oli mielessään. Keski-ikäisen naisen pillu on tiukka. Johanna aloitti tottuneesti nopean ratsastuksen ja ihomme miltei läiskyivät yhteen. No voisihan noita vuokria maksella nuorille nais -opiskelijoille täällä Rovaniemelläkin, meinaan edellä esitetyin perustein. Laukesin ähkien hänen ihanan samettisen pehmeään suuhunsa. Koulutytön karvainen pillu saa munaa. Kaikki tuntui niin riettaalta. Asetuin Johannan pyynnöstä tuolille istumaan. Kiitokseksi olin saanut ystävällistä hymyä, joka riittikin varsin mainiosti kiitokseksi pienestä vaivasta.

0 thoughts on “Päivä sievä pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading