Kannabis virtsatesti isot mustat tissit

Voi hillua sairaasti ja aiheuttaa vahinkoa muille. Kuinka sivistysvaltiossa saa kohdistaa tällaista häirintää toiseen ihmiseen, vieläpä hänen ollessaan kodissaan.

Kyllä nyt pidetään kunnon pulssi päällä, tällä hetkelläkin Kyllä tulee infraakin, sillähän sen tykytyksen aikaan saa. Nykyään on värinähyökkäys tähän aikaan. Nousin ylös, ettei koko kroppa värise niin pahasti, jos vaikka vielä nukahtaisi joskus. Näin tuossa verhonraosta poliisimaijankin äsken, miten sattuikaan. Ai,onkos Maija päässy poliisiksi? Se on hienoa ettei tule sukupuolten välistä kuilua. Jäi taas uni neljään tuntiin viime yönä. Vissiin huomattiin ja pantiin sirinät ja värinäet päälle isoin desibelein.

Tässä kun kun, jalat eivät pysy lattialla paikollaan , vaan hetkuilevat ja ihan oikeasti, vasen puoli naamaa ylähuuli heiluvat. Sivistysvaltion rikoskaupungissa kuolleista herättäjien kynsissä tämmöistä tapahtuu.

Jos olisin kermaa, olisin kohta jo aika kovaa vaahtoa. Lopeta turha ulina ja hakeudu hoidon piiriin kiitos. Tuon tai jonkun muun niljakkeen yölliset viestit osuvat ajallisesti siihn, että on juuri herätetty tai ihan kohta herätetään. Sieltä löytyisi aivan varmasti infraääntä tuottava laite sekä eristykset.

Voisin antaa asiantuntjan nimen Suomen Puolustusvoimista. Ihan olisi e-mail tiedossa. Tämän korkea-arvoisen herran erityisosaamisaloiksi ilmotetaan: Measurement , analysis and modelling on wind- driven ambient noise in shallow brakish water. On paljon tekemisissä akustiikkapuolen puljujen kanssa.

On panostettu eristämisen tutkimiseen ja toteuttamiseen. Mistä ihmeestä tietooni on tällainen ihminen pullahtanut. Sieltä samasta paikasta kuin tämän jälkeen muitakin. Hei, onko Infraääni - äänetön tappaja -keskustelu ollut poistettuna? Se on nyt kuitenkin palautettu. Palautettaisiinkohan poliisin laittomasti poistattamat sananvapaus ja virka-autoilla stalkkaus -keskustelutkin.

Infraääni ketju on ollut luettavissa koko ajan, tietääkseni. Unihäirintä sisältää rikoksia-ketju on poistettu. Infraääni - äänetön tappaja -ketju liittyy tuulivoimalatutkimuksiin.

Asia on tällä hetkellä kiistanalainen ja avoin. Korkeammat tahot ovat määränneet tutkimuksen tehtäväksi. Siellä se on apparaatti päällä, kerrosta alempana.

Tuossa pari minuuttia yli 01 heräsin siihen, että herätettiin kuolleista. Open huushollista täytyi sen mikroaallotuksen tapahtua, ei muuten mahdollista. Siellä on täytynyt olla mies paikalla. No, johan tunnin ehdin nukkua. Tässä sitä istutaan jalkapohjat ja pillu väristen käsiä heikottaa. Ihme kyllä kuulen jotakin se massiivisen sihisyttämisen jäljiltä.

Tuntui jo, että pää hajoaa kummaltakin puolelta tulleen paineen takia Väitänkö, että joku on tehnyt pahaa minulle. Yöllä, kun luulin, että pää hajoaa voimakkaaseen paineeseen ja ajattelin, etteihän tässä sihinässä nukahtamaan pysty, on mennyt pää pimeäksi samantien.

Kyllä lyhyesti heräilin , mutta samantien nukahdin. Siis ollut pää pimeänä klo Olen kymmeniä kertoja ollut taju kankaalla mikroaaltoiskun jäljiltä. En tiedä, oliko nytkään unesta kyse. Joskus työssä ollessani unilääkkeet olivat sellaisia , etteivät unta antaneet, vaan veivät muistin.

Ei potilas aamulla muistanut valvoneensa. Ihmetteli vaan, miksi on niin väsynyt, vaikka on "nukkunut". Siinä joku psykopaatti pistää halvalla uhriaan.

En ole sitä viittä tuntia nukkunut tai sitten on ollut muuta rasitusta paljon. Silmät ristissä on pitänyt tänään asioita hoitaa. Olen kirjoittanut esim, amygdalasta.

Se taas oli rasituksen kohteena tuolla päässä, on itsesuojeluosaston elin aivoissa. Mutta viime yönä järkättiin ensin kauheaa puhinaa , kun itsesuojelu selvitti sen, tulikin korkeaa pihinää , joka aas piti arvioida. Sen jälkeen oikeaan korvaan kovaa vinkunaa, taas hälytystila.

Ei ihme, että kolme tuntia valvoin. Onneksi olin hyökkäyksen kohdistuessa oh: Jos olisin ollut mh: Liekö lattia ollutkaan värinättömässä tilassa koko pnä. Minkähänlaisella rikollisella on yöloma vankilasta to-pe -välillä. Sirinältä on minun kokemukseni mukaan aika vaikea suojautua. Tiukaksi kierretty puuvillavanu on minun korvilleni parempi kuin korvatulppa. Joskus kokeilen lisäksi kuulosuojaimia, joiden sisään tungen puuvillavanusta tehtyjä meikinpoistolappuja. Ne kuitenkin voimistamat joitakin häirintä-ääniä, joten niitä ei aina voi käyttää.

Pelkkä vanu ei voimista mutta ei kovin paljon suojaakaan, mutta on tyhjää parempi. Kun aikanaan levisi tieto, että olin käynyt apteekista ostamassa korvatulpat, Hertzit asenneltiin sitten niiden suoja-alueen ala- ja yläpuolelle.

Ja se on jatkunut. Vahinko, ettet sinäkin elänyt Natsi-Saksassa. Olisit voinut mennä keskitysleirin aidan taakse huutelemaan kaikenlaista. Ehdin olla varttitunnin pitkälläni, kun tuli patjan paikan vaihto.

Lähdin B-talon pervon sihdistä pois, tosin infraäänenkin desibelejä lisättiin. Tuolla isossa maailmassa kovan luokan vainot kohteet ovat kestäneet semmoisen 20 v. Sitten on kunto romahtanut. Minulla on se 20 v. Että senköhän takia stalkkereita on esitelty miltei liukuhihnavauhtia. Siis sellaisia, joita en tiennyt, tajunnut. Jokohan asia on pihvii aamuun mennessä. Nyt oli patja pitkittäin kaappien edessä, nk. Ei "syväkairaus" onnistunut, Eli mikron suunta ylhäältä takaa alaviistoon..

Tuli infraa kovilla desibeleilä, vieläkin enempi kuin tarpeeksi ja visiin mikroakin. Ei kai stalkkerit tykkää, että pääsen kävelemään. Ihanko itse keksin, vai paniko stalkkerit päähän. Sitäkin kuulemma pystyvät tekemään. Minulla on aktiivisuusranneke pari liitettynä älypuhelimeen. Kummassakin pitää bluetoothin olla päällä.

Yrittävät estää sitä mm. Oli sitten käsi eri asennossa. Nyt tuli punaiseksi, kuumeni ja kihelmöi ranne päältäpäin. Aikaisempina öinä olen herännyt kovaan kipupiikkiin, joka on osunut ranteeseen. Ulvahtanut olen, eikä ranne ole enää kestänyt ranneketta. Siinä on jäänyt särkemään. Ihan laillista ja varmaan olen ansainnut tämän. Sittenkin B-talon pervolla on saattanut olla sihti yhden sivuikkunan kautta.

Ei ole välttämättä open asunnosta tullut. Yllä olevan ajankohdan jälkeen syke muuttuu yht'äkkiä tasaiseksi tunnin ajaksi. Facebookisa vittuillaan nykyään ylläpitäjän nimissä: Tänään heräsin siihen kun puntissa värisi, verhot ylös, pihalla on erivärisiä pakettiautoja. Kohta rupesikin seinät väreileen kunnolla, jalkapohjissa tuntui kunnolla.

Katos timanttiporaajat väreilytti seiniä, huh ei ollutkaan bänggiä tai stalkkia. Pölyyn oli jäänyt kengän jäljet, arviolta 44 kokoiset. Lähdin pihalle, naapuri talossa myös väreilee. Kissa juoksi tien yli, pysähtyi, mourusi, selvä stalkki koska harvoin kissa tielle pysähtyy.

Lammelle lintuja kyttään, ei ollut. Kuka vienyt, ei tietoa. Kotiin kävelin tai pyöräilin, tuli mieleen, unohdin bentsot apoteekista hakea ja viinat alkosta. Huh, huh, olin suihkussa, yhtäkkiä tuli kuumottava olo, liian lämmintä vettä.

Pois suihkusta, vaatteet päälle. Istahdin sohvalle, värinää rupesi tuntumaan puntissa, naapurilla oli hertzit kohillaan kotiteatterissa, hypähdin sohvalta, menin keittiöön, vettä lasiin, väreili.

Kammolla odotan ensi yötä. Nyt rauhallista, bentsot ja viina tekee jo tehtäviään. Onko ambulanssikeskustelu taas poistettu? Oliko siinä jotain paikkansapitämätöntä? Ei ole täkäläisellä vainotulla tietoa, kun ei seurannut.

Jos ottaisin niistä aina kuvan nk. Oliskohan ollut jotain totuuksia poliiseista tai poliisien rikoskumappaneista, en minä vain tiedä. Heitin lenkin kaupungilla äsken. Taas olisin kuvan saanut. Tätä se on vainotun elämä, että joutuu erittelemään tapahtuiko tapaturma noin luonnostaan vai ammutiinko energia-aseella. Näin sinivuokkoja ja ajattelin ottaa kuvan. Olivat pusikon takana niin, että ajattelin siitä vierestä pihaanmenotien kohdalta kiertää pusikon taakse.

Kun tulin pihaan menon kohdalle, "tunsin" vasemman jalan ja karmealla äänellä rääkäisin: Siinä tunsin , kuinka nenä meni lättänäksi. Kierähdin selälleni ja jäin siihen. Pian pois ennen kuin , joku ohikulkija tilaa ambulanssin. Samoin metsässä ja kallioilla tökkässyt varpaan juureen tai kiveen, mutta saman tien hoitanut tasapainon. Saa nähdä, mitkä kaikki paikat on vielä huomennakin kipeänä.

E-aseen kipu poistuu yleensä samantien tai ainakin tunnin kuluessa. Että tämä kipu ja särky lie tullut tällistä. Onnistuin illalla kuitenkin nukahtamaan. Siellä syke pysyi n. Heti kun tulinpois, nousi 85 - 90 ja värinät päälle. Puoli tuntia kesti Sitten pitkälleen. Onnistuin rentouttamaan itseni ja ainakin jo torkahdin, kun heti mikropihdeilla vitusta kiskaistiin hereille. Pitäisikö käydä siellä pururadalla, vähän ennen koulun alkamista.

Luontokuvaaminen taitaa olla vaarallinen harrastus minulle. Lauantaina yritin näsiän kukkia kuvata viereisen tontin nurkalla. Tehtiin temppu silloinkin, vain kuva meni pilalle. Hyökkääjä sopisi kyllä sarjaan Omituisia ihmisiä Riihimellä. Loppu on ihan fysiikan lakien mukaista.

Painolastia tulee aiemmin tapahtuneista kaatamisista e-aseella ampumalla. Ja koko vainotilanteesta tietenkin. Kova tarvis vaihtaa ketjun aihetta: Yöllä, kun on vaikea olla kotoa pois ja nukkuvan kimppuun on helppo käydä.

Saa nähdä tai kuulla tai tuntea, minkälainen rikollinen sirkus huushollissani on ensi yönä. Illalla en jostakin syystä sanut unta. Odottelivat, että olin nukkunut tunnin verran ja lopulta sikeästi, sitten iskettiin.

Nt alkaa pulssi olla alhaalla. Saisko tätä saatanan sirinää pienemmäksi. Nyt tiedän miksi poistettu. Eivät tykkää erään arvostetun professorin mielipiteistä: Yksi hullu löytää kiinnostavia linkkejä lisää melkeinpä nopeammin kuin kymmenen viisasta niitä poistaa: Tämä linkki vie sen toiseen tekstiin: Googlailemalla löytyi tämäkin sivusto, taatusti ei-tieteellinen ja sitäkin sympaattisempi teksti samasta aiheesta: Edelleen samasta aiheesta ja henkilöstä: Tässä artikkeli Potilaan lääkärilehdestä Vjsym6Jm8bE Minusta on mielenkiintoinen tässä ja monessa artikkelissa esitetty näkemys että yhteyden saavuttaminen sairastumisen historiaan voi olla avain parantumiseen.

Psykiatrit välttävät jostain syystä tätä näkökulmaa, DSM-luokitus perustuu pelkästään oirekirjoon, jonka perusteella lääkeorientoitunut ammattikunta tekee johtopäätökset, jotka taas välttämättä eivät aina koidu potilaan parhaaksi ja joskus johtavat vain muuten parannettavissa olevan sairauden kroonistumiseen.

Monelle psykiatrille on ehkä myös vaikea asia se, että parantavaa on nimenomaan se, että potilas itse saa yhteyden historiaansa, vaikka lääkäri ei ymmärtäisi siitä höykäsen pölähtävää. Onnellisessa tapauksessa tietysti yhteistyökykyinen psykiatrikin voi päästä ainakin jollain tavalla osalliseksi tästä parantumisen ihmeestä.

Psykoosi voi siis olla myös mahdollisuus. Löysin juuri netistä tiedon, jonka mukaan DSM-luokitusta käytetäänkin Yhdysvalloissa. Meillä on kuulemma käytössä ICD En ole jaksanut ainakaan vielä yrittää perehtyä niiden eroihin. Sätelytyys sätelytyys, perkl, kyllä mikroni kävi kuumana kun aaltoja maksalaatikkoon meni.

Sitten pihalla pakettiautoa, pyöräilijöitä, kissakin meni. Selvää stalkkia ja mikrotusta. Remonttia tehdään, pölyssä arviolta 43 jalanjälki jihti naapuriin, hetken perästä värisi seinät, naapurillakin mikro.

Puuttuuko moderointi keskusteluun sen sääntöjen vastaisesti poistamalla epämieluisat mielipiteet? Kannattaisi lukea säännöt uudelleen ennen kuin tekee mitään.

Psykiatrien valta ei ulotu mielipiteiden poistattamiseen keskustelupalstoilta, vaikka heillä kuinka siihen halu olisi. Poliisienkin vain jos on kysymys esimerkiksi viharikoksesta tai kunnianloukkauksesta, mitä virkamiesten aiheellinen arvostelu EI siis ole.

Tavalliset lainkuuliaiset kansalaiset tuskin vaativat omistaan poikkeavien mielipiteiden ja kannanottojen poistattamista, ja moderoinnin omilla mielipiteillä taas ei pitäisi olla asiassa merkitystä.

Poliisi ei ole sen kummempi virkamies kuin muutkaan, sitäkin saa arvostella. Jos poliisi poistattaa keskustelupalstoilta itseensä kohdistuvia arvosteluja,se on mielestäni likimain törkeyden huippu ja useimmiten lisäksi selkeää virka-aseman väärinkäyttöä. No, nehän osaa virka-aseman väärin käytön. Käy lukemassa laki- ja rikos -forumilta poliisi - palstaa.

Tässä maailmassa rikotaan kaikkia lakeja jatkuvasti, joskus jäädään kiinni, joskus ei. Ei se mitään, sehän on asia jota olen tuonut esille hoidon osalta. Vuosien ajan on puuhattu Riihimäelle klubitaloa.

On tullut kielteisiä päätöksiä. NYT on kaupungin taholta ehdotettu sellaista. Sitä ennen on niukkuuden aika. Voisiko joku taho vaikka tempaista hyväntekeväisyysjutun: Olen siirtynyt Outoja tyyppejä Riihimäellä ketjuun.

Heräsin ja siiryin sivuun, mutta katselin. On tullut laseria silmiin ennenkin. Lähellä rivitaloa ja ja sitä sen ison herran taloa, jonka nimeäen uskala enää sanoa tarkistaneeni. Jostakin syystä oli jo herännyt. Sitten huomasin,että ikkunaan suunnataan voimakasta sinistä valoa. Se oli niin läpikuntekevan oloista, että arvelin ensin, että sen avulla näkee sisään. Välillä tännekin raporttia, että mielenterveystrollit voivat kirjoitella lisää linkkejä.

Tämmöistä on e-häirityn elämä. Talon edessä oli vakaumuksellisen sähköfirman auto. Sisällä kuului koputusta, naputusta ja poraamista. Kun painoin korvan naapurin seinään, kuului kovemmin. Vakuutti, että ulkovalaisinta vaihdetaan. Painoin korvan seinään kiinni, voi morjens ja piti vielä mennä kysymään. Onkos tuo kerrostalo kyttäämistä. Käyny samalla kysymässä koska käy vaikka vessassa, niin tiedät sit jo melkein kaiken. Ei ollut kerrostalokyttäämistä, vaan asian tarkistaminen.

Myöhemmin sieltä alkoi kuulua kovaa meteliä kuin remonttia olisi alettu ja seinää revitty. Oli imurilattialla maton päällä. Totta kai mimmi käytti tilaisuutta hyväkseen, ja esitti häirittyä naapuria. Niin kuin oli käsketty. Provosoidaan, lavastetaan, yritetään saada aikaa mielikuva, että olen joku hermoheikko mummu, joka ei kestä normaaleja kerrostalon ääniä. Jaaha, paska yö aluillaan, kun on kusipäät kimpussa.. Tässä, kun istun, on minikutinavärinä jalkapohjista ylspäin takapuoleen asti.

Ja sirisee tietty, Joskus oikein paha sirinä otettiin käyttöön, päivällä menin mh: Sitten alkoi kauhea sirinä. Onnistui vielä toisellakin kerralla, sitten ei. Tarvittiin isompia manööverejä ja niistä oli itsellekin haittaa. Voisin kertoa , miten hoidin älykkyden normaalille tasolle ja skitsofreniankin pois.

Parhaillaan on vittumainen infrahyökkäys. Jauhat samaa paskaa jälleen,ketään muuta kuin itseäsi ei kiinnosta houreesi.

Eli tunnin sai nukkua. Ja taas meni helikopteri poikittain matalalta tuosta edestä. En maininnut tunti sitten. Kummastti tuntuu häiritsevän minun kirjoitteluni, kun on trollit kimpussa koko ajan.

Rupesi kuulumaan niitä "luonnollisia" ääniä. Huutelin, että tekeekö livenä vai tuleeko äänitteeltä. Rupesi kuulumaan se tuttu narisuttaminen, jolla minua kiusattiin kesällä No trollit, älkää nyt väsykö. Syke korkealle, värinää ja sirinää, pakko nousta klo Muuten olisin vielä nukkunut.

Paskoja herätyksiä, en kerro tarkemmin. Ja Kovilla desibeleillä rasittamista. Eiköhän ensi yönä kosteta. Heti kun nukahdan, herätetään. Onko ope opetettu ronkkimaan vittua. Siellä vittua kuumennetaan ja herätetään kaulaa ronkkimalla. Ehkä en ole edes nukahtanut, vaan on sammutettu ja herätetty.

Täytyy yrittää lukea se kirja. Jospa tuollainen vieraan ihmisen vitun ronkkiminen on ihan tavallista siellä lahkossa. Ja minä olen turhaan pitänyt sitä vihamielisenä tekona. Olen jo ennenkin miettinyt onko toi sakki syyntakeista. Nyt kun olen lukenut kirjaa, aina vaan pahemmin sitä mieltä, ettei ole. On aivopestyjen tahto rikollisten taskussa. Se helikopteri oli sitten mediheli, että ei ollu mitään bäncciiä tai infrailuja. Mutta etköhän sen ota niin että oli.

Täällähän on viime aikoina lennellyt kaikenlaisia helikoptereita niin paljon, että ihmiset ovat ihmetelleet, samoin HML: Tässä kerran joku vihreä kopteri lensi ensin tännepäin, sitten takaisin siitä vaan. Taivaalla oli juuri hanhiauroja, jotka pelästyivät ja laskeutuivat lentämään alemmaksi kauheasti kaakattaen ja rääkyen.

Tuli mieleen tahallinen häirintä. Onko muuten mediheli sellainen pitkän laatikon mallinen, ikkunoita rivissä kuin linja-autossa?

Lensi niin matalalta, että näkyi. Tutkinnallisista syistä en kerro, mitä tapahtui minulle. On muuten poistettu helikopteriviestini. Ehkä pätkiä yhtensä tunnin verran iltyöstä.

Kun tuolla taaempana epäilen, että on tainnutettu ja herätetty moneen kertaan yhteen pötköön, niin tod. Sitä on ennen tehty han raa'asti päivällä. Ensin nuijanukutuksella patjan päälle, sitten repien ja heilutellen hereille, jne. Epäilen että pitkä vihreä voi olla armeijan helikopteri, mutta en ole varma. Mode on lisännyt "Kun siitä kirjoitin, voi olla, että olin mielisairas.

Tänään heräsin, puntti värisi, sanoin puolisolle pitäisi nyt saada värinä loppumaan. No suikkari tuli, loppui. Myöhemmin kauppaan, taas värisi saattoi tulla ylhäältä, alhaalta, pahvilaatikosta. Kotiin palattuni huomasin taas pölyssä jalanjäljet, veivät kellariin. En mennyt katsomaan, koska tiedän että huomenna taas porataan. Avasin kotioven, kuului sihinää, saatana vappusimat kävivät jo "kuumina". Prosentit noin 19,huikkaa, sihinä loppui.

On värinät päällä ja vitun kimpussa joka paikassa. Naapurin muijalle huusin ohjeet. On se skitsofrenia jonkun muun päässä. Eka hyökkäys saattoi tulla myös B-talon pervolta. Siirsin patjan katveeseen siihen huusholliin nähden. Itesuojeluosasto ilmoitti, että ylhäätä tulee ja luotan siihen. Kyllä värinää on tullut, noin, klo 04 oikein kunnon hyökkäys. Muistan, näkyy syke- ja unigrafiikassakin, ja edelleen värisee jalat.

Heräsin aamulla, kellarissa kolisee kohta porataan. Eiliset simat kohisee vieläkin päässä, vaimo alasti sängyllä.

Värinää puntissa, vaimo hommiin, loppui. Remppamiehet rapistelee rappukäytävässä, pölyssä jalanjälkiä, tärinää, tulee ylhäältä alhaalta, pihalla olevasta pakettiautosta, ihan sietämätöntä. Tiellä kunnon trafiikki, fasaani-ukko juoksee tien yli, outo kellonaika ylitykseen.

Ihan taidetaan asua samassa taloyhtiössä tai siten asut vastapäätä. No kun ihan lähellä kerran asut niin sittenhän tiedät tämän pommijutun paremmin. Useampana päivänä kun olen ap: Olen juossut tarkistamaan, ettei vaan ole jäänyt levy päälle. Olen tuuletellut savut ja usvat pois, haju on saattanut silti itsepintaisesti jäädä.

Valvomisen takia rupeaa jo muisti reistaamaan,mutta kyllä se varmaan tänään tapahtui.. Kun tulin kotiin, oli kämppä tynnä makeaa savua ja vahvaa kynttilänpolttamisen hajua. Tutkinnallisista syistä en kerro, mitä toteuttamisesta ajattelen. Huono ilmanvaihto jos naapurin kannabis käryt puskee sisään, kannattaa nyt mennä nenä pitkällä jokaisen postiluukun kohalle. Sitten kun selviää, niin poliisit paikalle. Eriasia jos omas kämpäs on käryä ja joku onkin tunkenut hasaa kämppääs, niin milläs todistelet ettei ole sinun.

Nämä kaikki savut ovat ilmaantuneet kaupassa käynnin aikana. Silloin liikkeitäni voidaan konrolloida ja tietää milloin palaan. Kuin kauhuelokuvassa isoja ratkeamaisillaan olevia suonia täynnä valkuaiset. Kyllähän minua vainoavassa lahkossa on tietämystä huumeistaja hyvät yhteydet alamaailmaan, mitä vaan aineita saavat ja tekijöitä.

Niitä oikein haluvat lahkoonsa. Nyt tulikin sitten kovan pamauksen kera klooria hengitettäväksi. Itse asiassa myönsivät tekonsa niin suoraan kuin nyt on mahdollista. Mummu pelästyi ja hengitti klooria, kun ei osannut varoa. Ja pääsivät näyttelemään, tykkäävät siitä niin kovasti. Eiköhän tämä niin mennyt. HENGITTÄMINEN - olen useana päivänä joutunut hengittämään erilaisia savuja kotiin tullessani, en tiedä mitä - viimeksi tänään kannabisavuja - äsken kun pommi pamahti ovisyvennyksessä juuri ennen kuin menin , en osannut varoa klooria, piti palata sisälle pari kertaa.

Pihalla oli jo muita, mutta kaempana tuulessa. Ja mitähän olen mahtanut öisin hengittää, kun välillä seuraavana päivänä ollut aivan karsea olo, siis fyysisesti. Ja värisee niin , että pohkeet heiluu. Eilen illalla kuuden jälkeen ajoin talon edestä. Siihen oli pysäköity iso valkoinen auto, jonka vieressä seisoi lyhyt lihava vaalea pariskunta.

Melkein hyppivät riemusta ja vahingonilosta minut nähdessään. Minulle oli tehty "oikein" ilmeisestikin. No olen saanut kurkku suorana huutaa: Ne laumasielut oli kammottottavia.! Joo,jalat hellarivärisee ja korvat hellarisirisee. Muutakin hellaripaskaa yöllä oli,mutta voivat itse levitellä asiaa, vaIkka tämä ketjun aloittaja. Kun palasin, kämppä oli sakeana makeasta savusta ja kynttilänhajusta. Kireesti avasin arvekkeen oven ja pari ikkunaa ja ulos. Pää rupesi särkemään otsalohkosta.

Palasin jonkin ajan kuluttua takaisin. Edelleen kynttilä ja savu haisi. Avasin parvekkeelta lisää ikkunoita, ovi käytävään auki ja ulko-ovi auki. Istun tässä täydessä ristivedossa, mutta kyntilä haisee edelleen. Aivan kuin niitä tulisi koko ajan lisää jostakin.

Palatessa sisällä haisi mädältä ja haisee edelleen. Pakko lähteä taas ulos. Jäi yksi tuikkukynttilä palamaan lasilyhtyyn. Palatessa oli vahva savun ja kynttilän haju. Ajattelin, että silloin kun itse on paikanpäällä, hajut tulevat niin vähitellen, ettei niitä huomaa. Kun taas tulin kaupasta, parvekkeelle oli lasiseen lyhtyyn palamaan jäänyt kynttilä. Sisällä oli vahva savunhaju ja kynttilän haju. Ihmettelin, mistä ihmeestä se haju on voinut sisälle päästä. Hitto kävin kaupassa, puntissa ei värissyt.

No vaimo ei pääse "hommiin" tänään. No maitohyllyn ohi kävelin, päänsärky iski, varmaan sädettä tuli, ylhäältä, alhaalta, lattianraosta. Sitten muistui mieleen, en ollut polttanu yhtään jointtia tänään, pakko laittaa spliffi huuleen, helpotti. Ulos kaupasta, pakettiauto tööttäsi, huomasin että en kävellyt suojatiellä, huh, todella hartsista kukkaa ja vahvaa tuli poltettua.

Pääsin kotiin, nyt rupesi puntti väriseen, vaimo käsitöihin, helpotti. Parvekkeella haisi savu, ulkona grillattiin. Pakko itsekkin laittaa makkaraa, mutt mihin ; vaimo tykkää, niin minäkin, naapurit ei, kun parvekkeella nakkipiiloa leikitään. No niin ketjun aloittaja. Teepä nyt tarkat muistiinpanot ensi yöstä, että voit taas kellonaikojen tarkkuudela kertoa, mitä helvettiä umpihullut uskontorikolliset minulle tekevät. Enpä tiedä mistä puhut, kun tämä ketju on alunperin puntin värinästä.

Sinä olet tunkenut stalkki shittien kanssa tähän. Ja kyllä mä ehkä tiedän pari uskovaista, mutta ei ne tähän liity. Kotiin palatessa kaikki ok. Avasin oven, tulin eteiseen, ei lyönyt vasten naamaa mikään. Kuitenkin sen verran jotakn, että riensin avaamaan parvekkeen ovea. Lukaalin oven jätin auki ja ulko-oven. Ulkona istuessa mietin, ettei näin mietoihin savuihin olisi kannattanut poliisia soittaa.

Istun täällä ristivedossa, kaikki lävet auki. Silti jostakin tunkee kynttilänhajua. On pyörryttävä olo- Pakko lähteä pois kotoa.

Voi olla aivokasvaimesta kysymys, kun savua haistaa vaikka ei olisikaan savua. Olen luultavasti ehdollistunut kynttilänhajuun. Riittää, että sitä tulee nenään. Laukaisee päälle saman kokonaisreaktion kuin alkuperäisessä tilanteessa. Ja kun alkaa pökerryttää, silmissä rupeaa pimenemään. Ei enää tiedä, hämärtääkö sen takia, että on savua ilmassa vai sen takia, että on pökertymässä. Taidat kuulua tekijöihin, kun tiedät ,että tänään tuli pelkkää kynttilää.

Kiinnitin huomiota siihen, ettei palovaroitin hälyttänyt ja ihmettelin, että mitä ilmassa sitten on ollut hämärtämässä, minkä on voinut poistaa tuulettamalla. Alkutalvesta kauhistelin kyllä nimenomaan savun määrää. Kun nyt tietäväisesti kirjoittelet, annapa poliisille vaikka nimetön vihje, ketkä ovat tämän takana. Tuota noin, itse tuolla kirjoitat että kynttilänhajussa istut niin mistä muualta voisin tietää. Ei ole nyt ihan tervettä syytellä muita, edes niitä ketkä jaksaa lukea näitä juttujasi, vaikka tämä ketju oli ihan muun.

Rupesit vaan tunkemaan stalkki shitiäsi tähän ketjuun. Just joo, minun teoiltahan tässä terveyttä puuttuu ja näm umpihullut uskonto- ym. Pitäiskö muka olla kiitollinen, jaksat luka Ole kuule ihan vapaasti lukematta. Kun sadat -tuhannet stalkkerit suunnitelmen mukaan hyökkäilevät kimppuuni monin tavoin, ja minä kerron, että tämmöistä tapahtui, niin minulla pitäisi heti olla absoluuttinen totuus tapahtuneesta hallussani, samoin tikun tarkkaan oikeat termit.

Muuten on skitsofrenia tai aivokasvain. Kyllähän tämä ketju on vainoni irvimistä. Sen tapahtumia käytetään materiaalina, selostetaan välillä ihan kellonajan tarkkuudella. On taas herra käskenyt umpihullujen vittuilla. Ja perkeleesti värisyttää infraäänellä.

Rupesi jo kirjan esittely kyllästyttään, mutta tulipa uutta intoa. Täytyyhän ihmisille kertoa, mitä se umpihullu tarkoittaa. Jos niinku vitusta herätellään, niin täytyyhän minun vitutus purkaa. Syyttäköön teitä ne, ketkä ei tykkää. Kesken viestin tai loppupuolella heitettiin hanhiketjuun vai oliko joutsenketju.

Lyhyesti nyt; shokkiherätys klo 2. Ja on ollut muutenkin puolen tunnin välein herätys, jos nyt siinä välillä on nukkumaan pystynyt. Niin se ketju, jonne kesken hyökkäyksen minut heitettiin , oli: Olisiko moden mustaa huumoria! Ei, kyllä se on vihjaus, että minut saadaan rääkätä hengiltä ilman, että kukaan auttaa -Ei ollut uutinen. Aina vaan hereillä vittu turvoksissa.

Onhan tässä siivet leikattu jo kohta parikymmentä vuotta sitten. Ja mitä sen jälkeen. Miten ylipäätään voin ollakaan hengissä enää. Päivä tuolla jo valkenee. Ei mitään toivoa nukkumisesta. Unigrafiikan yritni pelastaa ennen kuin tulee kahden tunnin tauko täyteen.

Ei onnistu, kun stalkkerit ovat katkaisseet nettiyhteyden. Muuten kun tuolla pommiketjussa vihjaillaan, että mummo on pilvessä, voi pitää paikkansa. Juttelin vähän estoitta vieraille ihmisille, linnuista tietty. Räpläilin taas älypuhelinta, joka on pariliitetty ranneekseen.

Vime yön unigafiikka olisi karsean näköistä. Olisi yhtä purppuaa risuaitaa. Jotakin paljastavaa aion keksiä. Aamulla käväisin jo jossakin autolla. Kun menin autolle, heti näin, että bensatankin kansi oli auki. Ei ole ainakaan ihmeemmin bensaa viety, mutta onko lisätty jotakin??? Ainakin epävarmuudentunnetta haluttu aiheutta. Iltayöstä kiljuin seinän läpi: Jiilauta, joka kerta, kun minut vitusta revitään hereille, herää muutkin.

Infraäänitappolaite, mikroaaltomurhamasiina, laserliiskaaja, jne. Stalkkerit ovat katkaisseet älypuhelmen verkkoyhteyden eli se on estetty, edelleen. Ensi yönkään kidutukset eivät unigrafiikassa näy. Onko käytössä tappolaite, murhamasiina, laserliiskaja vain henkilötyövoimaa livenä. Kyllähän sitä riittää porukkaa ovissa kulkemaan ja jollakn rämisevällä ajelemaan. Tai voi tietty äänitekin olla. Ja mitä lie yöllä hengittelen. Kannattaa käynnistää se puhelin uudestaa ja siinä samalla aloittaa oma ketju, eikä sotkea muiden ketjuja jonninjoutavilla jutuilla.

Jonninjoutavat aloitukset kannattaakin sotkea. Suomi24 siivosi pois kakkialta kaikki vainoamiseen liittyvät ketjut, täältäkin. Piti mennä trolliketjuun, että pystyi kirjoittamaan. Toisaalta tämän ketjun aloittaja piti asiaani koko ajan esillä. Kaikkihan tiesivät, mihin siinä viitattiin. Heti kun ehdin, siirryn pois tästä ketjusta.

Kirjoitin raporttia tältä aamulta. Kunt tulin kotiin, ilma oli kirkas ja puhdas. Kun avasin kotioven, vastaan löi harmaa ilma ja lievä kynttilän haju. Olen jo rikospoliisilta kysynyt neuvoa, mitä pitäisi tehdä, kun tulee savut vastaan kotiin palatessa. Olin eilen niin loppuun rääkätty, että olisin nukkunut vaikka pienessä maanjäristyksessä.

Pelkän kivun ja kuumuuden sietäminen ei ole ainoa asia. SE myös vaurioittaa näitä elimä. Saa nähdä, koska poliisi pääsee taas antamaan lausunnon, ettei tapaukseen liity rikosta, kun on löytynyt gs-uhri kuolleena. Pari tuntia sitten oli kovilla desibeleillä sellainen infraäänihyökkäys, ettei ole toivoa vieläkään nukkumisesta. Onkin ehtinyt olla varsinainen aamu. Istun tässä toppatakki päällä ja pipo päässä makuuhuoneessa aivan täysin avoimen ikkuna-aukon edessä. On sitä kannabista kämpässä niin paljon, ettei olohuoneeseen ole asiaa.

Huomasin aamulla, että bensat on vähissä, ekalla puistokeikalla. Ja sitten ostan jotakin evästä kotiin kahvin kanssa. Kun hyvän kokoisia omenoita, ostin niitä myös. Ja kotiin, jonne olin jättänyt partsin en ja mh: Ei pystynyt eteistä pidemmälle menemään. Huoneiston ovi auki ja ulko-ovi auki.

Seuraavan kerran kun käväisin tarkistamassa, meinasin vielä pökertyä. Sitten keksin tämän makuuhuoneen ikkunan ja sen edessä olevan pöydän. Eilen tätä savustusta oli koko päivän. Pornoputki ilmaiset miehet orgasmi serkun pyllyyn mua äiti alaston finnish saija alaston jooga pitääkö häpy huulet isoksi kyrpä pillu isot pilluhuulet kuvia musta..

Äiti poika sex korson kuntosali hieronta kaksi tyttöä Pornokarhu saappaat tarina tallinna aikuisille sex katinkulta nude poika sala poika naivat. Äiti sex perse kiinnostaa Äiti sex perse kiinnostaa Milf sex svenskt sex palvelu lesbot harrastavat seksiä suomi julkkisten feikkikuvat puhelinseksi pissa housuun seksiä isot tissit galleria. Kääpiö ruotsiksi e pillerit peniksen kuvia peräpukamat hoito sokerointi bikiniraja rapu horoskooppi hajunpoisto rinnoille tuulan pornofilmit pienirintaiset ilmaiset seksividot hierontaa uikkari fetissi pornovideot sukkahousut äidin ohjeet nussi virtsaputkea japanilainen siivous sihteeriopisto seksinovellit.

Rakel Liekki seurakunta rovaniemen julkkikset pimppi pippeli ja seksi videot kiimainen suomityttö saa märäksi. Pikku töttöjen bb nakukuvat escort girls video pillu porno kuvia naisn kansa suomiporno puhelimella itsetyydytys tapoja.

Halvin thai hieronta sairaalassa. Vastataan tähän vaikka äidin makuuhuone, siellä me useimmiten nussitaan. Sukkahousut seksi elokuvat isoäiti antoi nussia äitipuoli äiti sex perse kiinnostaa porno videot kypsät tissit netti aikuisviihde sisar ja poika panee straponilla isäänsä vaimo vieraissa. Tissitarinoita tissitarinoita marjo rein marjo rein fakes anu alasti. Nahkahousuissa runkkupaikat Laura malmivaara toples kuvia.

Halvin thai hieronta sairaalassa. Vastataan tähän vaikka äidin makuuhuone, siellä me useimmiten nussitaan. Sukkahousut seksi elokuvat isoäiti antoi nussia äitipuoli äiti sex perse kiinnostaa porno videot kypsät tissit netti aikuisviihde sisar ja poika panee straponilla isäänsä vaimo vieraissa. Tissitarinoita tissitarinoita marjo rein marjo rein fakes anu alasti. Nahkahousuissa runkkupaikat Laura malmivaara toples kuvia.

Näytä video sala seksi hieronta nyrkki panoa korkosaapikkaissa. Kärkkäisen aukioloajat kouvolan entiset nuoret seksiä veljen kyrpää vaimo parviainen kuvat nahkahame nätti pillupano julma lesbo keskustelu kiimainen karva vitut isotmunat ilmaiset äiti nai lastaan porno pillua pyhäsalmi lothar ja panochat free pornofilmi spermaiset tissi porno xxl.

Siis äitinne on synnyttänyt teidät, ruokkinut, vaihtanut vaipat jne. Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte.

Milf sex svenskt sex palvelu lesbot harrastavat seksiä suomi julkkisten feikkikuvat puhelinseksi pissa housuun seksiä isot tissit galleria.

Kovaa pillun näyttäminen pillun sheivaus peniksen kasvattaminen imurilla teinit saa kyrpää independent escorts in helsinki sex works net spermaa pillussa sex hauskat pillu hankautui pillu parempi seksi eturauhasen lypsy novelleja. Viimeiset neljä tuntia alle 60, paitsi tunnin välein piikki ylös.

Tuskin löytyy psykiatrian oppikirjasta. Löytyy kaikki, oireet on vaan erilaisia. Miksi selkeästi hoitoa tarvitsevat ihmiset eivät saa hyvinvointivaltiossa tarvitsemaansa apua? Voi voi, sepä ikävää. Yritä vain sitkeästi, kyllä se siitä. Miksi hyvinvointivaltiossa perustuslaki suojaa sekopäisiä uskovaisia. Voi hillua sairaasti ja aiheuttaa vahinkoa muille. Kuinka sivistysvaltiossa saa kohdistaa tällaista häirintää toiseen ihmiseen, vieläpä hänen ollessaan kodissaan.

Kyllä nyt pidetään kunnon pulssi päällä, tällä hetkelläkin Kyllä tulee infraakin, sillähän sen tykytyksen aikaan saa. Nykyään on värinähyökkäys tähän aikaan. Nousin ylös, ettei koko kroppa värise niin pahasti, jos vaikka vielä nukahtaisi joskus. Näin tuossa verhonraosta poliisimaijankin äsken, miten sattuikaan. Ai,onkos Maija päässy poliisiksi? Se on hienoa ettei tule sukupuolten välistä kuilua. Jäi taas uni neljään tuntiin viime yönä. Vissiin huomattiin ja pantiin sirinät ja värinäet päälle isoin desibelein.

Tässä kun kun, jalat eivät pysy lattialla paikollaan , vaan hetkuilevat ja ihan oikeasti, vasen puoli naamaa ylähuuli heiluvat. Sivistysvaltion rikoskaupungissa kuolleista herättäjien kynsissä tämmöistä tapahtuu. Jos olisin kermaa, olisin kohta jo aika kovaa vaahtoa.

Lopeta turha ulina ja hakeudu hoidon piiriin kiitos. Tuon tai jonkun muun niljakkeen yölliset viestit osuvat ajallisesti siihn, että on juuri herätetty tai ihan kohta herätetään. Sieltä löytyisi aivan varmasti infraääntä tuottava laite sekä eristykset.

Voisin antaa asiantuntjan nimen Suomen Puolustusvoimista. Ihan olisi e-mail tiedossa. Tämän korkea-arvoisen herran erityisosaamisaloiksi ilmotetaan: Measurement , analysis and modelling on wind- driven ambient noise in shallow brakish water. On paljon tekemisissä akustiikkapuolen puljujen kanssa. On panostettu eristämisen tutkimiseen ja toteuttamiseen. Mistä ihmeestä tietooni on tällainen ihminen pullahtanut. Sieltä samasta paikasta kuin tämän jälkeen muitakin. Hei, onko Infraääni - äänetön tappaja -keskustelu ollut poistettuna?

Se on nyt kuitenkin palautettu. Palautettaisiinkohan poliisin laittomasti poistattamat sananvapaus ja virka-autoilla stalkkaus -keskustelutkin. Infraääni ketju on ollut luettavissa koko ajan, tietääkseni. Unihäirintä sisältää rikoksia-ketju on poistettu. Infraääni - äänetön tappaja -ketju liittyy tuulivoimalatutkimuksiin.

Asia on tällä hetkellä kiistanalainen ja avoin. Korkeammat tahot ovat määränneet tutkimuksen tehtäväksi. Siellä se on apparaatti päällä, kerrosta alempana. Tuossa pari minuuttia yli 01 heräsin siihen, että herätettiin kuolleista. Open huushollista täytyi sen mikroaallotuksen tapahtua, ei muuten mahdollista.

Siellä on täytynyt olla mies paikalla. No, johan tunnin ehdin nukkua. Tässä sitä istutaan jalkapohjat ja pillu väristen käsiä heikottaa. Ihme kyllä kuulen jotakin se massiivisen sihisyttämisen jäljiltä. Tuntui jo, että pää hajoaa kummaltakin puolelta tulleen paineen takia Väitänkö, että joku on tehnyt pahaa minulle.

Yöllä, kun luulin, että pää hajoaa voimakkaaseen paineeseen ja ajattelin, etteihän tässä sihinässä nukahtamaan pysty, on mennyt pää pimeäksi samantien. Kyllä lyhyesti heräilin , mutta samantien nukahdin. Siis ollut pää pimeänä klo Olen kymmeniä kertoja ollut taju kankaalla mikroaaltoiskun jäljiltä.

En tiedä, oliko nytkään unesta kyse. Joskus työssä ollessani unilääkkeet olivat sellaisia , etteivät unta antaneet, vaan veivät muistin. Ei potilas aamulla muistanut valvoneensa. Ihmetteli vaan, miksi on niin väsynyt, vaikka on "nukkunut". Siinä joku psykopaatti pistää halvalla uhriaan. En ole sitä viittä tuntia nukkunut tai sitten on ollut muuta rasitusta paljon.

Silmät ristissä on pitänyt tänään asioita hoitaa. Olen kirjoittanut esim, amygdalasta. Se taas oli rasituksen kohteena tuolla päässä, on itsesuojeluosaston elin aivoissa. Mutta viime yönä järkättiin ensin kauheaa puhinaa , kun itsesuojelu selvitti sen, tulikin korkeaa pihinää , joka aas piti arvioida.

Sen jälkeen oikeaan korvaan kovaa vinkunaa, taas hälytystila. Ei ihme, että kolme tuntia valvoin. Onneksi olin hyökkäyksen kohdistuessa oh: Jos olisin ollut mh: Liekö lattia ollutkaan värinättömässä tilassa koko pnä.

Minkähänlaisella rikollisella on yöloma vankilasta to-pe -välillä. Sirinältä on minun kokemukseni mukaan aika vaikea suojautua. Tiukaksi kierretty puuvillavanu on minun korvilleni parempi kuin korvatulppa. Joskus kokeilen lisäksi kuulosuojaimia, joiden sisään tungen puuvillavanusta tehtyjä meikinpoistolappuja. Ne kuitenkin voimistamat joitakin häirintä-ääniä, joten niitä ei aina voi käyttää.

Pelkkä vanu ei voimista mutta ei kovin paljon suojaakaan, mutta on tyhjää parempi. Kun aikanaan levisi tieto, että olin käynyt apteekista ostamassa korvatulpat, Hertzit asenneltiin sitten niiden suoja-alueen ala- ja yläpuolelle.

Ja se on jatkunut. Vahinko, ettet sinäkin elänyt Natsi-Saksassa. Olisit voinut mennä keskitysleirin aidan taakse huutelemaan kaikenlaista. Ehdin olla varttitunnin pitkälläni, kun tuli patjan paikan vaihto. Lähdin B-talon pervon sihdistä pois, tosin infraäänenkin desibelejä lisättiin. Tuolla isossa maailmassa kovan luokan vainot kohteet ovat kestäneet semmoisen 20 v. Sitten on kunto romahtanut. Minulla on se 20 v.

Että senköhän takia stalkkereita on esitelty miltei liukuhihnavauhtia. Siis sellaisia, joita en tiennyt, tajunnut. Jokohan asia on pihvii aamuun mennessä.

Nyt oli patja pitkittäin kaappien edessä, nk. Ei "syväkairaus" onnistunut, Eli mikron suunta ylhäältä takaa alaviistoon.. Tuli infraa kovilla desibeleilä, vieläkin enempi kuin tarpeeksi ja visiin mikroakin.

Ei kai stalkkerit tykkää, että pääsen kävelemään. Ihanko itse keksin, vai paniko stalkkerit päähän. Sitäkin kuulemma pystyvät tekemään. Minulla on aktiivisuusranneke pari liitettynä älypuhelimeen. Kummassakin pitää bluetoothin olla päällä.

Yrittävät estää sitä mm. Oli sitten käsi eri asennossa. Nyt tuli punaiseksi, kuumeni ja kihelmöi ranne päältäpäin. Aikaisempina öinä olen herännyt kovaan kipupiikkiin, joka on osunut ranteeseen. Ulvahtanut olen, eikä ranne ole enää kestänyt ranneketta. Siinä on jäänyt särkemään. Ihan laillista ja varmaan olen ansainnut tämän. Sittenkin B-talon pervolla on saattanut olla sihti yhden sivuikkunan kautta.

Ei ole välttämättä open asunnosta tullut. Yllä olevan ajankohdan jälkeen syke muuttuu yht'äkkiä tasaiseksi tunnin ajaksi. Facebookisa vittuillaan nykyään ylläpitäjän nimissä: Tänään heräsin siihen kun puntissa värisi, verhot ylös, pihalla on erivärisiä pakettiautoja. Kohta rupesikin seinät väreileen kunnolla, jalkapohjissa tuntui kunnolla.

Katos timanttiporaajat väreilytti seiniä, huh ei ollutkaan bänggiä tai stalkkia. Pölyyn oli jäänyt kengän jäljet, arviolta 44 kokoiset. Lähdin pihalle, naapuri talossa myös väreilee. Kissa juoksi tien yli, pysähtyi, mourusi, selvä stalkki koska harvoin kissa tielle pysähtyy. Lammelle lintuja kyttään, ei ollut. Kuka vienyt, ei tietoa. Kotiin kävelin tai pyöräilin, tuli mieleen, unohdin bentsot apoteekista hakea ja viinat alkosta.

Huh, huh, olin suihkussa, yhtäkkiä tuli kuumottava olo, liian lämmintä vettä. Pois suihkusta, vaatteet päälle. Istahdin sohvalle, värinää rupesi tuntumaan puntissa, naapurilla oli hertzit kohillaan kotiteatterissa, hypähdin sohvalta, menin keittiöön, vettä lasiin, väreili.

Kammolla odotan ensi yötä. Nyt rauhallista, bentsot ja viina tekee jo tehtäviään. Onko ambulanssikeskustelu taas poistettu? Oliko siinä jotain paikkansapitämätöntä? Ei ole täkäläisellä vainotulla tietoa, kun ei seurannut. Jos ottaisin niistä aina kuvan nk. Oliskohan ollut jotain totuuksia poliiseista tai poliisien rikoskumappaneista, en minä vain tiedä. Heitin lenkin kaupungilla äsken. Taas olisin kuvan saanut.

Tätä se on vainotun elämä, että joutuu erittelemään tapahtuiko tapaturma noin luonnostaan vai ammutiinko energia-aseella. Näin sinivuokkoja ja ajattelin ottaa kuvan. Olivat pusikon takana niin, että ajattelin siitä vierestä pihaanmenotien kohdalta kiertää pusikon taakse. Kun tulin pihaan menon kohdalle, "tunsin" vasemman jalan ja karmealla äänellä rääkäisin: Siinä tunsin , kuinka nenä meni lättänäksi. Kierähdin selälleni ja jäin siihen.

Pian pois ennen kuin , joku ohikulkija tilaa ambulanssin. Samoin metsässä ja kallioilla tökkässyt varpaan juureen tai kiveen, mutta saman tien hoitanut tasapainon. Saa nähdä, mitkä kaikki paikat on vielä huomennakin kipeänä. E-aseen kipu poistuu yleensä samantien tai ainakin tunnin kuluessa. Että tämä kipu ja särky lie tullut tällistä. Onnistuin illalla kuitenkin nukahtamaan. Siellä syke pysyi n. Heti kun tulinpois, nousi 85 - 90 ja värinät päälle. Puoli tuntia kesti Sitten pitkälleen. Onnistuin rentouttamaan itseni ja ainakin jo torkahdin, kun heti mikropihdeilla vitusta kiskaistiin hereille.

Pitäisikö käydä siellä pururadalla, vähän ennen koulun alkamista. Luontokuvaaminen taitaa olla vaarallinen harrastus minulle. Lauantaina yritin näsiän kukkia kuvata viereisen tontin nurkalla. Tehtiin temppu silloinkin, vain kuva meni pilalle.

Hyökkääjä sopisi kyllä sarjaan Omituisia ihmisiä Riihimellä. Loppu on ihan fysiikan lakien mukaista. Painolastia tulee aiemmin tapahtuneista kaatamisista e-aseella ampumalla. Ja koko vainotilanteesta tietenkin. Kova tarvis vaihtaa ketjun aihetta: Yöllä, kun on vaikea olla kotoa pois ja nukkuvan kimppuun on helppo käydä.

Saa nähdä tai kuulla tai tuntea, minkälainen rikollinen sirkus huushollissani on ensi yönä. Illalla en jostakin syystä sanut unta. Odottelivat, että olin nukkunut tunnin verran ja lopulta sikeästi, sitten iskettiin. Nt alkaa pulssi olla alhaalla. Saisko tätä saatanan sirinää pienemmäksi. Nyt tiedän miksi poistettu. Eivät tykkää erään arvostetun professorin mielipiteistä: Yksi hullu löytää kiinnostavia linkkejä lisää melkeinpä nopeammin kuin kymmenen viisasta niitä poistaa: Tämä linkki vie sen toiseen tekstiin: Googlailemalla löytyi tämäkin sivusto, taatusti ei-tieteellinen ja sitäkin sympaattisempi teksti samasta aiheesta: Edelleen samasta aiheesta ja henkilöstä: Tässä artikkeli Potilaan lääkärilehdestä Vjsym6Jm8bE Minusta on mielenkiintoinen tässä ja monessa artikkelissa esitetty näkemys että yhteyden saavuttaminen sairastumisen historiaan voi olla avain parantumiseen.

Psykiatrit välttävät jostain syystä tätä näkökulmaa, DSM-luokitus perustuu pelkästään oirekirjoon, jonka perusteella lääkeorientoitunut ammattikunta tekee johtopäätökset, jotka taas välttämättä eivät aina koidu potilaan parhaaksi ja joskus johtavat vain muuten parannettavissa olevan sairauden kroonistumiseen. Monelle psykiatrille on ehkä myös vaikea asia se, että parantavaa on nimenomaan se, että potilas itse saa yhteyden historiaansa, vaikka lääkäri ei ymmärtäisi siitä höykäsen pölähtävää.

Onnellisessa tapauksessa tietysti yhteistyökykyinen psykiatrikin voi päästä ainakin jollain tavalla osalliseksi tästä parantumisen ihmeestä.

Psykoosi voi siis olla myös mahdollisuus. Löysin juuri netistä tiedon, jonka mukaan DSM-luokitusta käytetäänkin Yhdysvalloissa. Meillä on kuulemma käytössä ICD En ole jaksanut ainakaan vielä yrittää perehtyä niiden eroihin.

Sätelytyys sätelytyys, perkl, kyllä mikroni kävi kuumana kun aaltoja maksalaatikkoon meni. Sitten pihalla pakettiautoa, pyöräilijöitä, kissakin meni.

Selvää stalkkia ja mikrotusta. Remonttia tehdään, pölyssä arviolta 43 jalanjälki jihti naapuriin, hetken perästä värisi seinät, naapurillakin mikro. Puuttuuko moderointi keskusteluun sen sääntöjen vastaisesti poistamalla epämieluisat mielipiteet? Kannattaisi lukea säännöt uudelleen ennen kuin tekee mitään. Psykiatrien valta ei ulotu mielipiteiden poistattamiseen keskustelupalstoilta, vaikka heillä kuinka siihen halu olisi.

Poliisienkin vain jos on kysymys esimerkiksi viharikoksesta tai kunnianloukkauksesta, mitä virkamiesten aiheellinen arvostelu EI siis ole. Tavalliset lainkuuliaiset kansalaiset tuskin vaativat omistaan poikkeavien mielipiteiden ja kannanottojen poistattamista, ja moderoinnin omilla mielipiteillä taas ei pitäisi olla asiassa merkitystä.

Poliisi ei ole sen kummempi virkamies kuin muutkaan, sitäkin saa arvostella. Jos poliisi poistattaa keskustelupalstoilta itseensä kohdistuvia arvosteluja,se on mielestäni likimain törkeyden huippu ja useimmiten lisäksi selkeää virka-aseman väärinkäyttöä.

No, nehän osaa virka-aseman väärin käytön. Käy lukemassa laki- ja rikos -forumilta poliisi - palstaa. Tässä maailmassa rikotaan kaikkia lakeja jatkuvasti, joskus jäädään kiinni, joskus ei. Ei se mitään, sehän on asia jota olen tuonut esille hoidon osalta. Vuosien ajan on puuhattu Riihimäelle klubitaloa.

On tullut kielteisiä päätöksiä. NYT on kaupungin taholta ehdotettu sellaista. Sitä ennen on niukkuuden aika. Voisiko joku taho vaikka tempaista hyväntekeväisyysjutun: Olen siirtynyt Outoja tyyppejä Riihimäellä ketjuun.

Heräsin ja siiryin sivuun, mutta katselin. On tullut laseria silmiin ennenkin. Lähellä rivitaloa ja ja sitä sen ison herran taloa, jonka nimeäen uskala enää sanoa tarkistaneeni. Jostakin syystä oli jo herännyt.

Sitten huomasin,että ikkunaan suunnataan voimakasta sinistä valoa. Se oli niin läpikuntekevan oloista, että arvelin ensin, että sen avulla näkee sisään. Välillä tännekin raporttia, että mielenterveystrollit voivat kirjoitella lisää linkkejä. Tämmöistä on e-häirityn elämä. Talon edessä oli vakaumuksellisen sähköfirman auto.

Sisällä kuului koputusta, naputusta ja poraamista. Kun painoin korvan naapurin seinään, kuului kovemmin. Vakuutti, että ulkovalaisinta vaihdetaan. Painoin korvan seinään kiinni, voi morjens ja piti vielä mennä kysymään. Onkos tuo kerrostalo kyttäämistä. Käyny samalla kysymässä koska käy vaikka vessassa, niin tiedät sit jo melkein kaiken. Ei ollut kerrostalokyttäämistä, vaan asian tarkistaminen. Myöhemmin sieltä alkoi kuulua kovaa meteliä kuin remonttia olisi alettu ja seinää revitty.

Oli imurilattialla maton päällä. Totta kai mimmi käytti tilaisuutta hyväkseen, ja esitti häirittyä naapuria. Niin kuin oli käsketty. Provosoidaan, lavastetaan, yritetään saada aikaa mielikuva, että olen joku hermoheikko mummu, joka ei kestä normaaleja kerrostalon ääniä.

Jaaha, paska yö aluillaan, kun on kusipäät kimpussa.. Tässä, kun istun, on minikutinavärinä jalkapohjista ylspäin takapuoleen asti. Ja sirisee tietty, Joskus oikein paha sirinä otettiin käyttöön, päivällä menin mh: Sitten alkoi kauhea sirinä. Onnistui vielä toisellakin kerralla, sitten ei.

Tarvittiin isompia manööverejä ja niistä oli itsellekin haittaa. Voisin kertoa , miten hoidin älykkyden normaalille tasolle ja skitsofreniankin pois. Parhaillaan on vittumainen infrahyökkäys.

Jauhat samaa paskaa jälleen,ketään muuta kuin itseäsi ei kiinnosta houreesi. Eli tunnin sai nukkua. Ja taas meni helikopteri poikittain matalalta tuosta edestä.

En maininnut tunti sitten. Kummastti tuntuu häiritsevän minun kirjoitteluni, kun on trollit kimpussa koko ajan. Rupesi kuulumaan niitä "luonnollisia" ääniä. Huutelin, että tekeekö livenä vai tuleeko äänitteeltä. Rupesi kuulumaan se tuttu narisuttaminen, jolla minua kiusattiin kesällä No trollit, älkää nyt väsykö. Syke korkealle, värinää ja sirinää, pakko nousta klo Muuten olisin vielä nukkunut.

Paskoja herätyksiä, en kerro tarkemmin. Ja Kovilla desibeleillä rasittamista. Eiköhän ensi yönä kosteta. Heti kun nukahdan, herätetään. Onko ope opetettu ronkkimaan vittua. Siellä vittua kuumennetaan ja herätetään kaulaa ronkkimalla.

Ehkä en ole edes nukahtanut, vaan on sammutettu ja herätetty. Täytyy yrittää lukea se kirja. Jospa tuollainen vieraan ihmisen vitun ronkkiminen on ihan tavallista siellä lahkossa. Ja minä olen turhaan pitänyt sitä vihamielisenä tekona. Olen jo ennenkin miettinyt onko toi sakki syyntakeista. Nyt kun olen lukenut kirjaa, aina vaan pahemmin sitä mieltä, ettei ole. On aivopestyjen tahto rikollisten taskussa. Se helikopteri oli sitten mediheli, että ei ollu mitään bäncciiä tai infrailuja.

Mutta etköhän sen ota niin että oli. Täällähän on viime aikoina lennellyt kaikenlaisia helikoptereita niin paljon, että ihmiset ovat ihmetelleet, samoin HML: Tässä kerran joku vihreä kopteri lensi ensin tännepäin, sitten takaisin siitä vaan. Taivaalla oli juuri hanhiauroja, jotka pelästyivät ja laskeutuivat lentämään alemmaksi kauheasti kaakattaen ja rääkyen. Tuli mieleen tahallinen häirintä. Onko muuten mediheli sellainen pitkän laatikon mallinen, ikkunoita rivissä kuin linja-autossa?

Lensi niin matalalta, että näkyi. Tutkinnallisista syistä en kerro, mitä tapahtui minulle. On muuten poistettu helikopteriviestini. Ehkä pätkiä yhtensä tunnin verran iltyöstä. Kun tuolla taaempana epäilen, että on tainnutettu ja herätetty moneen kertaan yhteen pötköön, niin tod.

Sitä on ennen tehty han raa'asti päivällä. Ensin nuijanukutuksella patjan päälle, sitten repien ja heilutellen hereille, jne. Epäilen että pitkä vihreä voi olla armeijan helikopteri, mutta en ole varma. Mode on lisännyt "Kun siitä kirjoitin, voi olla, että olin mielisairas. Tänään heräsin, puntti värisi, sanoin puolisolle pitäisi nyt saada värinä loppumaan. No suikkari tuli, loppui. Myöhemmin kauppaan, taas värisi saattoi tulla ylhäältä, alhaalta, pahvilaatikosta.

Kotiin palattuni huomasin taas pölyssä jalanjäljet, veivät kellariin. En mennyt katsomaan, koska tiedän että huomenna taas porataan. Avasin kotioven, kuului sihinää, saatana vappusimat kävivät jo "kuumina". Prosentit noin 19,huikkaa, sihinä loppui. On värinät päällä ja vitun kimpussa joka paikassa. Naapurin muijalle huusin ohjeet.

On se skitsofrenia jonkun muun päässä. Eka hyökkäys saattoi tulla myös B-talon pervolta. Siirsin patjan katveeseen siihen huusholliin nähden. Itesuojeluosasto ilmoitti, että ylhäätä tulee ja luotan siihen.

Kyllä värinää on tullut, noin, klo 04 oikein kunnon hyökkäys. Muistan, näkyy syke- ja unigrafiikassakin, ja edelleen värisee jalat. Heräsin aamulla, kellarissa kolisee kohta porataan. Eiliset simat kohisee vieläkin päässä, vaimo alasti sängyllä.

Värinää puntissa, vaimo hommiin, loppui. Remppamiehet rapistelee rappukäytävässä, pölyssä jalanjälkiä, tärinää, tulee ylhäältä alhaalta, pihalla olevasta pakettiautosta, ihan sietämätöntä. Tiellä kunnon trafiikki, fasaani-ukko juoksee tien yli, outo kellonaika ylitykseen. Ihan taidetaan asua samassa taloyhtiössä tai siten asut vastapäätä. No kun ihan lähellä kerran asut niin sittenhän tiedät tämän pommijutun paremmin.

Useampana päivänä kun olen ap: Olen juossut tarkistamaan, ettei vaan ole jäänyt levy päälle. Olen tuuletellut savut ja usvat pois, haju on saattanut silti itsepintaisesti jäädä. Valvomisen takia rupeaa jo muisti reistaamaan,mutta kyllä se varmaan tänään tapahtui.. Kun tulin kotiin, oli kämppä tynnä makeaa savua ja vahvaa kynttilänpolttamisen hajua. Tutkinnallisista syistä en kerro, mitä toteuttamisesta ajattelen. Huono ilmanvaihto jos naapurin kannabis käryt puskee sisään, kannattaa nyt mennä nenä pitkällä jokaisen postiluukun kohalle.

Sitten kun selviää, niin poliisit paikalle. Eriasia jos omas kämpäs on käryä ja joku onkin tunkenut hasaa kämppääs, niin milläs todistelet ettei ole sinun. Nämä kaikki savut ovat ilmaantuneet kaupassa käynnin aikana. Silloin liikkeitäni voidaan konrolloida ja tietää milloin palaan.

Kuin kauhuelokuvassa isoja ratkeamaisillaan olevia suonia täynnä valkuaiset. Kyllähän minua vainoavassa lahkossa on tietämystä huumeistaja hyvät yhteydet alamaailmaan, mitä vaan aineita saavat ja tekijöitä.

Niitä oikein haluvat lahkoonsa. Nyt tulikin sitten kovan pamauksen kera klooria hengitettäväksi. Itse asiassa myönsivät tekonsa niin suoraan kuin nyt on mahdollista. Mummu pelästyi ja hengitti klooria, kun ei osannut varoa. Ja pääsivät näyttelemään, tykkäävät siitä niin kovasti. Eiköhän tämä niin mennyt. HENGITTÄMINEN - olen useana päivänä joutunut hengittämään erilaisia savuja kotiin tullessani, en tiedä mitä - viimeksi tänään kannabisavuja - äsken kun pommi pamahti ovisyvennyksessä juuri ennen kuin menin , en osannut varoa klooria, piti palata sisälle pari kertaa.

Pihalla oli jo muita, mutta kaempana tuulessa. Ja mitähän olen mahtanut öisin hengittää, kun välillä seuraavana päivänä ollut aivan karsea olo, siis fyysisesti. Ja värisee niin , että pohkeet heiluu. Eilen illalla kuuden jälkeen ajoin talon edestä. Siihen oli pysäköity iso valkoinen auto, jonka vieressä seisoi lyhyt lihava vaalea pariskunta.

Melkein hyppivät riemusta ja vahingonilosta minut nähdessään. Minulle oli tehty "oikein" ilmeisestikin. No olen saanut kurkku suorana huutaa: Ne laumasielut oli kammottottavia.! Joo,jalat hellarivärisee ja korvat hellarisirisee. Muutakin hellaripaskaa yöllä oli,mutta voivat itse levitellä asiaa, vaIkka tämä ketjun aloittaja. Kun palasin, kämppä oli sakeana makeasta savusta ja kynttilänhajusta.

Kireesti avasin arvekkeen oven ja pari ikkunaa ja ulos. Pää rupesi särkemään otsalohkosta. Palasin jonkin ajan kuluttua takaisin. Edelleen kynttilä ja savu haisi.

Avasin parvekkeelta lisää ikkunoita, ovi käytävään auki ja ulko-ovi auki. Istun tässä täydessä ristivedossa, mutta kyntilä haisee edelleen. Aivan kuin niitä tulisi koko ajan lisää jostakin. Palatessa sisällä haisi mädältä ja haisee edelleen. Pakko lähteä taas ulos. Jäi yksi tuikkukynttilä palamaan lasilyhtyyn. Palatessa oli vahva savun ja kynttilän haju. Ajattelin, että silloin kun itse on paikanpäällä, hajut tulevat niin vähitellen, ettei niitä huomaa.

Kun taas tulin kaupasta, parvekkeelle oli lasiseen lyhtyyn palamaan jäänyt kynttilä. Sisällä oli vahva savunhaju ja kynttilän haju. Ihmettelin, mistä ihmeestä se haju on voinut sisälle päästä. Hitto kävin kaupassa, puntissa ei värissyt. No vaimo ei pääse "hommiin" tänään. No maitohyllyn ohi kävelin, päänsärky iski, varmaan sädettä tuli, ylhäältä, alhaalta, lattianraosta. Sitten muistui mieleen, en ollut polttanu yhtään jointtia tänään, pakko laittaa spliffi huuleen, helpotti.

Ulos kaupasta, pakettiauto tööttäsi, huomasin että en kävellyt suojatiellä, huh, todella hartsista kukkaa ja vahvaa tuli poltettua. Pääsin kotiin, nyt rupesi puntti väriseen, vaimo käsitöihin, helpotti.

Parvekkeella haisi savu, ulkona grillattiin. Pakko itsekkin laittaa makkaraa, mutt mihin ; vaimo tykkää, niin minäkin, naapurit ei, kun parvekkeella nakkipiiloa leikitään. No niin ketjun aloittaja. Teepä nyt tarkat muistiinpanot ensi yöstä, että voit taas kellonaikojen tarkkuudela kertoa, mitä helvettiä umpihullut uskontorikolliset minulle tekevät.

Enpä tiedä mistä puhut, kun tämä ketju on alunperin puntin värinästä. Sinä olet tunkenut stalkki shittien kanssa tähän. Ja kyllä mä ehkä tiedän pari uskovaista, mutta ei ne tähän liity. Kotiin palatessa kaikki ok. Avasin oven, tulin eteiseen, ei lyönyt vasten naamaa mikään.

Kuitenkin sen verran jotakn, että riensin avaamaan parvekkeen ovea. Lukaalin oven jätin auki ja ulko-oven. Ulkona istuessa mietin, ettei näin mietoihin savuihin olisi kannattanut poliisia soittaa. Istun täällä ristivedossa, kaikki lävet auki. Silti jostakin tunkee kynttilänhajua.

On pyörryttävä olo- Pakko lähteä pois kotoa. Voi olla aivokasvaimesta kysymys, kun savua haistaa vaikka ei olisikaan savua. Olen luultavasti ehdollistunut kynttilänhajuun. Riittää, että sitä tulee nenään. Laukaisee päälle saman kokonaisreaktion kuin alkuperäisessä tilanteessa.

Ja kun alkaa pökerryttää, silmissä rupeaa pimenemään. Ei enää tiedä, hämärtääkö sen takia, että on savua ilmassa vai sen takia, että on pökertymässä.

Taidat kuulua tekijöihin, kun tiedät ,että tänään tuli pelkkää kynttilää. Kiinnitin huomiota siihen, ettei palovaroitin hälyttänyt ja ihmettelin, että mitä ilmassa sitten on ollut hämärtämässä, minkä on voinut poistaa tuulettamalla.

Alkutalvesta kauhistelin kyllä nimenomaan savun määrää. Kun nyt tietäväisesti kirjoittelet, annapa poliisille vaikka nimetön vihje, ketkä ovat tämän takana. Tuota noin, itse tuolla kirjoitat että kynttilänhajussa istut niin mistä muualta voisin tietää. Ei ole nyt ihan tervettä syytellä muita, edes niitä ketkä jaksaa lukea näitä juttujasi, vaikka tämä ketju oli ihan muun. Rupesit vaan tunkemaan stalkki shitiäsi tähän ketjuun. Just joo, minun teoiltahan tässä terveyttä puuttuu ja näm umpihullut uskonto- ym.

Pitäiskö muka olla kiitollinen, jaksat luka Ole kuule ihan vapaasti lukematta. Kun sadat -tuhannet stalkkerit suunnitelmen mukaan hyökkäilevät kimppuuni monin tavoin, ja minä kerron, että tämmöistä tapahtui, niin minulla pitäisi heti olla absoluuttinen totuus tapahtuneesta hallussani, samoin tikun tarkkaan oikeat termit. Muuten on skitsofrenia tai aivokasvain. Kyllähän tämä ketju on vainoni irvimistä. Sen tapahtumia käytetään materiaalina, selostetaan välillä ihan kellonajan tarkkuudella.

On taas herra käskenyt umpihullujen vittuilla. Ja perkeleesti värisyttää infraäänellä. Rupesi jo kirjan esittely kyllästyttään, mutta tulipa uutta intoa. Täytyyhän ihmisille kertoa, mitä se umpihullu tarkoittaa. Jos niinku vitusta herätellään, niin täytyyhän minun vitutus purkaa. Syyttäköön teitä ne, ketkä ei tykkää. Kesken viestin tai loppupuolella heitettiin hanhiketjuun vai oliko joutsenketju. Lyhyesti nyt; shokkiherätys klo 2.

Ja on ollut muutenkin puolen tunnin välein herätys, jos nyt siinä välillä on nukkumaan pystynyt. Niin se ketju, jonne kesken hyökkäyksen minut heitettiin , oli: Olisiko moden mustaa huumoria! Ei, kyllä se on vihjaus, että minut saadaan rääkätä hengiltä ilman, että kukaan auttaa -Ei ollut uutinen. Aina vaan hereillä vittu turvoksissa. Onhan tässä siivet leikattu jo kohta parikymmentä vuotta sitten. Ja mitä sen jälkeen. Miten ylipäätään voin ollakaan hengissä enää.

Päivä tuolla jo valkenee. Ei mitään toivoa nukkumisesta. Unigrafiikan yritni pelastaa ennen kuin tulee kahden tunnin tauko täyteen. Ei onnistu, kun stalkkerit ovat katkaisseet nettiyhteyden.

Muuten kun tuolla pommiketjussa vihjaillaan, että mummo on pilvessä, voi pitää paikkansa. Juttelin vähän estoitta vieraille ihmisille, linnuista tietty. Räpläilin taas älypuhelinta, joka on pariliitetty ranneekseen.

Vime yön unigafiikka olisi karsean näköistä. Olisi yhtä purppuaa risuaitaa. Jotakin paljastavaa aion keksiä. Aamulla käväisin jo jossakin autolla. Kun menin autolle, heti näin, että bensatankin kansi oli auki.

Ei ole ainakaan ihmeemmin bensaa viety, mutta onko lisätty jotakin??? Ainakin epävarmuudentunnetta haluttu aiheutta. Iltayöstä kiljuin seinän läpi: Jiilauta, joka kerta, kun minut vitusta revitään hereille, herää muutkin. Infraäänitappolaite, mikroaaltomurhamasiina, laserliiskaaja, jne. Stalkkerit ovat katkaisseet älypuhelmen verkkoyhteyden eli se on estetty, edelleen. Ensi yönkään kidutukset eivät unigrafiikassa näy.

Onko käytössä tappolaite, murhamasiina, laserliiskaja vain henkilötyövoimaa livenä. Kyllähän sitä riittää porukkaa ovissa kulkemaan ja jollakn rämisevällä ajelemaan. Tai voi tietty äänitekin olla.

Ja mitä lie yöllä hengittelen. Kannattaa käynnistää se puhelin uudestaa ja siinä samalla aloittaa oma ketju, eikä sotkea muiden ketjuja jonninjoutavilla jutuilla. Jonninjoutavat aloitukset kannattaakin sotkea. Suomi24 siivosi pois kakkialta kaikki vainoamiseen liittyvät ketjut, täältäkin. Piti mennä trolliketjuun, että pystyi kirjoittamaan. Toisaalta tämän ketjun aloittaja piti asiaani koko ajan esillä.

Kaikkihan tiesivät, mihin siinä viitattiin. Heti kun ehdin, siirryn pois tästä ketjusta. Kirjoitin raporttia tältä aamulta. Kunt tulin kotiin, ilma oli kirkas ja puhdas. Kun avasin kotioven, vastaan löi harmaa ilma ja lievä kynttilän haju. Olen jo rikospoliisilta kysynyt neuvoa, mitä pitäisi tehdä, kun tulee savut vastaan kotiin palatessa.

Olin eilen niin loppuun rääkätty, että olisin nukkunut vaikka pienessä maanjäristyksessä. Pelkän kivun ja kuumuuden sietäminen ei ole ainoa asia. SE myös vaurioittaa näitä elimä. Saa nähdä, koska poliisi pääsee taas antamaan lausunnon, ettei tapaukseen liity rikosta, kun on löytynyt gs-uhri kuolleena. Pari tuntia sitten oli kovilla desibeleillä sellainen infraäänihyökkäys, ettei ole toivoa vieläkään nukkumisesta.

Onkin ehtinyt olla varsinainen aamu. Istun tässä toppatakki päällä ja pipo päässä makuuhuoneessa aivan täysin avoimen ikkuna-aukon edessä. On sitä kannabista kämpässä niin paljon, ettei olohuoneeseen ole asiaa. Huomasin aamulla, että bensat on vähissä, ekalla puistokeikalla. Ja sitten ostan jotakin evästä kotiin kahvin kanssa.

Kannabis virtsatesti isot mustat tissit -

Nyt tulikin sitten kovan pamauksen kera klooria hengitettäväksi. Välillä tännekin raporttia, että mielenterveystrollit voivat kirjoitella lisää linkkejä. Se on kertonut genitaalien olleen pahoinpitelyn kohde. Entäs jo alkaisit kirjoittaa päiväkirjaa.

Kannabis virtsatesti isot mustat tissit -

Ei riitä, että värisee pirusti, täytyy vielä mikroaaltopihdeillä tarttua kiinniesim, jalkoihin ja ravistella. Olen jo ennenkin miettinyt onko toi sakki syyntakeista. Emilia mustalais Naivat toistensa tyttöystävää video. Kyllä nyt pidetään kunnon pulssi päällä, tällä hetkelläkin Ne kuitenkin voimistamat joitakin häirintä-ääniä, joten niitä ei aina voi käyttää. On uusi vaihde menossa, survottiin niin helkutisti menemään, sen jälkeen laitoin saunatakin päälle ja menin parvekkeelle istumaan. Tässä keskustelussa on ihan tyhmä aloitus. Toivottavasti Riksussa on ihmisten pohjasakka. Aina vaan hereillä vittu turvoksissa.

0 thoughts on “Kannabis virtsatesti isot mustat tissit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading